2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canlarim hepinizin mevlid kandili mubarek olsun. Hepinizi cok seviyorum. Ne kadar guzel destek oluyosunuz. Kardes gibi
Seninde mevlid kandilin mubarek olsunnn. Rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine nerde evlat hasretiyle yanan kardeslerimiz varsa biran once annelik haberiyle sevindirsin. Ben ve benim gibi hamislik yasayan ne kadar anne adayi varsa bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip etsin.

Insallah yukselmistir canim. Istenilen kalinliga gelmezse transfer iptal bile olabilir
Şu rahim kalınlığıyla ilgili yazmak istedim canım bende yasadim ayni sıkıntıyı ama anladm ki olumlu dusunmek cok onemli trasnfer gunum rahim kalınlığm 6.7 ydi 7 yı bile görmedik ilac kullanmama rağmen daha onceki kontrollerinde 8 i geçtiği olmustu trasnfer yapıldı çok sukur de tuttu yani kötü düşünme olur mu tutacağı varsa tutuyor bende tutmaz diye düşündüm kalinligi iyi değildi ama oldu çok sukur senin de trasnfern olacak sonunda guzel olacak inşallah inan

Kızlar merhaba nereye yazacağımı bilemedim. Cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum, doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi. Ancak daha öncesinde agrılarım oldu. Sizce yumurtam daha önce çatlamış mıdır, korkuyorum kaçırdım diye. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun.

Ağrılar büyük ihtimalle çatlatma iğnesine bağlıdır. Ağrı ve şişkinlik yapmıştı bizdede. Doktorunuz herşeyi takip ediyordur güvenin

çatlasa bile birşey olmaz orda bir süre yaşıyolar sperm geldikten sonra dölleneceği varsa döllenir çatlar çatlamaz ilşkiye gireyim diye bişey yok birde iğnen ovitrellaysa ciddi ağrı yapar

çatlasa bile birşey olmaz orda bir süre yaşıyolar sperm geldikten sonra dölleneceği varsa döllenir çatlar çatlamaz ilşkiye gireyim diye bişey yok birde iğnen ovitrellaysa ciddi ağrı yapar
Evet canım ovitrelle . Kasıklarımda dolgunluk var sadece.

Ağrılar büyük ihtimalle çatlatma iğnesine bağlıdır. Ağrı ve şişkinlik yapmıştı bizdede. Doktorunuz herşeyi takip ediyordur güvenin
Benim de kasıklarımda dolgunluk var. Ara ara bıçak saplanıyor gibi agrı oluyor. İnşallah tutmuştur

Canim cok tesekkur ederim. Bugunku kontrolumde rahim kalinligim 8.8 cikti. 26 kasim pazartesi transfer tarihim. Heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…