2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canım benim çok üzüldüm, söylenecek kelime yok... Allah sabır versin... inşallah biran önce tekrar demeyebilme gücünüz ve imkanınız olur.

Herseyın hayırlısı canım
İllaki bir sebebi vardır araştırılması gerekiyor bana göre. Rabbım tez vakitte tekrar saglıklı 9 ay suren ve kucagına alacağın günleride göstersin

Allah sabır versin canm tevekkül et olacak insallahhh sabit ve emin adımla hayrlisiyla dik dur üzme. Kendini ve esini moral çok önemli bu zzmanlar da

Arkadaşlar herkese günaydın. Güzel haberler alacağımız yeni bir gün olsun. Daha önce de yazmıştım. Bayadır girmedim ama sizleri takip ediyorum. Hamile olanlar bebişlerni sağlıklı kucağına alsın , bekleyenler mutlu haberler duysun inşallah. Uzun süre yazmayınca yanlış sayfaya yazmışım. Benim de perşembe opum var lütfen dualarınızda benide unutmayın.

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Seni anlıyorum. İnsanın önce pozitif görüp de sonradan kaybetmesi gerçekten çok zor. Bende 8.5 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Rabbim sabır versin tez vakitte seni ve bekleyen herkesi bebeğine kavuştursun bir inşallah.

Allah razı olsun hayır ilki tekdi ikiz diildi evet 6 haftalıkken düştü ikiiside iki transferide aynı doktor yaptı araştırma yapıldı eşiminde benimde genetik testlerimize bakıldı bir sonuç çıkmadı bundan sonraki tüp bebekte embriyoların genetiğe gitmesi gerekiyor o şekilde transfer yapılacak ama ben en az 1 sene ara vereceğim

Herseyın hayırlısı canım
İllaki bir sebebi vardır araştırılması gerekiyor bana göre. Rabbım tez vakitte tekrar saglıklı 9 ay suren ve kucagına alacağın günleride göstersin
amin inşAllah tek çözümümüz var bir dahaki yumurta toplamada embriyolar genetiğe gidecek

Amin Allah razı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Rabbim yüzünüzü güldürsün. Tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sımsıkı tutunurlar

Merhaba hanımlar uzun zamandır yazamıyordum buraya
5 Kasım'da benim de yumurta toplamam yapıldı. Tam tamına 27 adet toplandı. Çok yumurta toplandığı için transfer sonrası da dahil ohss riskiyle 8 gün hastanede yattım. 27 yumurtanın tamamı döllenmiş. 15 kadarı 5. güne gelmiş. buna rağmen dondurulacak embriyon yok dediler. 10 kasımda bir adet 5. gün embriyosu transfer edildi... transferin dokuzuncu günü dayanamadım sağlık ocağında kan testi verdim. 58 çıktı. bugün yani 11. gün tekrar verdim inşallah artar değerim... 58 çok mu az? sıkıntı mı var acaba?

Sonuc iyi, 2 günde 2 katı artıyor. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…