- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Aminnnnn. Ayni canimmm cikti yaa cizgi inanamadim. Nasil sevindiysem karnima agrilar girdi kasiklarim batti durdu. Insallah sende gorucen cift cizgiHayırlı olsun canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende birazdan yapacağım testi. Heyecandan titriyorum resmen
Hayirli olsunnn. Tutunsun bebislerin insallah canimmm sende guzel sonuclar alirsin umarimmmHepinize merhaba kizlar kisa bi aradan sonra geldim. Transfer gunumuz belli oldu onumuzdeki sali insallah. 2 adet 5.gun embriyosu cozunup transfer olcak. Sonra geri sayim benim icinde baslicak. Tum hamisleri tebrik ederim test gunu bekleyenlerde insallah pozitifi gorur hepimiz hamiş olarak devam ederiz
Insallah canimHayirli olsunnn. Tutunsun bebislerin insallah canimmm sende guzel sonuclar alirsin umarimmm
MaşallahAmin insallah sag salim alalim kucagimiza da. Valla soylemicektim esime de iste kiyamadim. Resmin altina da yazdim zaten kiyamadim 2.kez baba oluyosun diye :))
Rabbım yüzünüzü güldürsün canım :)Hepinize merhaba kizlar kisa bi aradan sonra geldim. Transfer gunumuz belli oldu onumuzdeki sali insallah. 2 adet 5.gun embriyosu cozunup transfer olcak. Sonra geri sayim benim icinde baslicak. Tum hamisleri tebrik ederim test gunu bekleyenlerde insallah pozitifi gorur hepimiz hamiş olarak devam ederiz
:) hadi bakalım bir güzel haber de senden gelsin inşallahHayırlı olsun canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende birazdan yapacağım testi. Heyecandan titriyorum resmen
Canim nasilsin. Ayni gun baslamistik galiba sen ne durumdasin merakettim? Bgn kontrolum vardi 20sinde transfer dedi doktorumCanim ne dediler yazmamissin merak ettim. Ben vitamin ilaclari ve coraspin kullaniyorum. Gunluk olarak. Tedavinin basindan beri kullaniyorum.
Ayyy insallah simdiden sabirsizlaniyorum doktor sali gunu transfer deyinca bacaklarim titredi resmen :)Maşallah
Rabbım yüzünüzü güldürsün canım :)
:) hadi bakalım bir güzel haber de senden gelsin inşallah
Sanırım bende artık aranıza katıldım
İşte bu beeeee kendiminki kadar sevindim valla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
Oyyy maşAllah iyi haberler ardınardına gelio hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinSanırım bende artık aranıza katıldım
Sanırım bende artık aranıza katıldım
Aman allahim bu nasil bereketli bir sayfa
Ben chok!!
Bu arada canim hayirli olsunn
Oyyy maşAllah iyi haberler ardınardına gelio hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ayy allahım haftayı ben açtım pazartesiden beri hergün birer ikişer hamiş haberi alıyoruz maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ya masallah çok sevindim.Sanırım bende artık aranıza katıldım
olur o kadar. Pozitif düşünmek çok önemli. Insallah tutunur bebeklerin :)Ayyy insallah simdiden sabirsizlaniyorum doktor sali gunu transfer deyinca bacaklarim titredi resmen :)
maşallah. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSanırım bende artık aranıza katıldım
davul zurna getirtcem gurubaSanırım bende artık aranıza katıldım
Canim benimde bugun kontrolum vardi. Estrofemi 4e cikardik. Pazartesi kontrole cagirdi bidaha. Daha tam transfer tarihi soylemedi. Benim yumurta toplamada da oyle olmustu. Hep geriden gelmistim. Senin adina cok sevindim canim. Rahim kalinligi kac ti. Bisey soyledimi bugunCanim nasilsin. Ayni gun baslamistik galiba sen ne durumdasin merakettim? Bgn kontrolum vardi 20sinde transfer dedi doktorum
Güzel haberlerle gelinBende yarın sabah kan vermeye gidicem inşallah vardır ve değerim iyidir banada dua edin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?