Bisi olmaz salı başlıyoruz ben de ölümüne yedim bugün
Iyi yapmissin :) cikolata candir
Bitterden zarar gelmez :) en sevdigim ama ben cikolata falan az yiyorum dogumdan sonra ürtiker oldum ne dokundu stresmi yedigimmi bilmedigimden riskli yiceklerden biraz uzak duruyorumBoğa burcuyum canım
Yapmayı da yemeyi de çok severim
Bugün uzun bir aradan sonra yemek yapabildim
3 tabak yemişim
Ama sebze diye kendimi rahatlattım
Hele bitter çikolataya bayılıyorum
Yanında da kahve
Neyse iki hafta daha yemek yok
Sonra bir ödül günü daha yaparım
Rabbim şifa versin canımBitterden zarar gelmez :) en sevdigim ama ben cikolata falan az yiyorum dogumdan sonra ürtiker oldum ne dokundu stresmi yedigimmi bilmedigimden riskli yiceklerden biraz uzak duruyorum
Hahaha ayni muhabbet bizdede oluyor bir cocukta bozuldun diye erkekler hastalikla skintiyla ugrasmayi hic sevmiyorlar ama bizde zor 9 ay atlatiyoruz icimizdekine zarar gelmesin diye birde senin disarda da baktigin 3 tane daha stres varRabbim şifa versin canım
Hamilelikte benim de başıma gelmeyen kalmadı
Migren başladı, tüm değerlerim sıfırlandı zırt pırt hastanelik olup takviyeler aldım,yağ bezeleri çıktı her yerimde vs. vs.
Şimdi düzeltme çalışmalarına başladık
Eşim diyor ki yenisini alsam daha az maliyetli olur
Ayyy bu çok zor noooolur ben sadece vermem gereken kiloyu yazayım. Normal insan ölçülerinde bir kiloya inince yazarım. Boyumuz yazsam olmaz mı
Bu diyet işi sútlere etki etmesin kızlar birazdaha beklesekmi en azindan 4 ay bitene kadar
Kız ben de soylicem yaaa yapmayın oyunbozanlik amaaa gerçeklerle yuzleselim benim de durumum ic açıcı değil kiAyyy bu çok zor noooolur ben sadece vermem gereken kiloyu yazayım. Normal insan ölçülerinde bir kiloya inince yazarım. Boyumuz yazsam olmaz mı
Normalde kilomu soylemekten cekinmezdim hamilelikten sonra hic gormedigim kilolari gordum bize bir ayricalik taninsa :)Ayyy bu çok zor noooolur ben sadece vermem gereken kiloyu yazayım. Normal insan ölçülerinde bir kiloya inince yazarım. Boyumuz yazsam olmaz mı
Kız ben de çok fazlayim valla bak. Zayiflicaz ışte belli oldu herkes kiloyu verecek sen benNormalde kilomu soylemekten cekinmezdim hamilelikten sonra hic gormedigim kilolari gordum bize bir ayricalik taninsa :)
Tamam söylüyorum hazır mısınız ben hazır değilim. Söyleyip kaçıyorumKız ben de soylicem yaaa yapmayın oyunbozanlik amaaa gerçeklerle yuzleselim benim de durumum ic açıcı değil ki
İyu aksamlarr :))Iyiakşamlar millet bol zayıflamalı gúnlerimiz olsun insallah
Ben vazgecmeden azaltip hareketi artirarak verebilecegimizi dusunuyorumÇikolata hamur işi hele tatli bunlardan nasil vazgeçem ben ya
Ahh ahh onumuz kis olmasa ben bir ayda vermistim bu kiloyuda onumuz kis bebek var hareket alanim daraldi o yuzden iki aydir ayni kiloda kaldimKız ben de çok fazlayim valla bak. Zayiflicaz ışte belli oldu herkes kiloyu verecek sen benbulasiksuyu devam edicez .Ama ben inanıyorum biz de inicez olmamız gereken kilolalra
Yediklerimizi cok azaltmadan dengeli beslenirsek fayda bile saglayabilir ama hirs yapmamak lazim :)Bu diyet işi sútlere etki etmesin kızlar birazdaha beklesekmi en azindan 4 ay bitene kadar
Tamam söylüyorum hazır mısınız ben hazır değilim. Söyleyip kaçıyorumama ben zaten çok çok kilolu hamile kaldım.
Kilo:108
Boy: 70
Hedeflenen kilo: 68
Ben bu arada hiç 68 kilo olmadimmen düşük gördüğüm rakam 73 idi. Benim yolum çok uzun. Herkes ideal kilosuna ulaşır ben hala bu başlıkta tek başına takilirim zuhahahhaha
Ohhh bi rahatlama geldi yazınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?