- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Aman bisey olursa ihmal etme canimmm. Yorma kendini fazla. Hazirlandim bende birazdan gelir esim almaya ama benim merkezde sonuclar gec cikiyo napsam ki bilemedim oglen verirsem 4 5 gibi anca ararlarBugün iş yerinden izin almam zor maalesef.. çok şükür sürekli ya da kırmızı kan gibi değil belkide o yüzden zorlamadım izin almak için..
bugün senin kan sonucunu bekliyoruz :)
Ooo hadi bisey kalmamisss hayirlisiyla gor bebisiiiii. Iyi bak kac tane diyeeeYarın gideceğim
Hayirli sabahlar kizlar
Bildiginiz gibi dun kan vermistim 45 dakika sonra ev doktorunu ariyacagim sonucunu almak icin...
nekadarda olmadigini dusunsemde son bir umidim var... rabbimden umit kesilmez
Rabbim sasirtsin ve bizi sevindirsin insaallah...
Kizlar dualarinizi bekliyorum okuyabilen bir ayetelkursu okuyabilirmi?
Simdiden hepinizden allah razi olsun
Guzel haberlerle gelin insallah canimmm. Hakkinizda hayirlisi olsun insallahhh.Kızlar hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum Allahım ne kadar bekleyen varsa hayırlısıyla sonuçlandırsın
Gerim gerim gerildim resmen
Gözün aydın canımKızlar 8.gün sonucum 78.2 allahıma şükürler olsun
Gözün aydın sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallahKızlar 8.gün sonucum 78.2 allahıma şükürler olsun
Gözün aydın olsun canım Rabbım kucağına aldığın günleri de göstersinKızlar 8.gün sonucum 78.2 allahıma şükürler olsun
Sağol canım doktor söylüyor kaçtane olduğunu :)Ooo hadi bisey kalmamisss hayirlisiyla gor bebisiiiii. Iyi bak kac tane diyeee
Kızlar 8.gün sonucum 78.2 allahıma şükürler olsun
ne zaman söyleyecek kontrol nezaman :)Sağol canım doktor söylüyor kaçtane olduğunu :)
Yarın sabah canımne zaman söyleyecek kontrol nezaman :)
ikiz olmasını istiyormusunYarın sabah canım
Sağlıkla olsunda tek iki fark etmiyor ama gönlüm tekten yanaikiz olmasını istiyormusun
Rabbım yüzünüzü güldürsün canım. Insallah olumlu sonuç alırsınMaşallah kızlar grup hamile kaynıyor. Darısı başımıza inşallah. Aralık’ta dondurulmuş transferim olacak inşallah benim de. Adetimi bekliyorum
Hayirli olsun caimm listede varmiydin sen hemen hemen hamisli gobusunu koyalimm.Kızlar 8.gün sonucum 78.2 allahıma şükürler olsun
Maşallah kızlar grup hamile kaynıyor. Darısı başımıza inşallah. Aralık’ta dondurulmuş transferim olacak inşallah benim de. Adetimi bekliyorum
Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)Kızlar 8.gün sonucum 78.2 allahıma şükürler olsun
tebrikler allahh saglikla kucagina almayi da nasip etsin daris diger bekleyenlere insallahhSaniyesinde cikti kizlarrrcok sukur Allah'imaaa saglikli sekilde kucagimiza almakta nasip etsin insallahhh
Hayırlısı olsun kaçın gün embriyosu transfer edileçekMaşallah kızlar grup hamile kaynıyor. Darısı başımıza inşallah. Aralık’ta dondurulmuş transferim olacak inşallah benim de. Adetimi bekliyorum
Allahtan masa başı çalışıyorum.. ayağa kalkmamaya çalışıyorum çok fazla .. inşallah sıkıntı olmaz..Aman bisey olursa ihmal etme canimmm. Yorma kendini fazla. Hazirlandim bende birazdan gelir esim almaya ama benim merkezde sonuclar gec cikiyo napsam ki bilemedim oglen verirsem 4 5 gibi anca ararlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?