Simdi yukselmistir. Yrn senden haber bekliyorum cnm. Benide aricaklar trabsfer saatini bildirmek icinCanim hemsireye soylerken duydum onceki sefer 7 bucuktu sanirim.
Insallah yukselmistir canim. Istenilen kalinliga gelmezse transfer iptal bile olabilirSimdi yukselmistir. Yrn senden haber bekliyorum cnm. Benide aricaklar trabsfer saatini bildirmek icin
Boyle dusunup icini karartma canim yarin hayirli haberini alalim insallah.Insallah yukselmistir canim. Istenilen kalinliga gelmezse transfer iptal bile olabilir
Hemen kotu dusunuyosunuz kizicam amaaaaa.Insallah yukselmistir canim. Istenilen kalinliga gelmezse transfer iptal bile olabilir
Seninde mevlid kandilin mubarek olsunnn. Rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine nerde evlat hasretiyle yanan kardeslerimiz varsa biran once annelik haberiyle sevindirsin. Ben ve benim gibi hamislik yasayan ne kadar anne adayi varsa bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip etsin.Canlarim hepinizin mevlid kandili mubarek olsun. Hepinizi cok seviyorum. Ne kadar guzel destek oluyosunuz. Kardes gibi
Canim hiç uzulme benim 8mm ile oldu transver.bende sinirda diye çok uzulmustum.Insallah yukselmistir canim. Istenilen kalinliga gelmezse transfer iptal bile olabilir
Şu rahim kalınlığıyla ilgili yazmak istedim canım bende yasadim ayni sıkıntıyı ama anladm ki olumlu dusunmek cok onemli trasnfer gunum rahim kalınlığm 6.7 ydi 7 yı bile görmedik ilac kullanmama rağmen daha onceki kontrollerinde 8 i geçtiği olmustu trasnfer yapıldı çok sukur de tuttu yani kötü düşünme olur mu tutacağı varsa tutuyor bende tutmaz diye düşündüm kalinligi iyi değildi ama oldu çok sukur senin de trasnfern olacak sonunda guzel olacak inşallah inanInsallah yukselmistir canim. Istenilen kalinliga gelmezse transfer iptal bile olabilir
Ağrılar büyük ihtimalle çatlatma iğnesine bağlıdır. Ağrı ve şişkinlik yapmıştı bizdede. Doktorunuz herşeyi takip ediyordur güveninKızlar merhaba nereye yazacağımı bilemedim. Cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum, doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi. Ancak daha öncesinde agrılarım oldu. Sizce yumurtam daha önce çatlamış mıdır, korkuyorum kaçırdım diye. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
Kızlar merhaba nereye yazacağımı bilemedim. Cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum, doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi. Ancak daha öncesinde agrılarım oldu. Sizce yumurtam daha önce çatlamış mıdır, korkuyorum kaçırdım diye. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
Evet canım ovitrelle . Kasıklarımda dolgunluk var sadece.çatlasa bile birşey olmaz orda bir süre yaşıyolar sperm geldikten sonra dölleneceği varsa döllenir çatlar çatlamaz ilşkiye gireyim diye bişey yok birde iğnen ovitrellaysa ciddi ağrı yapar
Benim de kasıklarımda dolgunluk var. Ara ara bıçak saplanıyor gibi agrı oluyor. İnşallah tutmuşturAğrılar büyük ihtimalle çatlatma iğnesine bağlıdır. Ağrı ve şişkinlik yapmıştı bizdede. Doktorunuz herşeyi takip ediyordur güvenin
Canim cok tesekkur ederim. Bugunku kontrolumde rahim kalinligim 8.8 cikti. 26 kasim pazartesi transfer tarihim. Heyecan doruktaŞu rahim kalınlığıyla ilgili yazmak istedim canım bende yasadim ayni sıkıntıyı ama anladm ki olumlu dusunmek cok onemli trasnfer gunum rahim kalınlığm 6.7 ydi 7 yı bile görmedik ilac kullanmama rağmen daha onceki kontrollerinde 8 i geçtiği olmustu trasnfer yapıldı çok sukur de tuttu yani kötü düşünme olur mu tutacağı varsa tutuyor bende tutmaz diye düşündüm kalinligi iyi değildi ama oldu çok sukur senin de trasnfern olacak sonunda guzel olacak inşallah inan
Ohh maşallah az kalmış canına kavuşmana bol sabir ve dua ile allahm yüzünü guldursn insaallah canim bu mubarek gundeCanim cok tesekkur ederim. Bugunku kontrolumde rahim kalinligim 8.8 cikti. 26 kasim pazartesi transfer tarihim. Heyecan dorukta
Canım sen ne zaman iğne oldunBenim de kasıklarımda dolgunluk var. Ara ara bıçak saplanıyor gibi agrı oluyor. İnşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?