2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Allah im sağlıkla buyumelerini yada büyümesini nasip etsin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok çok sevindim
Banada idrardan öyle geldi sen testte beklemeden hemen çift çizgi çıkmıştı. Benimde 826 idi ve ikizdi hadi hayırlsı canım
Maşallah canım benim. Bencede ikiz olabilir. Rabbım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Allah razi olsun kizlarrr valla ozellikle iki kere sordum doktora degerim kac diye. Cok saskinimmm. Rabbim hayirlisiyla buyumelerini nasip etsinnn

Gurbetkusu79 canım ne yaptın belli oldumu sonucun?

Ya hic sorma canim
Sonuc hala gelmemis ev doktoruna 3 defa aradim
Burdaki sistem boyle iste kizlar! Beklemekten anca kafayi yersin... saat 16’dan sonra ara dedi ( bu arada turkiyeyle hollandada saat farki 2 yani turkiye saati 18’de ariyacagim....

Tekrar merhaba kizlar
Az once aradilar ve malesef sonuc negatif..
Bekliyordum zaten..
Hayirlisi olsun demekten baska birsey diyemiyorum...
Hepiniz allaha emanet olun
Rabbim gonlunuze gore versin

Tekrar merhaba kizlar
Bekliyordum zaten..
Canim kacinci denemen bilmiyorum ama lutfen pes etme. Negatif sonuc alanlarla beraber bende uzuluyorum. Ama rabbimize siginmaktan baska caremiz yok. Bi sonrakini deneme olmadan bir bakmissin kendi kendine hamis kalmissin

Tekrar merhaba kizlar
Bekliyordum zaten..
Hakkinda hayirlisi buymus canim. Rabbim emeklerini gordu insallah kendiliginden olur. Uzulme pes etme lutfen.hayirsiz olupta sana sinav olmasindansa hayirlisiyla olmamasi belki senin icin en iyisidir. Her zaman neyse hayirlisi o nasip olsun sanaaa..

Tekrar merhaba kizlar
Bekliyordum zaten..

Çok üzüldüm canım. Rabbim doğal yollardan anneliği sana en kısa zamanda yaşatır evladına kardeş nasip eder inşallah

Canim kacinci denemen bilmiyorum ama lutfen pes etme. Negatif sonuc alanlarla beraber bende uzuluyorum. Ama rabbimize siginmaktan baska caremiz yok. Bi sonrakini deneme olmadan bir bakmissin kendi kendine hamis kalmissin

Allah razi olsun canim
Bu benim 7.ci tedavim son tedavim cook yorucuydu...
insaallah rabbim kizimi verdigi gibi dogalla yolla kardesinide dogal yolla verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…