2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

10.7 dedi estrofeme gunde 3 tane devam. Prednol tablet coraspirin ve prolutex igne verdi. Seninde pazartesi belli olur cnm

Ay herkese maşallah,benim negatif oldu ama bu sayfayı sizlerden gelecek güzel haberler için hep takip ettim..Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Tabiki canim negatif olanlarin da topikte yeri var. Mucadeleyi birakmamak tekrar denemek icin elimizden geldigince yaninda oluruz.

Hayirli olsun canimmmmm cok sevindimmmm. Rabbim seninde kucagina sag salim almani naaip etsin insallahhhh
Aminn canım.. hepimiz inşallah...
ama bugün kasıklarımda ağrım var, bide pembe akıntım olmuş daha önce bi kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum.. yarın kan vereceğim bakalım.. Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Bugun versene kan canim. Hem surekli ve kirmizi bi kan gelmedikce korkma lekelenmeyi normal diyolar. Benim olmadi olamadi galiba dusuk ignesi yuzunden. Dun benimde sol tarafim cok kotu agridi korktum hatta ama cokta umursama adet zamanimiz geldi agrilar normal bence kanama olmadikca

Bugün iş yerinden izin almam zor maalesef.. çok şükür sürekli ya da kırmızı kan gibi değil belkide o yüzden zorlamadım izin almak için..
bugün senin kan sonucunu bekliyoruz :)

Hayirli sabahlar kizlar
Bildiginiz gibi dun kan vermistim 45 dakika sonra ev doktorunu ariyacagim sonucunu almak icin...
nekadarda olmadigini dusunsemde son bir umidim var... rabbimden umit kesilmez
Rabbim sasirtsin ve bizi sevindirsin insaallah...
Kizlar dualarinizi bekliyorum okuyabilen bir ayetelkursu okuyabilirmi?
Simdiden hepinizden allah razi olsun

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim..

Kızlar hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum Allahım ne kadar bekleyen varsa hayırlısıyla sonuçlandırsın
Gerim gerim gerildim resmen

Insallah pozitif sonuçlarla gelirsiniz. Hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…