2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayirli olsunnn. Tutunsun bebislerin insallah canimmm sende guzel sonuclar alirsin umarimmm

Amin insallah sag salim alalim kucagimiza da. Valla soylemicektim esime de iste kiyamadim. Resmin altina da yazdim zaten kiyamadim 2.kez baba oluyosun diye :))
Maşallah
Rabbım yüzünüzü güldürsün canım :)
Hayırlı olsun canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende birazdan yapacağım testi. Heyecandan titriyorum resmen
:) hadi bakalım bir güzel haber de senden gelsin inşallah

Aman allahim bu nasil bereketli bir sayfa
Ben chok!!
Bu arada canim hayirli olsunn

Oyyy maşAllah iyi haberler ardınardına gelio hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ayy allahım haftayı ben açtım pazartesiden beri hergün birer ikişer hamiş haberi alıyoruz maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah

Hala şoktayım.. Ne hissedeceğimi bilmiyorum .. Sağlıkla, hayırlısıyla sonuçlanmasını nasip etsin Allahım.
.Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin..

Canim nasilsin. Ayni gun baslamistik galiba sen ne durumdasin merakettim? Bgn kontrolum vardi 20sinde transfer dedi doktorum
Canim benimde bugun kontrolum vardi. Estrofemi 4e cikardik. Pazartesi kontrole cagirdi bidaha. Daha tam transfer tarihi soylemedi. Benim yumurta toplamada da oyle olmustu. Hep geriden gelmistim. Senin adina cok sevindim canim. Rahim kalinligi kac ti. Bisey soyledimi bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…