Rengi kahverengimsi.sabah ilkngordugumde cevizden biraz daha buyuktu simdi çok daha az nokta kadar.insallah tamamen kesilirÇok mu geldi bir iki damlamı birde rengi kahverengimsimiydi
inşallah bi sorun çıkmaz.. kahverengiyse tutunma kanamasıdır büyük ihtimalle.. güzel düşününHemsireyle görustum.lekelenmeler normal dedi.kan testi icin erken size verilen tarihte yapin dedi. Ben kan verdim 11 gibi alacam.pozitifse birde cumartesi verecem.dedikleri tarihte
Rengi kahverengimsi.sabah ilkngordugumde cevizden biraz daha buyuktu simdi çok daha az nokta kadar.insallah tamamen kesilir
Kırmızı aktif kanama olmadığı sürece önemi yok demişti bana hemşire. O yüzden endişelenme ama kırmızıya dönerse bence arama direk git doktoruna ultrasonla fln bakarlarRengi kahverengimsi.sabah ilkngordugumde cevizden biraz daha buyuktu simdi çok daha az nokta kadar.insallah tamamen kesilir
Hemsireyle görustum.lekelenmeler normal dedi.kan testi icin erken size verilen tarihte yapin dedi. Ben kan verdim 11 gibi alacam.pozitifse birde cumartesi verecem.dedikleri tarihte
Kizlar kan sonucumu aldim 7.gun degerim 57 .48 cikti
Kizlar kan sonucumu aldim 7.gun degerim 57 .48 cikti
hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla kucağına al bebişiniKizlar kan sonucumu aldim 7.gun degerim 57 .48 cikti
valla hiç bi bilgim yok ben aynı saatlerde verdim ikisinideKızlar ne sorcam size bthcg yi ben akşam altı sularında yaptırmıştım 2 gün sonra tekrarlamam gerekiyo ya bugün akşam 6 damı tekrarlamalıyım yoksa mesela bu saattede yapsam 2 ye katlar mı tam 48 saat mi geçmeli yani? Düzenli sonuç için
Yine ayni saatlerde yapman daha uygun olur.tam 48 zaat gecmis olur. Sonra kafanda soru isareti kalmasinKızlar ne sorcam size bthcg yi ben akşam altı sularında yaptırmıştım 2 gün sonra tekrarlamam gerekiyo ya bugün akşam 6 damı tekrarlamalıyım yoksa mesela bu saattede yapsam 2 ye katlar mı tam 48 saat mi geçmeli yani? Düzenli sonuç için
Yine ayni saatlerde yapman daha uygun olur.tam 48 zaat gecmis olur. Sonra kafanda soru isareti kalmasin
valla hiç bi bilgim yok ben aynı saatlerde verdim ikisinide
12. gün 226.1Senin ilki kaçtı ikinci kaç oldu
Canim senin çok iyi degerlerin maşallah12. gün 226.1
14. gün 556.6 çıktı
Doktor daha tekrarla dedimi12. gün 226.1
14. gün 556.6 çıktı
yok hayır daha tekrarlamıyoruz 24 kasımda kısmetse muayenemiz varDoktor daha tekrarla dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?