- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Allah im sağlıkla buyumelerini yada büyümesini nasip etsin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok çok sevindimKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
Banada idrardan öyle geldi sen testte beklemeden hemen çift çizgi çıkmıştı. Benimde 826 idi ve ikizdi hadi hayırlsı canımKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
Maşallah canım benim. Bencede ikiz olabilir. Rabbım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
Allah im sağlıkla buyumelerini yada büyümesini nasip etsin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok çok sevindim
Banada idrardan öyle geldi sen testte beklemeden hemen çift çizgi çıkmıştı. Benimde 826 idi ve ikizdi hadi hayırlsı canım
Allah razi olsun kizlarrr valla ozellikle iki kere sordum doktora degerim kac diye. Cok saskinimmm. Rabbim hayirlisiyla buyumelerini nasip etsinnnMaşallah canım benim. Bencede ikiz olabilir. Rabbım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Öyle tabiki. Önemli olan sağlıkla dogmalarıAllah razi olsun kizlarrr valla ozellikle iki kere sordum doktora degerim kac diye. Cok saskinimmm. Rabbim hayirlisiyla buyumelerini nasip etsinnn
süper bir haberKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
Waaooww maşallah canım yaa.. hadi gözün aydın..Kizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
ayyy ne guzel ya massallahh allah kucagina almayi da nasip eder insallahhKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
Kizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
Gurbetkusu79 canım ne yaptın belli oldumu sonucun?
Woow masaallah sana masaallah canimKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
süper bir haber
Waaooww maşallah canım yaa.. hadi gözün aydın..
ayyy ne guzel ya massallahh allah kucagina almayi da nasip eder insallahh
Amin kizlar Allah razi olsun sizlerde guzel haberlerle kucaginiza alin insallahhhharika canım rabbim gönlündekini nasip etsin
Sagol canim senden de guzel haberler bekliyorummm. Rabbim seninde yuzunu guldursunWoow masaallah sana masaallah canim
Hayirli olsun insaallah
Canim kacinci denemen bilmiyorum ama lutfen pes etme. Negatif sonuc alanlarla beraber bende uzuluyorum. Ama rabbimize siginmaktan baska caremiz yok. Bi sonrakini deneme olmadan bir bakmissin kendi kendine hamis kalmissinTekrar merhaba kizlar
Az once aradilar ve malesef sonuc negatif..
Bekliyordum zaten..
Hayirlisi olsun demekten baska birsey diyemiyorum...
Hepiniz allaha emanet olun
Rabbim gonlunuze gore versin
Hakkinda hayirlisi buymus canim. Rabbim emeklerini gordu insallah kendiliginden olur. Uzulme pes etme lutfen.hayirsiz olupta sana sinav olmasindansa hayirlisiyla olmamasi belki senin icin en iyisidir. Her zaman neyse hayirlisi o nasip olsun sanaaa..Tekrar merhaba kizlar
Bekliyordum zaten..
masallahhh canim harika bi deger insallah katlanarak articakKizlarrrr sonucu aldimmmmm. 10.gun ve 824 cikmissss. Doktor ikiz olabilir dedi cumartesi tekrar kan vericemmm
Tekrar merhaba kizlar
Bekliyordum zaten..
Canim kacinci denemen bilmiyorum ama lutfen pes etme. Negatif sonuc alanlarla beraber bende uzuluyorum. Ama rabbimize siginmaktan baska caremiz yok. Bi sonrakini deneme olmadan bir bakmissin kendi kendine hamis kalmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?