Ben tartilmadim ama benim vereceğim kilo senin verecegin kiloya çok yakındır canım:)Tamam söylüyorum hazır mısınız ben hazır değilim. Söyleyip kaçıyorumama ben zaten çok çok kilolu hamile kaldım.
Kilo:108
Boy: 1.70
Hedeflenen kilo: 68
Ben bu arada hiç 68 kilo olmadimmen düşük gördüğüm rakam 73 idi. Benim yolum çok uzun. Herkes ideal kilosuna ulaşır ben hala bu başlıkta tek başına takilirim zuhahahhaha
Ohhh bi rahatlama geldi yazınca.
Kız bukadar detaylimi olacak esneme payı yokmuOooo burda da muhabbetler baslamis. Sali gunu olculer tarti resmi ve yediklerimizin resimlerini de paylasiyor muyuz
evet genel olarak grubun formati nedir? ne paylasiyoruz ne sıklıkla paylasiyoruz daha onemlisi emzirmeyi riske atmadan kilo vermek icin ne yapacagiz? kendimce gebelik sekeri varken nasil beslendiysem oyle devam edeyim diyor ama bilemedim.Oooo burda da muhabbetler baslamis. Sali gunu olculer tarti resmi ve yediklerimizin resimlerini de paylasiyor muyuz
Boğa burcuyum canım
Yapmayı da yemeyi de çok severim
Bugün uzun bir aradan sonra yemek yapabildim
3 tabak yemişim
Ama sebze diye kendimi rahatlattım
Hele bitter çikolataya bayılıyorum
Yanında da kahve
Neyse iki hafta daha yemek yok
Sonra bir ödül günü daha yaparım
Ben de aynisini dusunuyorum. Miktar konusunda kendime sinir koymayacam. Su ve ayran cok fazla tuketiyorum ona devam ederim. Ama gereksiz hamur ve seker tatlilari birakmak lazim. Bence tarti ve yediklerimizi paylasmak motive edebilir. Diyet gunlugunun mantığı bu degil mi zatenevet genel olarak grubun formati nedir? ne paylasiyoruz ne sıklıkla paylasiyoruz daha onemlisi emzirmeyi riske atmadan kilo vermek icin ne yapacagiz? kendimce gebelik sekeri varken nasil beslendiysem oyle devam edeyim diyor ama bilemedim.
Benim esim de kaymakli fistikli burma kadayif getirmiş. Aslinda ben kasindim. Aksama künefe yemege gidelim dedim. Deyim yerindeyse esegin aklina karpuz kabugunu dusurdum. Sonra vazgeçtim ama is isten geçmişti. Bi baktim burma kadayiflar gelmis. Ama cok guzel sut yapiyorBen de söylemesi ayıp muzlu kek yaptim hemen bugun, köprüden onceki son cikis misali salidan onceki son kacamak olarak. yemekten sonra dondurmayla yemeyi planliyorum
zayiflama grubuna bunlari yazdigim icin utaniyorum
Ayy canım benim moral oldun bana. Ben bu moral ile veririm o fazlaliklariKız o kadar da çok değil
Ben çok çok deyince 120 üstü filan dedim
Verilmeyecek bir kilo değil
Azimle herşey yapılır
Ki sen ve kuzun azim deyince ilk akla gelen isim oldunuz burda canım
Ben de mantarli kremali makarna yiycem saglikli beslenme oncesi aksama esim mantar almayi unutmazsa :)))Yemyesilbirdeniz Minik kuzular T TubaSude bulasiksuyu E Egepam Ftm41 ayvacicegi Z Zynpymn Efsun64 @severusandlily pembe_panter41 P Pikapii .Kızlaaaaaar selam başka kimse var mıydı hatırlayamadım .Bana Yaş/boy/İdeal kilo/başlangıç kilosunu özel mesajla yazabilir misiniz? Mesaj içine yazmışsınız çok teşekkür ederim ama boylar yok özelden yazabilirseniz ben de kacirmamis olurum tabloya ekleyeyim hepsini Başlangıç kilolarını salı sabahı verebilirsiniz ben bugün yine tatlı yedim 1 haftada 5 kilo almış olabilirim 1 aydır hiç tartilmadim
bilgileri bana yollasana canım özel mesajdanBende katılmak ıstıyorum ama ben yarın baslamasam cunku bız sımdı tatıldeyız carsamba aksamı donecegız ben sıze persembe katılırım ıns
Hajaja ben de ben de aynı durumdayim yarın ramazan ayı başlıyor gibi geliyor şu anBugün eşimin doğumgünü dünden beri ne yedim be
Allah affetsin akşam da yiyeceğim
Salı’ya kadar yeme konusundaki Azmimi inşallah Salı’dan sonra yememe konusunda da gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?