Hayirli oldun cnmmKixlar test yaptim hamileyimmmm.Allaha bin şukur.Eki Görüntüle 2205545
Hyrli olsun canm benm çok sevindmHerkese çok tesekkur ederim.insallah devamida gelir.Allahim bu yolda ugrasanlarin yuzunu guldursun insallah.
Allah razi olsun canim.Hayirli oldun cnmm
Cok tesekkur ederim. Aptal gibiyim şuan.Hyrli olsun canm benm çok sevindm
Ya arkadaslar ne guzel positif testler ne guzel haberler veriyorsunuz...
Rabbim gun sayanlarada iclerinde bana insaallah guzel haberi vermeyi nasip etsin insaallah..
Test aldim ama arabada biraktim resmen test yapmaktan korkuyorum , ayni seyleri yasamak negatif gormekten kaciyorum resmen
Aynı ben bende öyleydim pozitifi gördüm darısı başına
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin sana ve hepimizeHerkese çok tesekkur ederim.insallah devamida gelir.Allahim bu yolda ugrasanlarin yuzunu guldursun insallah.
Cok tesekkur ederim. Aptal gibiyim şuan.
Doktoru ara böyle kanamalı durumda kalcadan progesteron yapıyorlar. Ilk gebeliğimde adet olur gibi kanamam oluyordu. Ignelerle idare ettim. Uzan ayaklarını yüksekte tut ve doktorunuz ara.Ya lekem geldi yarin kan verip doktoru aricam.sevinç kursagimda kaldi.varmi aranizda bu durumu yasayan
Zaten kalcadan hergun progestoron vuruluyorum.Doktoru ara böyle kanamalı durumda kalcadan progesteron yapıyorlar. Ilk gebeliğimde adet olur gibi kanamam oluyordu. Ignelerle idare ettim. Uzan ayaklarını yüksekte tut ve doktorunuz ara.
Kactane ? Dozunu yüksek verebilir. Sen bir sor yinedeZaten kalcadan hergun progestoron vuruluyorum.
Ya lekem geldi yarin kan verip doktoru aricam.sevinç kursagimda kaldi.varmi aranizda bu durumu yasayan
Zaten kalcadan hergun progestoron vuruluyorum.
Evet olabilir aslinda.test yapmamis olsaydim.yerlesme kanamasi diye umut ederdim. Internette de hep normal yaziyor.ama yinede tedirginimCanım panik yapma yerleşme kanamasıda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?