2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben tartilmadim ama benim vereceğim kilo senin verecegin kiloya çok yakındır canım:)

Oooo burda da muhabbetler baslamis. Sali gunu olculer tarti resmi ve yediklerimizin resimlerini de paylasiyor muyuz
evet genel olarak grubun formati nedir? ne paylasiyoruz ne sıklıkla paylasiyoruz daha onemlisi emzirmeyi riske atmadan kilo vermek icin ne yapacagiz? kendimce gebelik sekeri varken nasil beslendiysem oyle devam edeyim diyor ama bilemedim.

Ben de söylemesi ayıp muzlu kek yaptim hemen bugun, köprüden onceki son cikis misali salidan onceki son kacamak olarak. yemekten sonra dondurmayla yemeyi planliyorum

zayiflama grubuna bunlari yazdigim icin utaniyorum

evet genel olarak grubun formati nedir? ne paylasiyoruz ne sıklıkla paylasiyoruz daha onemlisi emzirmeyi riske atmadan kilo vermek icin ne yapacagiz? kendimce gebelik sekeri varken nasil beslendiysem oyle devam edeyim diyor ama bilemedim.
Ben de aynisini dusunuyorum. Miktar konusunda kendime sinir koymayacam. Su ve ayran cok fazla tuketiyorum ona devam ederim. Ama gereksiz hamur ve seker tatlilari birakmak lazim. Bence tarti ve yediklerimizi paylasmak motive edebilir. Diyet gunlugunun mantığı bu degil mi zaten

Ben de söylemesi ayıp muzlu kek yaptim hemen bugun, köprüden onceki son cikis misali salidan onceki son kacamak olarak. yemekten sonra dondurmayla yemeyi planliyorum

zayiflama grubuna bunlari yazdigim icin utaniyorum
Benim esim de kaymakli fistikli burma kadayif getirmiş. Aslinda ben kasindim. Aksama künefe yemege gidelim dedim. Deyim yerindeyse esegin aklina karpuz kabugunu dusurdum. Sonra vazgeçtim ama is isten geçmişti. Bi baktim burma kadayiflar gelmis. Ama cok guzel sut yapiyor

Yemyesilbirdeniz Minik kuzular T TubaSude bulasiksuyu E Egepam Ftm41 ayvacicegi Z Zynpymn Efsun64 @severusandlily pembe_panter41 P Pikapii .Kızlaaaaaar selam başka kimse var mıydı hatırlayamadım .Bana Yaş/boy/İdeal kilo/başlangıç kilosunu özel mesajla yazabilir misiniz? Mesaj içine yazmışsınız çok teşekkür ederim ama boylar yok özelden yazabilirseniz ben de kacirmamis olurum tabloya ekleyeyim hepsini Başlangıç kilolarını salı sabahı verebilirsinizben bugün yine tatlı yedim 1 haftada 5 kilo almış olabilirim 1 aydır hiç tartilmadim

Bugun yine migros yollari gorundu o zaman. Tam bugday ekmegi, yulaf, kirma zeytin, yesillik stok yapayim.. yarina bismillah diyelim.
Bu hafta ben fazla abartmadim ama gelen tatliya da yok demedim.
29 ekim p.tesiye geldiginden dolayi persembe ve cumayi da ekleyip 5 gunluk tatile gidelim dedik. 25 ekim e kadar en azindan 3 kilo versem sahane olur.

Bende katılmak ıstıyorum ama ben yarın baslamasam cunku bız sımdı tatıldeyız carsamba aksamı donecegız ben sıze persembe katılırım ıns

Ben de mantarli kremali makarna yiycem saglikli beslenme oncesi aksama esim mantar almayi unutmazsa :)))
Tamam canim insallah sabah neselerimizden firsat bulursak ben yazarim obur taraftan da hatirlatabilirsin bence yazmayanlara :)

Bende katılmak ıstıyorum ama ben yarın baslamasam cunku bız sımdı tatıldeyız carsamba aksamı donecegız ben sıze persembe katılırım ıns
bilgileri bana yollasana canım özel mesajdan

86 kiloymusum açıkçası ben 95 falan bekliyodum. Dogumdan 2 hafta sonraya kadar baya bisi yiyemeden sadece hosaflarla falan besleniyordum o zaman 83 olmuştum ama son 2 aydır homini homini hala hamileyken giydigim esofmanlari giyip üstüne tunik cektigimden çok farkında değildim .24 kilo vermek için kendime 9-10 ay zaman veriyorum. Bugün seneyeki tatilimizi aldık erken rezervasyonla insallah seneye 30 eylülde tatile gideceğiz tatil için ekstra 5 kilo daha veririm .Ha hasema giyiyorum gerçi kadınlar tarafında yarı tesettür mayo giyiyorum ki o da zayıf olunca daha hoş duruyor ama açık büfede gözümü karartmak ve kocamın ilk kez "sence de yetmez mi" bakışına maruz kalmamak için fazladan 5 kilo vermek istiyorum .ama şu 24 kiloyu vereyim önce, sonra 3 ayda 5 kilo verilir. Eşimle 3.5 senesi evli olarak 6 senedir beraberiz ilk tanistigimizda 72 kiloydum sozumuzde 64 kiloydum evlenirken 68 kiloydum 1 sene içinde75e çıkıp sonra 66ya indim. Ve eşim hiç birinden memnun olmadı .O daha spor yapmış bir vücut istiyor sıkı olacak. Bakalım kilo vermem iyi giderse belki spora yazilabilirim haftada 3 gün gitsem kardır .Havalar çok kötü yoksa her gün yuruyordum 45 dakika. Ay ne çok konuştum. O zaman haydi Allaaaaah Bismillaaaaaah!

Bugün eşimin doğumgünü dünden beri ne yedim be
Allah affetsin akşam da yiyeceğim
Salı’ya kadar yeme konusundaki Azmimi inşallah Salı’dan sonra yememe konusunda da gösteririm
Hajaja ben de ben de aynı durumdayim yarın ramazan ayı başlıyor gibi geliyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…