- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Hilal sen tek embriyo transfer ediceksin dimi yanlış hatırlamıyorumHayirli olsun caimm listede varmiydin sen hemen hemen hamisli gobusunu koyalimm.
aayyssee34 ve bende aralik ayini bekliyoruzz insallah hepimize hayirli olur canimm
ne guzel ya boyle pozitif testleri gormek bu testleri gordukce benimde umudum.artiyor rabbim sag salim kucaklarinizi doldursun insallahhSanırım bende artık aranıza katıldım
amin.. inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. bakalım yarın kan vereceğim, ne çıkacak sonuç :)ne guzel ya boyle pozitif testleri gormek bu testleri gordukce benimde umudum.artiyor rabbim sag salim kucaklarinizi doldursun insallahh
Amin inşallah canım çok sağolRabbım yüzünüzü güldürsün canım. Insallah olumlu sonuç alırsın
Benim ikinci tedavim aynı doktorda. Geçen sefer beşinci gün dondurduk olmadı. Bu sefer dördüncü gün donduruldu. Neden bilmiyorum ama doktor bu sefer farklı yol izleyeceğim demişti. İlkinden farklı olcak demiştiHayırlısı olsun kaçın gün embriyosu transfer edileçek
ben inaniyorum ki guzel.bi deger alacaksin cunku ikinci cizgi baya belirgin benim daha tedavime var ama insallahh darisi basimave tum bekleyenlereamin.. inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. bakalım yarın kan vereceğim, ne çıkacak sonuç :)
zor bi süreç..
ayy ağzından bal damlıyoben inaniyorum ki guzel.bi deger alacaksin cunku ikinci cizgi baya belirgin benim daha tedavime var ama insallahh darisi basimave tum bekleyenlere
Hayirli olsum canimmm. Kucagina almak nasip olsunKızlar 8.gün sonucum 78.2 allahıma şükürler olsun
Amin canim tesekkur ederimtebrikler allahh saglikla kucagina almayi da nasip etsin daris diger bekleyenlere insallahh
Benimde 6. gün embriyosu araştırıyorum ama çok transfer edilmiyor 6. gün embriyosu o yüzden endişelerim var hakkımızda hayırlısıBenim ikinci tedavim aynı doktorda. Geçen sefer beşinci gün dondurduk olmadı. Bu sefer dördüncü gün donduruldu. Neden bilmiyorum ama doktor bu sefer farklı yol izleyeceğim demişti. İlkinden farklı olcak demişti
Bugün iş yerinden izin almam zor maalesef.. çok şükür sürekli ya da kırmızı kan gibi değil belkide o yüzden zorlamadım izin almak için..
bugün senin kan sonucunu bekliyoruz :)
Kızlar 8.gün sonucum 78.2 allahıma şükürler olsun
Doktorunuz ilaçlarınızı nasıl yazdıysa öyle yapın ne eksik ne fazlaKızlar cumartesi sabah toplamam var. Doktor bugüne ilaç yazmadı ama kutuda 75 mg gonalf kaldı, bugün vursam mı acaba? :)) bi zararı olur mu ki?
Canim 4 embriyodan kac tanesi kalirsa transfer edicekler 1 yada 2 dediler hepsi gelismezmis zatenHilal sen tek embriyo transfer ediceksin dimi yanlış hatırlamıyorum
Doktoruna sor sakın sormadan yapma benimde kalmıştıKızlar cumartesi sabah toplamam var. Doktor bugüne ilaç yazmadı ama kutuda 75 mg gonalf kaldı, bugün vursam mı acaba? :)) bi zararı olur mu ki?
Aynen benim de öyle. 4. Günde pek yaygın değil anladığım kadarıyla. Nasip artık. Rabbim nasip ederse bir şekilde olacakBenimde 6. gün embriyosu araştırıyorum ama çok transfer edilmiyor 6. gün embriyosu o yüzden endişelerim var hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?