2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Evet kizlar bende 7.ci tedavimin sonuna gelmis bulunmaktayim idrar testi yaptimve negatif malesef... bugun 11.ci gunum ve 3.cu gun embryosu...
hissediyordum zaten olmiyacagini yoruldum inan hemde cook
Canin sagolsun kuzum insallah kendiliginden hamile kalirsin. Yok gibi cizgi ama yarin birgun tekrar yap bi belki gec dollenme falan olur.

Eklentiler

• 33013E35-84DC-471F-8C0F-6F516C2BDF3C.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 42
Hayirli olsun. Kat kat artar umarim.Sag salim kucagina da al insallah canimmm.. anam ne cesaret kan veriyonuz erkenden yaa benim yarin kan vermem korkuyorum nedense. Kan vermekten kacicam o denli korku sardi beni.
Sagol canim. Ben bira asama asama yaptim.ilk once ovulasyon testi iki cizgide ayni koyulukta cikinca gebelik sonrada kan.alistira alistira.ama hala korkularim var onlar hic bitmicek sanirim.

Sagol canim. Ben bira asama asama yaptim.ilk once ovulasyon testi iki cizgide ayni koyulukta cikinca gebelik sonrada kan.alistira alistira.ama hala korkularim var onlar hic bitmicek sanirim.
Bitmez de bende su asamayi hayirlisiyla geceydimmmm. Regli gunum bugun karin agrisinda sancisindan bi hal oldum yaa. Hala sol tarafim agriyo. Surekli wcdeyim acabaaa diye diye. Korkumu bu sancilar tetikledi galiba.

Sagolun guzel yurekili arkadaslarim..
Ev doktorumla gorustum sagolsun hic sorun yapmadi tamam gel dedi formul vereyim git kan ver dedi bende kan verdim kizlar..
Fakat anca yarin sonucunu alabiliriz...
Hakkimda hayirlisi insaallah..
Bu arada eve ben ve esim gorebildik cizgiyi ama yarin saat sonra gelen bir cizgiydi nekadar guvenilir soru isareti..
yarin ola hayrola

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım

9.gun canim yarin kan verme gunum iste 10.gun gel kan ver demisti doktor. Saat basi masallah wcye gitmeden duramiyorum. O kadar corap terlik var ayagimda hatta corapla yattigim cok oldu ama usuttum galiba ayaklarim hic isinmiyo.
Tamam şimdi idrarın gelince tut ve testi yap. Artık varsa çıkar. Ben inanıyorum ki sende hamilesin :) yarında kan vereceksin nasılsa

Tamam şimdi idrarın gelince tut ve testi yap. Artık varsa çıkar. Ben inanıyorum ki sende hamilesin :) yarında kan vereceksin nasılsa
Hayirlisi canimmmm. Insallah gonlumuzdeki olur. Valla yapmaya o kadar korkuyorum kii. Esimde geldiginden beri yap diyip duruyo. Yapsamda soylemicem sana diyorum. Zaten yuzunden anlarim ben dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…