- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 34
Olur tabi vakti gelmişse Allah ol der olurAy negüzel bunları duyunca mutlu oluyorum inşallah benimde busefer olur
Canım ben mayısta yumurta toplama ve rahim ağzı ameliyatı oldum normalde yumurta toplama 10 dakika ama rahim ameliyatım uzun sürdü 2 saat falan kaldım. ayrıyetten rahimde bir balonla çıktım ameliyattan ama hiç ağrım sızım olmadı sadece eşim ve en yakın arkadaşım yanımdaydı. sıkıntı yapacak hiç bişi yok narkozdan etkilenmiyorsan eğer hiç bir problem yaşamazsın Allahın izniyleKızlarrrr şimdi kontrolden geldim yumurtalarım büyümüş Çarşamba toplayacaklar muhtemelen. Bu işlemi daha önce yaptıran var mı ? Çok acı Ağrı filan oluyor mu ?
Allah'im yuzunu guldursun insallah canimmm. Emeklerin karsilik bulsunBu arada ben bugün zitromax antibiyotiğe başladım 3 gün içicem.
Coraspin-Folbiol-Dekort günde 1 Estrofem sabah-akşamx2 devam.
crinone jel yaptım. akşamda göbekten prolutex vurucam. gene iğne çilem başladı.
Sonu iyi olsun inşAllah.
Salı sabah 9 da transfer kısmetse.
Dularınızı bekliyorum.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah.
Ekim ayı hepimize uğurlu gelsin
Amin Allah razı olsunAllah'im yuzunu guldursun insallah canimmm. Emeklerin karsilik bulsun
Allah yardımcın. Olsun canmAmin Allah razı olsun
Allah razı olsunAllah yardımcın. Olsun canm
Balli seyleri pek sevmiyorum ari sutu polen propolis aldim onlari kullaniyorum hergunCanm clife ballı macun niye kullanmiyosn
Benim adetlerim duzenli killanma cok asiri degil kilom da yok 168 boy 61 kiloyum. Yumurtaliklarimin yapisi pkolu kistler var yani. Hormonlar normal. 33 yasindayimhilal1907 canım senin pkos ne düzeyde yani adetlerin falan nasıl kaç yaşındasın canım
Bende ayni tarihlerde adetimi bekliyorumm iyi birlikte baslicaz takip ederizzİlk ben varım galiba başlayacak ayın 11 yada 12 beklenen tarih
Yarın ilk kontrolüm var heyecanliyimKizlarrr nerelerdesnzzzz
İnsallah guzel haberler alirsinnYarın ilk kontrolüm var heyecanliyim
Amin insallah. Yumurta çoğaltıcı iğnem yok. Yani sayı 2-3 olur ama insallah çok gelişmiş olurlar insallahİnsallah guzel haberler alirsinn
Yarın ilk kontrolüm var heyecanliyim
Kızlar hepinize merhaba. Bende 2. Denemem icin ekim ayı reglimi bekliyorum. Bi sürpriz olsada kendiliğinden hamile kalmis olsam keskeeee
Bende bal polen arı sütü ve yaş fıstık karstrdim kullancam insallahBalli seyleri pek sevmiyorum ari sutu polen propolis aldim onlari kullaniyorum hergun
Benim adetlerim duzenli killanma cok asiri degil kilom da yok 168 boy 61 kiloyum. Yumurtaliklarimin yapisi pkolu kistler var yani. Hormonlar normal. 33 yasindayim
Bende ayni tarihlerde adetimi bekliyorumm iyi birlikte baslicaz takip ederizz
Kızlar hepinize merhaba. Bende 2. Denemem icin ekim ayı reglimi bekliyorum. Bi sürpriz olsada kendiliğinden hamile kalmis olsam keskeeee
Günaydın canımGünaydin tek uyuyamayan ben değilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?