- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Kızlar kan testi yaptım yeniden 57,98 çıktı ikiye katlamış
Kızlar kan testi yaptım yeniden 57,98 çıktı ikiye katlamış
Saniyesinde cikti kizlarrrcok sukur Allah'imaaa saglikli sekilde kucagimiza almakta nasip etsin insallahhh

Ohh çok endişeleniyordun çok sevindim canım. İnşallah katlanarak devam eder sağlıkla kucağına alırsın
Saniyesinde cikti kizlarrrcok sukur Allah'imaaa saglikli sekilde kucagimiza almakta nasip etsin insallahhh
Mutlu son canim saglikli sekilde kucagina alirsin insallah yavrunu bana dua edin kızlar bende araniza katilirim insallah
Oleeeyyyyyy tebrikleeeeer bir annemiz daha oldu. Tek çift allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
ben demedim mi sana kuzum. Hayırlı olsun Rabbım kucağına aldığın günleri de göstersin
Allah razi olsun kizlarrrr. Esime soylemicem o yarin doktordan ogrensinDemedim mi sen hamilesin diye
Insallah senden de guzel haberler alicaz canimmAyy ne guzel yaaa
Ne sanslisiniz inan
Soyle aninda cikan bir cizgi hic gormedim...
Rabbim gonlune gore versin
Allah razi olsun canimmm. Emeklerinizin karsiligini en guzel sekilde alirsin insallahhh.Mutlu son canim saglikli sekilde kucagina alirsin insallah yavrunu bana dua edin kızlar bende araniza katilirim insallah
AminAllah razi olsun canimmm. Emeklerinizin karsiligini en guzel sekilde alirsin insallahhh.
bilmek hakkı ve şaşırtıcı bir şekilde söylemelisinAllah razi olsun kizlarrrr. Esime soylemicem o yarin doktordan ogrensin
Insallah senden de guzel haberler alicaz canimm
Canim benimmm hayirli olsunn ooooh ne kismetli topik oldu allahhhh masallah
Senle ben kaldık gecmiyor gunler ☺☺☺☺☺Canim benimmm hayirli olsunn ooooh ne kismetli topik oldu allahhhh masallah
Öldurdun beni ya iste bukadar gozun aydin olsun
Valla canim iyiki acmissin bi uguru var buranin. Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin aglayin mutluluktan salya sumuk emiii.Canim benimmm hayirli olsunn ooooh ne kismetli topik oldu allahhhh masallah
Sagol canimm Allah razi olsunÖldurdun beni ya iste bukadar gozun aydin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?