- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
Canım benim çok üzüldüm, söylenecek kelime yok... Allah sabır versin... inşallah biran önce tekrar demeyebilme gücünüz ve imkanınız olur.Kızlar merhaba;
transfer olanlar olacaklar hayırlı haberler alırsınız inşAllah
hamile olan arkadaşlarım inşAllah sağlıkla mutlulukla zamanında bebeğinizi kucağınıza alırsınız
benim dün tüm umutlarım bitti beta hcg 138 e düştü bebeklerimi maalesef kaybettim.
yarın görüşmem var tekrar doktorumla düşükler sebepsiz 6. haftayı atlatamıyoruz maalesef
tekrar ne zaman tedaviye başlarım hiç bilmiyorum çünkü dondurulmuş embriyomda kalmadı
tek pişmanlığım 2 embriyo transferi yaptırmak çünkü şunu anladık bnm transferlerim tutuyor tekde konsa tutacaktı en azından donmuş embriyom kalacaktı
kısmet bu şekildeymiş
Herseyın hayırlısı canımKızlar merhaba;
hamile olan arkadaşlarım inşAllah sağlıkla mutlulukla zamanında bebeğinizi kucağınıza alırsınız
benim dün tüm umutlarım bitti beta hcg 138 e düştü bebeklerimi maalesef kaybettim.
yarın görüşmem var tekrar doktorumla düşükler sebepsiz 6. haftayı atlatamıyoruz maalesef
tekrar ne zaman tedaviye başlarım hiç bilmiyorum çünkü dondurulmuş embriyomda kalmadı
tek pişmanlığım 2 embriyo transferi yaptırmak çünkü şunu anladık bnm transferlerim tutuyor tekde konsa tutacaktı en azından donmuş embriyom kalacaktı
kısmet bu şekildeymiş
Kızlar merhaba;
kısmet bu şekildeymiş
Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Seni anlıyorum. İnsanın önce pozitif görüp de sonradan kaybetmesi gerçekten çok zor. Bende 8.5 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Rabbim sabır versin tez vakitte seni ve bekleyen herkesi bebeğine kavuştursun bir inşallah.Kızlar merhaba;
kısmet bu şekildeymiş
Allah razı olsun hayır ilki tekdi ikiz diildi evet 6 haftalıkken düştü ikiiside iki transferide aynı doktor yaptı araştırma yapıldı eşiminde benimde genetik testlerimize bakıldı bir sonuç çıkmadı bundan sonraki tüp bebekte embriyoların genetiğe gitmesi gerekiyor o şekilde transfer yapılacak ama ben en az 1 sene ara vereceğimCanım herşeyin hayırlısını versin Allah rabbim sabır güç kuvvet bol para versinki birdaha tedaviye başla bir önceki ikizlerindemi 6 haftalıktı senin doktorlar aslında araştırır ama iki tedavinide farklı kişiye mi yaptırmıştın
İnşAllahCanım benim çok üzüldüm, söylenecek kelime yok... Allah sabır versin... inşallah biran önce tekrar demeyebilme gücünüz ve imkanınız olur.
amin inşAllah tek çözümümüz var bir dahaki yumurta toplamada embriyolar genetiğe gidecekHerseyın hayırlısı canım
İllaki bir sebebi vardır araştırılması gerekiyor bana göre. Rabbım tez vakitte tekrar saglıklı 9 ay suren ve kucagına alacağın günleride göstersin
Allah sabır versin canm tevekkül et olacak insallahhh sabit ve emin adımla hayrlisiyla dik dur üzme. Kendini ve esini moral çok önemli bu zzmanlar da[/QUOTE
Allahtan ümit kesilmez diyorum başka bir şey demiyorum tek duam doğal yolla hamile kalayım ve hamileliğimi 7. haftada öğrenim inşAllah bidaha 6. hafta stresini kaldıramam
Amin Allah razı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınArkadaşım çok çok geçmiş olsun. Seni anlıyorum. İnsanın önce pozitif görüp de sonradan kaybetmesi gerçekten çok zor. Bende 8.5 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Rabbim sabır versin tez vakitte seni ve bekleyen herkesi bebeğine kavuştursun bir inşallah.
Aynen, birde sana gerekli tetkikleri yapmaları gerekiyor. Tutunmasına ne engel oluyor. Neden düşük oluyor, bir sebebi olmalı.amin inşAllah tek çözümümüz var bir dahaki yumurta toplamada embriyolar genetiğe gidecek
Rabbim yüzünüzü güldürsün. Tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sımsıkı tutunurlarArkadaşlar herkese günaydın. Güzel haberler alacağımız yeni bir gün olsun. Daha önce de yazmıştım. Bayadır girmedim ama sizleri takip ediyorum. Hamile olanlar bebişlerni sağlıklı kucağına alsın , bekleyenler mutlu haberler duysun inşallah. Uzun süre yazmayınca yanlış sayfaya yazmışım. Benim de perşembe opum var lütfen dualarınızda benide unutmayın.
bnm tetkiklerim yapıldı tüm tahliller genetikler eşiminde benimde verildi temiz çıkıyorAynen, birde sana gerekli tetkikleri yapmaları gerekiyor. Tutunmasına ne engel oluyor. Neden düşük oluyor, bir sebebi olmalı.
Allah Allah. Doktor ne diyor düşük İcinbnm tetkiklerim yapıldı tüm tahliller genetikler eşiminde benimde verildi temiz çıkıyor
Ben iyiyim canım, sen nasılsın? Sana bakınıyorum Kasım topiğinde görüyorum bazen :)C A N O @Hulyaylmzalp nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor
akademi1994 canım nasıl oldun toparlandınmı
hilal1907 sen nasılsın
Sonuc iyi, 2 günde 2 katı artıyor. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Merhaba hanımlar uzun zamandır yazamıyordum buraya
5 Kasım'da benim de yumurta toplamam yapıldı. Tam tamına 27 adet toplandı. Çok yumurta toplandığı için transfer sonrası da dahil ohss riskiyle 8 gün hastanede yattım. 27 yumurtanın tamamı döllenmiş. 15 kadarı 5. güne gelmiş. buna rağmen dondurulacak embriyon yok dediler. 10 kasımda bir adet 5. gün embriyosu transfer edildi... transferin dokuzuncu günü dayanamadım sağlık ocağında kan testi verdim. 58 çıktı. bugün yani 11. gün tekrar verdim inşallah artar değerim... 58 çok mu az? sıkıntı mı var acaba?
Amin inşallah hepimize nasip etsin... sağlık ocağında da sonuç hemen çıkmıyor, insanı böyle meraktan çatlatıyor.Sonuc iyi, 2 günde 2 katı artıyor. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Yok kaç gündür forma takılmıyorum iyim bende gün sayıyorum adet olacağım tarihi bekliyorumBen iyiyim canım, sen nasılsın? Sana bakınıyorum Kasım topiğinde görüyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?