2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Evet kizlar bende 7.ci tedavimin sonuna gelmis bulunmaktayim idrar testi yaptimve negatif malesef... bugun 11.ci gunum ve 3.cu gun embryosu...
hissediyordum zaten olmiyacagini yoruldum inan hemde cook

Evet kizlar bende 7.ci tedavimin sonuna gelmis bulunmaktayim idrar testi yaptimve negatif malesef... bugun 11.ci gunum ve 3.cu gun embryosu...
Canim uzuntunun tarifi yok.çok üzuldum.ama kanda da gormeden pesetme.Allah tez zamanda karnini sonra kucagini doldursun.

Kizlar kan sonucumu aldim 7.gun degerim 57 .48 cikti
7. Gün için çok iyi maşallah, sağlıklada devam etsin
Ben aynı saatte olmalı diye biliyorum, kendimde 1 saat farkla vermiştiö 2. Kanı

Allahtan ümit kesilmez, çok emek verdin çocuğunla buralara geldin hotellerde kaldın biz aynı şehirde yanımızda eşimizlede olsak zorlandıkki senin yorgunluğun emeğin çokmdaha fazla. Rabbim inşallah doğal yollarla kendiğinde nasip eder sana. Yinede kan testinde görene kadar umudunu yitirme, idrar bana çok güvenilir gelmiyor

Canim uzuntunun tarifi yok.çok üzuldum.ama kanda da gormeden pesetme.Allah tez zamanda karnini sonra kucagini doldursun.

Yok bitanem olsaydi inan bana idrarda cikardi ben artik bu konuda uzman oldun nerdeyse... birde yurtdisindayim kan testi yapmaz simdi
Hicte ugrasacagim yok suan
Rabbim sizlerin evlarin saglikli dunyaya gelmelerini nasip etsin insaallah...

Canimsinn... evet cok zor bir surecti ama demekki nasip degilmis rabbim sizin evlatlarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin insaallah..

çok çok üzüldüm sen daha iyi anlarsın tabi olup olmadığını Allah büyük sen vazgeçtiğin anda bi mucizeyle döner sana emin ol inşAllah tez zamanda evladını kucağına alırsın

çok çok üzüldüm sen daha iyi anlarsın tabi olup olmadığını Allah büyük sen vazgeçtiğin anda bi mucizeyle döner sana emin ol inşAllah tez zamanda evladını kucağına alırsın

Allah razi olsun..
Zaten burda dert ortagimiz bizi en iyi anlayan en iyi destekleyen oluyor... iyiki varsiniz
Rabbim gonlunuze gore versin

Ya lekem geldi yarin kan verip doktoru aricam.sevinç kursagimda kaldi.varmi aranizda bu durumu yasayan
Bende 20 kasimda ilk muayeneye gideceğim. Dun avuç ici kadar kanamam oldu. Rengide kırmızı. Acile gidip kadın doğumcuya göründüm. Zaten Progestoran iğne vardı onları yaptırdım. Doktor başka biseye gerek yok.dedi. bu arada kesemi gördüm çok şükür. Simdi dinleniyorum. Bol su içiyorum. Dua edin kızlar herşey yolunda gitsin

Kuzum benim hep olumlu haberler aldık olumsuzluk aklımızdan çıkıyor tabi bazen sen tedaviden umudunu kessende Allahtan kesme meryem suresi oku bol bol orda mucizlerini anlatıyor merak etme inan olacağına vakit saat gelmemiş demekki

Canimsin.. evet hep olumlu olmuyor malesef...
ben asla rabbimden umidimi kesmem.. o OL derse olur bundan asla suphem olmaz..
Cunku rabbimbana kizimizi ol dedi ver oldurdu HIC bir tedavi olmadan..
artik takdiri ilahi rabbim yazmissa elbet bir gun olur...
Rabbim seninde yavrunu kucagina almayi nasip etsin

Burada birbirimize ettiğimiz dualar okadar güzel ve gücüne okadar inanıyorumki.
Geçen gebeliğimde bir aile dostumuz vardı beni ziyarete gelmişti dediki; ben bir solukta doğurdum ne ağrım oldu ne sancım. Taksiyle zor yetiştik inşallah sende benim gibi bir avazda doğurursun dedi. Çok hoşuma gitmişti kendi gibi bi kerede hiç sancı çekmeden doğurmak sevilmek güEl seydi.

Sonra 26. Haftamın içinde bir gece ansızın suyum geldi eşim istda ben annemleri ziyaretteydim işede başlamıştım artık istla dönecektim eşimin yanına. O gece ansızım suyum geldi ne olduğunu anlamadan. Gecenin 4ü evde erkek yok araba kullanmayı bilen yok. Sessiz sakin duşumu abdestimi aldım duşa girerken annemi uyandırdım ben doğuruyorum bi çanta ayarla diye. Ardından taksiyi aradım ve gittim hastaneye. O kadın doğum masasına yatana kadar ne ağrım var ne sızım. Doktor dediki çocuk kanalda acil doğumhaneye. 10cm açılmışım bende sanıyorumki 3-4 saat bekler herkes hemen doğurmuyor ya. Neyse aldılar doğumhaneye doktor ıkın diyor yok ıkınamam yenidoğancılar gelmedi doğuramam diyorum doktor ıkın çocuk kanalda diyor ben hala ıkınamam doğurursam müdahale için kimse yok diyorum kendimce kordon bebeğimi besler diyorum. Neyse yenidoğancılar 5 dkda geldiler ıkındım doğdu ilk yavrum vss.. o an aklıma bana edilen dua geldi bir avazda doğur inşallah. Gerçektende doğumdan belki 780gr oluşu belki ani gelişen birley olduğu in doğum şoku vs hiçbirşey anlamadım. O günden sonra hep sağlıkla kucağına al derim. Burdada herkesin birbiri için güzel dualar etmesi gerçekten çok güzel birşey. Herkesin güzel haberlerini alırız inşallah

benim yaşadığım seninki kadar zor olmasa da 8 haftalıkken küretaj olduğumu soylemiştim. ben de bu sebeple kanda beta hcg görenlere veya göremeyenlere hep hayırlısı olsun sağlıklı olsun demeyi uygun görüyorum. Allah sağlıklıysa nasip etsin

Yok bitanem olsaydi inan bana idrarda cikardi ben artik bu konuda uzman oldun nerdeyse... birde yurtdisindayim kan testi yapmaz simdi
Hicte ugrasacagim yok suan
Rabbim sizlerin evlarin saglikli dunyaya gelmelerini nasip etsin insaallah...
amin canım üzüldüm Allah tez zamanda sana da sağlıklı evlat nasip etsin

Doktor daha tekrarla dedimi
yeni bisey ogrendim kızlar ben yerinde mi diye gidip gidip kan vermiştim daha önce 10 binlere kadar
beta hcg 1000 yazıyla bin değerinden sonra takip edilmezmiş benim gibi aranızda endişeli ve sabırsız varsa duyurulur. bu sefer 6 binde kaldım

Kizlar biliyorum guvenemem buna ama sanirim 30 dk sonra cikan bir hafif cizgi..

Goren varmi yoksa benmi hayal goruyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…