2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bisi olmaz salı başlıyoruz ben de ölümüne yedim bugün

Boğa burcuyum canım
Yapmayı da yemeyi de çok severim
Bugün uzun bir aradan sonra yemek yapabildim
3 tabak yemişim
Ama sebze diye kendimi rahatlattım

Iyi yapmissin :) cikolata candir

Hele bitter çikolataya bayılıyorum
Yanında da kahve
Neyse iki hafta daha yemek yok
Sonra bir ödül günü daha yaparım

Bitterden zarar gelmez :) en sevdigim ama ben cikolata falan az yiyorum dogumdan sonra ürtiker oldum ne dokundu stresmi yedigimmi bilmedigimden riskli yiceklerden biraz uzak duruyorum

Çikolata hamur işi hele tatli bunlardan nasil vazgeçem ben ya

Bitterden zarar gelmez :) en sevdigim ama ben cikolata falan az yiyorum dogumdan sonra ürtiker oldum ne dokundu stresmi yedigimmi bilmedigimden riskli yiceklerden biraz uzak duruyorum
Rabbim şifa versin canım
Hamilelikte benim de başıma gelmeyen kalmadı
Migren başladı, tüm değerlerim sıfırlandı zırt pırt hastanelik olup takviyeler aldım,yağ bezeleri çıktı her yerimde vs. vs.
Şimdi düzeltme çalışmalarına başladık
Eşim diyor ki yenisini alsam daha az maliyetli olur

Bu diyet işi sútlere etki etmesin kızlar birazdaha beklesekmi en azindan 4 ay bitene kadar

Hahaha ayni muhabbet bizdede oluyor bir cocukta bozuldun diye erkekler hastalikla skintiyla ugrasmayi hic sevmiyorlar ama bizde zor 9 ay atlatiyoruz icimizdekine zarar gelmesin diye birde senin disarda da baktigin 3 tane daha stres var

Bu diyet işi sútlere etki etmesin kızlar birazdaha beklesekmi en azindan 4 ay bitene kadar

Aç kalmayacağız kuzum
Gerçi ben hiçbir zaman senin gibi beslenmedim
Ben daha çok sıvı ağırlıklı gidiyorum bir de kahvaltım zengindir
Sonrası Rabbim ne verdiyse
Sıvı tüketirsek sütümüz azalmaz
Dereotu yoğurt hem yağ yakar hem süt yapar gibi gibi

Ayyy bu çok zor noooolur ben sadece vermem gereken kiloyu yazayım. Normal insan ölçülerinde bir kiloya inince yazarım. Boyumuz yazsam olmaz mı
Kız ben de soylicem yaaa yapmayın oyunbozanlik amaaa gerçeklerle yuzleselim benim de durumum ic açıcı değil ki

Ayyy bu çok zor noooolur ben sadece vermem gereken kiloyu yazayım. Normal insan ölçülerinde bir kiloya inince yazarım. Boyumuz yazsam olmaz mı
Normalde kilomu soylemekten cekinmezdim hamilelikten sonra hic gormedigim kilolari gordum bize bir ayricalik taninsa :)

Normalde kilomu soylemekten cekinmezdim hamilelikten sonra hic gormedigim kilolari gordum bize bir ayricalik taninsa :)
Kız ben de çok fazlayim valla bak. Zayiflicaz ışte belli oldu herkes kiloyu verecek sen ben bulasiksuyu devam edicez .Ama ben inanıyorum biz de inicez olmamız gereken kilolalra

Kız ben de soylicem yaaa yapmayın oyunbozanlik amaaa gerçeklerle yuzleselim benim de durumum ic açıcı değil ki
Tamam söylüyorum hazır mısınız ben hazır değilim. Söyleyip kaçıyorum ama ben zaten çok çok kilolu hamile kaldım.
Kilo:108
Boy: 1.70
Hedeflenen kilo: 68
Ben bu arada hiç 68 kilo olmadimm en düşük gördüğüm rakam 73 idi. Benim yolum çok uzun. Herkes ideal kilosuna ulaşır ben hala bu başlıkta tek başına takilirim zuhahahhaha
Ohhh bi rahatlama geldi yazınca.

Son düzenleme:
Kız ben de çok fazlayim valla bak. Zayiflicaz ışte belli oldu herkes kiloyu verecek sen ben bulasiksuyu devam edicez .Ama ben inanıyorum biz de inicez olmamız gereken kilolalra
Ahh ahh onumuz kis olmasa ben bir ayda vermistim bu kiloyuda onumuz kis bebek var hareket alanim daraldi o yuzden iki aydir ayni kiloda kaldim

Ben simdiden yazmayayim diyorum sali sabah eger unutmazsam tartilip yagimi suyumu kasimi olcup oyle baslayayim tartima pil almam lazimmm

Kız o kadar da çok değil
Ben çok çok deyince 120 üstü filan dedim
Verilmeyecek bir kilo değil
Azimle herşey yapılır
Ki sen ve kuzun azim deyince ilk akla gelen isim oldunuz burda canım

Sizin yine boyunuz var
Benim boy 1.57
Kilo 66
İnmek istediğim kilo 57
Gerçi ben tartılma bazlı değil de ölçülme bazlı gidiyorum
Salı sabahı ölçülüp başlayacağım inşallah
Ölçülere inince kiloyu takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…