2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Senle ben kaldık gecmiyor gunler ☺☺☺☺☺
Offf sormaaaa nasil kayniyor icim su an hicbiseyim yok gidip test yapasim var
hilal1907 kesinlikle burası çok uğurlu naptın hatim indirip öylemi açtın
Valla bilmiyorum naptim ama guzel yapmisim
Hamilelerin duasi kabul olurmuş bize dua edin arkadaşlar
Kesinlikleeee bizim de pozitif olmadan kimse kacmasin burdannn

gördü mü?

izinizdeyim, merak etmeyin sizdende pozitif haberleri alacağız daha
Gordu gordu videoya da aldim. Once bi kim ne atmis diye telefona bakti dikkatlice. sonra gordu gulerek kafasini kaldirdi hemen apataaa (alparslan) diye oglumuzu cagirdi ona soylediii yanima geldiler optuler dunyaya degismem yaa o aniiii.

Gordu gordu videoya da aldim. Once bi kim ne atmis diye telefona bakti dikkatlice. sonra gordu gulerek kafasini kaldirdi hemen apataaa (alparslan) diye oglumuzu cagirdi ona soylediii yanima geldiler optuler dunyaya degismem yaa o aniiii.
Ayyy çok tatlı ya. Rabbım nazarlardan saklasın. Ne güzel. Kucağınıza aldığınız günleride görün inşallah

Bide söylemiyordun

Ayyy çok tatlı ya. Rabbım nazarlardan saklasın. Ne güzel. Kucağınıza aldığınız günleride görün inşallah

Bide söylemiyordun
Amin insallah sag salim alalim kucagimiza da. Valla soylemicektim esime de iste kiyamadim. Resmin altina da yazdim zaten kiyamadim 2.kez baba oluyosun diye :))

Amin insallah sag salim alalim kucagimiza da. Valla soylemicektim esime de iste kiyamadim. Resmin altina da yazdim zaten kiyamadim 2.kez baba oluyosun diye :))
Hayırlı olsun canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende birazdan yapacağım testi. Heyecandan titriyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…