Hangi cekirdek canimAyyyy ben zaten korkumdan ne çikolata ne tatlı gaz yapacak diye yiyemiyordum. Yazık bana. Bir dakika ben ne yiyorum da kilo veremiyorum
Buldum ekmek, makarna, süt yapıyor bahanesiyle çekirdek keyfi
Ben de son kez bi çekirdek keyfi daha yapayım bariiii...
Canimizin istedigini yesek ama az yesek dikkatli olsak hareket etsek de kabul mu :)bulasiksuyu kendine bir güzellik yap saliya kadar sonra sağlıklı analar olucaz bu bebelerin peşinden kosucaz daha fit olmamiz lazım :)
T TubaSude önderlik edersin bize sen en deneyimlimizsin..bu sezaryen göbeği de gider mi
Ben de faydasini gormustm bu kurun dugun zamani 11 kg vermistim ne guzel aaah ahGöbek için en iyisi yoğurt-pul biber- limon karışımı
( yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı pul biber yarım limon sıkıp yiyorsun, ara vermeden 15 gün yapacaksın, unuttun diyelim baştan başlıyorsun)
Ama emziriyoruz yapamayız
Ben Öykü’yü emzirirken denemiştim poposu yara olmuştu
Süt olayı bitince yapılır
Göbek gidiyor bu kürle
Emziren anneler için kürleri bulup deneyeceğiz canım
Ay bnm tatliya zaafim yok ama borek ve pogacaaa ahhDiyet yapmayacağız tatliyi hamurisini keseceğiz canım
Ben yemicem ama herkes özgür:)Canimizin istedigini yesek ama az yesek dikkatli olsak hareket etsek de kabul mu :)
Ay çekirdeği canımHangi cekirdek canim
Him onu da deneyeyim :)))Ay çekirdeği canımTuzsuz.
İnsallah bakalim denemekten zarar gelmez agrim olmadigi surece hayata enerjim olur ve yaparim diye dusunuyorum agrim olursa hayata kusuyorum zaten bisey yiyemiyorum pek :)Ben yemicem ama herkes özgür:)
Bisi olmaz salı başlıyoruz ben de ölümüne yedim bugünSalı günü başlıyorduk dimi
Bugün kendimi ödüllendirdim ve bir sürü çikolata yedim
Valla çok iyi geldi
Bir kereden birşey olmaz inşallah
Iyi yapmissin :) cikolata candirSalı günü başlıyorduk dimi
Bugün kendimi ödüllendirdim ve bir sürü çikolata yedim
Valla çok iyi geldi
Bir kereden birşey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?