- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Sen nasil soyledin sasirtici nasil olabilirbilmek hakkı ve şaşırtıcı bir şekilde söylemelisin
Canim benimmm hayirli olsunn ooooh ne kismetli topik oldu allahhhh masallah
Senle ben kaldık gecmiyor gunler ☺☺☺☺☺
Hamilelerin duasi kabul olurmuş bize dua edin arkadaşlarRabbım sizlerinde yüzünü güldürsün kızlar
Bilmem benim ki kapıda nöbet tutuyorduSen nasil soyledin sasirtici nasil olabilir
Hep ediyorum canım benim. Insallah sizde böyle çift çizgiler görün. Sevinçten ağlayın göz yaşınız mutluluktan aksınHamilelerin duasi kabul olurmuş bize dua edin arkadaşlar
Benimkinin sasiricani pek sanmiyorum cunki olucagina cok emindi en basindan beri.Bilmem benim ki kapıda nöbet tutuyorduolmadığı odaya koy. Yardım eder misin şunu alamıyorum hesabı. Gözünün göreceği yere koy. Şaşırıp kalsın sevinçten
Ediyorum en basindan beri hep dua ediyorum aysecimmm. Allah'im size de nasip edecek inaniyorummmHamilelerin duasi kabul olurmuş bize dua edin arkadaşlar
Whatsapptan attim esime testin resmini bakar birazdan kim ne atmis diyeBilmem benim ki kapıda nöbet tutuyorduolmadığı odaya koy. Yardım eder misin şunu alamıyorum hesabı. Gözünün göreceği yere koy. Şaşırıp kalsın sevinçten
Senle ben kaldık gecmiyor gunler ☺☺☺☺☺
Valla bilmiyorum naptim ama guzel yapmisim
Kesinlikleeee bizim de pozitif olmadan kimse kacmasin burdannnHamilelerin duasi kabul olurmuş bize dua edin arkadaşlar
Kacmayiz artik herkes dogurup cocuklardan vakit bulamayana kadar burdayiz hayirlisiylaaaaOfff sormaaaa nasil kayniyor icim su an hicbiseyim yok gidip test yapasim var
Kesinlikleeee bizim de pozitif olmadan kimse kacmasin burdannn
Ay cok güldüm valla bende test var ama boşa ziyan etmeyeyim diyorum :))))Offf sormaaaa nasil kayniyor icim su an hicbiseyim yok gidip test yapasim var
Kesinlikleeee bizim de pozitif olmadan kimse kacmasin burdannn
Hulya senle cantanem bizim sonucumuz belli olana kadar bir yere gidemessiniz ikielimiz yakanizda olur☺☺☺☺☺Kacmayiz artik herkes dogurup cocuklardan vakit bulamayana kadar burdayiz hayirlisiylaaaa
Yok yok gitmeyiz merak etmeyin grubun demir basi oldukHulya senle cantanem bizim sonucumuz belli olana kadar bir yere gidemessiniz ikielimiz yakanizda olur☺☺☺☺☺
Benimkinin sasiricani pek sanmiyorum cunki olucagina cok emindi en basindan beri.
gördü mü?Whatsapptan attim esime testin resmini bakar birazdan kim ne atmis diye
izinizdeyim, merak etmeyinHulya senle cantanem bizim sonucumuz belli olana kadar bir yere gidemessiniz ikielimiz yakanizda olur☺☺☺☺☺
Gordu gordu videoya da aldim. Once bi kim ne atmis diye telefona bakti dikkatlice. sonra gordu gulerek kafasini kaldirdi hemen apataaa (alparslan) diye oglumuzu cagirdi ona soylediii yanima geldiler optuler dunyaya degismem yaa o aniiii.gördü mü?
izinizdeyim, merak etmeyinsizdende pozitif haberleri alacağız daha
Ayyy çok tatlı ya. Rabbım nazarlardan saklasın. Ne güzel. Kucağınıza aldığınız günleride görün inşallahGordu gordu videoya da aldim. Once bi kim ne atmis diye telefona bakti dikkatlice. sonra gordu gulerek kafasini kaldirdi hemen apataaa (alparslan) diye oglumuzu cagirdi ona soylediii yanima geldiler optuler dunyaya degismem yaa o aniiii.
Amin insallah sag salim alalim kucagimiza da. Valla soylemicektim esime de iste kiyamadim. Resmin altina da yazdim zaten kiyamadim 2.kez baba oluyosun diye :))Ayyy çok tatlı ya. Rabbım nazarlardan saklasın. Ne güzel. Kucağınıza aldığınız günleride görün inşallah
Bide söylemiyordun
Hayırlı olsun canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınAmin insallah sag salim alalim kucagimiza da. Valla soylemicektim esime de iste kiyamadim. Resmin altina da yazdim zaten kiyamadim 2.kez baba oluyosun diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?