2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hemsireyle görustum.lekelenmeler normal dedi.kan testi icin erken size verilen tarihte yapin dedi. Ben kan verdim 11 gibi alacam.pozitifse birde cumartesi verecem.dedikleri tarihte

Rengi kahverengimsi.sabah ilkngordugumde cevizden biraz daha buyuktu simdi çok daha az nokta kadar.insallah tamamen kesilir
Kırmızı aktif kanama olmadığı sürece önemi yok demişti bana hemşire. O yüzden endişelenme ama kırmızıya dönerse bence arama direk git doktoruna ultrasonla fln bakarlar

Bidaha cumratwsi verecem doktorun dedigi tarihte insallah artar. Gercektende korkular bitmiyor

Kızlar ne sorcam size bthcg yi ben akşam altı sularında yaptırmıştım 2 gün sonra tekrarlamam gerekiyo ya bugün akşam 6 damı tekrarlamalıyım yoksa mesela bu saattede yapsam 2 ye katlar mı tam 48 saat mi geçmeli yani? Düzenli sonuç için

valla hiç bi bilgim yok ben aynı saatlerde verdim ikisinide

Yine ayni saatlerde yapman daha uygun olur.tam 48 zaat gecmis olur. Sonra kafanda soru isareti kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…