Evet golge gibi bisey gordum hadi insallah daha yakindan cekseneEki Görüntüle 2205814 Kizlar biliyorum guvenemem buna ama sanirim 30 dk sonra cikan bir hafif cizgi..
Goren varmi yoksa benmi hayal goruyorum?
transferden sonraki 12. ve 14. günBiaey sorabilirmiyim adet gecikmesinin 12 .gunu ve 14gunu degilmi
Canim ben resimde göremedim.sen eminsen genede bi kan ver.aklinda soru işareti kalmasin.biraz zor yakalayabildim
biraz zor yakalayabildim
Bende görmedim. Benim de ilk testim resimde görünmüyordubiraz zor yakalayabildim
Hayirli olsun. Kat kat artar umarim.Sag salim kucagina da al insallah canimmm.. anam ne cesaret kan veriyonuz erkenden yaa benim yarin kan vermem korkuyorum nedense. Kan vermekten kacicam o denli korku sardi beni.Kizlar kan sonucumu aldim 7.gun degerim 57 .48 cikti
Canin sagolsun kuzum insallah kendiliginden hamile kalirsin. Yok gibi cizgi ama yarin birgun tekrar yap bi belki gec dollenme falan olur.Evet kizlar bende 7.ci tedavimin sonuna gelmis bulunmaktayim idrar testi yaptimve negatif malesef... bugun 11.ci gunum ve 3.cu gun embryosu...
hissediyordum zaten olmiyacagini yoruldum inan hemde cook
Sagol canim. Ben bira asama asama yaptim.ilk once ovulasyon testi iki cizgide ayni koyulukta cikinca gebelik sonrada kan.alistira alistira.ama hala korkularim var onlar hic bitmicek sanirim.Hayirli olsun. Kat kat artar umarim.Sag salim kucagina da al insallah canimmm.. anam ne cesaret kan veriyonuz erkenden yaa benim yarin kan vermem korkuyorum nedense. Kan vermekten kacicam o denli korku sardi beni.
Bitmez de bende su asamayi hayirlisiyla geceydimmmm. Regli gunum bugun karin agrisinda sancisindan bi hal oldum yaa. Hala sol tarafim agriyo. Surekli wcdeyim acabaaa diye diye. Korkumu bu sancilar tetikledi galiba.Sagol canim. Ben bira asama asama yaptim.ilk once ovulasyon testi iki cizgide ayni koyulukta cikinca gebelik sonrada kan.alistira alistira.ama hala korkularim var onlar hic bitmicek sanirim.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canımSagolun guzel yurekili arkadaslarim..
Ev doktorumla gorustum sagolsun hic sorun yapmadi tamam gel dedi formul vereyim git kan ver dedi bende kan verdim kizlar..
Fakat anca yarin sonucunu alabiliriz...
Hakkimda hayirlisi insaallah..
Bu arada eve ben ve esim gorebildik cizgiyi ama yarin saat sonra gelen bir cizgiydi nekadar guvenilir soru isareti..
yarin ola hayrola
Kaçıncı gün. İdrara Sıkışık mısın ..?Kizlar esim test almis da guvenip yapamiyorum suan. Yarin sabahtan yapim en azindan doktorun yanina sonuc olarakhazirlikli giderim dimi.
9.gun canim yarin kan verme gunum iste 10.gun gel kan ver demisti doktor. Saat basi masallah wcye gitmeden duramiyorum. O kadar corap terlik var ayagimda hatta corapla yattigim cok oldu ama usuttum galiba ayaklarim hic isinmiyo.Kaçıncı gün. İdrara Sıkışık mısın ..?
Tamam şimdi idrarın gelince tut ve testi yap. Artık varsa çıkar. Ben inanıyorum ki sende hamilesin :) yarında kan vereceksin nasılsa9.gun canim yarin kan verme gunum iste 10.gun gel kan ver demisti doktor. Saat basi masallah wcye gitmeden duramiyorum. O kadar corap terlik var ayagimda hatta corapla yattigim cok oldu ama usuttum galiba ayaklarim hic isinmiyo.
Hayirlisi canimmmm. Insallah gonlumuzdeki olur. Valla yapmaya o kadar korkuyorum kii. Esimde geldiginden beri yap diyip duruyo. Yapsamda soylemicem sana diyorum. Zaten yuzunden anlarim ben dedi.Tamam şimdi idrarın gelince tut ve testi yap. Artık varsa çıkar. Ben inanıyorum ki sende hamilesin :) yarında kan vereceksin nasılsa
Kız hadi yap şu testiHayirlisi canimmmm. Insallah gonlumuzdeki olur. Valla yapmaya o kadar korkuyorum kii. Esimde geldiginden beri yap diyip duruyo. Yapsamda soylemicem sana diyorum. Zaten yuzunden anlarim ben dedi.
Kiz valla surekli tuvaletim var hissediyorum zaten. gidiyorum iki damla anca cikiyo. Az su iciyim bastirsin testi yapinca yazarimKız hadi yap şu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?