2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hakkinda hayirlisi buymus canim. Rabbim emeklerini gordu insallah kendiliginden olur. Uzulme pes etme lutfen.hayirsiz olupta sana sinav olmasindansa hayirlisiyla olmamasi belki senin icin en iyisidir. Her zaman neyse hayirlisi o nasip olsun sanaaa..

Pes etmek yok canim.. umidi kaybet yok..
Rabbim nelere kadir...

Tekrar merhaba kizlar
Az once aradilar ve malesef sonuc negatif..
Bekliyordum zaten..
Hayirlisi olsun demekten baska birsey diyemiyorum...
Hepiniz allaha emanet olun
Rabbim gonlunuze gore versin
Canim ne desem bilemiyorum.hiç bir söz seni teselli etmez.rabbim tez zamanda seninde yuzunu guldursun insallah

Tekrar merhaba kizlar
Bekliyordum zaten..

Sen buraya her girdiğimde aklımda ve duamdasın Rabbim sana tez zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin anneliği inşallah doğal yoldan kızını veren Allahım tekrar nasip etsin sana inşallah

Aminnn canimmm. Allah razi olsunnn. Karin agrilarim var. Doktor muayene de etti karnimdan bakti ama bisey bulamadi. En fazla parol alabilirsin agrin oldugunda dedi.

Bende bugün sık idrara çıkmakdan acile gittim bişey çıkmadı ama neden böyle diye kafamda bir sürü soru var ilaçları kullanmaya başladığımdan beri böyleyim gece en az 10 kez kalkıyorum
Yediklerine dikkat et artık bol bol dinlenmemiz lazım

Dinlenmeyi deniyorum yatinca da artik bunaliyorum canimm. Yemek konusunda ayni hersey sadece icecek olarak salep ve portakal suyu icmeye basladim digerlerini cikardim hayatimdan.

Tekrar merhaba kizlar
Bekliyordum zaten..
Rabbım sana ve isteyenlere en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin. Herşey de bir hayır vardır. Zamanı geldiğinde olacak inşallah

Dinlenmeyi deniyorum yatinca da artik bunaliyorum canimm. Yemek konusunda ayni hersey sadece icecek olarak salep ve portakal suyu icmeye basladim digerlerini cikardim hayatimdan.
Bende pek dinlenemiyorum oğlum 3 yaşında oyun istiyor ilgi istiyor :)
Sadece süpürme çamaşır asıp toplama yapmıyorum genel işlerimi yapıyorum
Bende Türk kahvesi hergün içerdim içmiyorum transferden beri

Aminnn yemin ederim. Mesajları tek tek okudum çift çizgiyi sende görünce kendim.gibi sevindim.ohhh beee dedim vallahi darısı sağlıkla kucağına almaya canm benm
Bende pek dinlenemiyorum oğlum 3 yaşında oyun istiyor ilgi istiyor :)
Sadece süpürme çamaşır asıp toplama yapmıyorum genel işlerimi yapıyorum
Bende Türk kahvesi hergün içerdim içmiyorum transferden beri
Amin canim herkes sag salim alsin kucaginaaa. Senden de guzel haberler gelsin insallahhh. Valla 10 gun oldu silemedim evi deliriyorum. Supur gec yapiyorum anca mutfakla camasir konusunda rahatimm. Bende kahve bagimlisiydim 4 gunde 1 iciyorum 1 bardak. Aman sende icme bol bol taze portakal suyu ic

Bu arada benimkide 7 yasinda 1.sinifa basladi. odevleri dertleri bitmiyo nasil gececek bu sene bilmiyorum. Simdi satranc oynuyoruz sonra odevleri var sonra yatma vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…