2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

M masal10 canim transfer tarihim 26 kasim pazsrtesi. Sen naptin. Oncesinde bu hafta progestan igne crinone jel clexane igne choriomon igne bide gonopetyl ignem var. Bide 4 gun prednol.
Hadi hayirli olsun cnm. Benimde sabah 10.30da transferim olcak hakkimizda hayirlisi olsun
M masal10 canim transfer tarihim 26 kasim pazsrtesi. Sen naptin. Oncesinde bu hafta progestan igne crinone jel clexane igne choriomon igne bide gonopetyl ignem var. Bide 4 gun prednol.

Heyecandan kalbim cikcak yerinden sanki. Birazdan minnaklarim benimle olcak tuttumu tutmadimi diye gececek 12 gun var onumde. Allahtan hep hayirlisini diledim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun... test gunu bekleyenler ne durumdasiniz
Canim insallah tutunurlar sana heycanli bekleyiş hic bitmiyorki.

Heyecandan kalbim cikcak yerinden sanki. Birazdan minnaklarim benimle olcak tuttumu tutmadimi diye gececek 12 gun var onumde. Allahtan hep hayirlisini diledim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun... test gunu bekleyenler ne durumdasiniz
Gozun aydin canimmmm hayirlisiyla tutunsun minnoslarrrr. 12 gun sonra sende anne adaylari kervanina katil insallahhh. Bol bol dua et doktor kalk diyene kadar kalkma sakin.

İnşaallah sımsıkı tutunurlar canım, sende hamilelik haberini verirsin

Amin canım, sende pozitif sonuç alırsın, bebişlerin sımsıkı tutunur

An itibariyle transferim oldu iki tane embriyo cozuldu ikiside transfer oldu suan hastanede dinleniyorum 1 saat sonra cikabilirsin dediler. 3 aralik test gunu ama ben kesin dayanamam 9.gun yaparim
Hayirli olsun canim arkadasim. Bu ugurda verdigimiz emekler bosa gitmesin insallah. Kac gun rapor aldin

An itibariyle transferim oldu iki tane embriyo cozuldu ikiside transfer oldu suan hastanede dinleniyorum 1 saat sonra cikabilirsin dediler. 3 aralik test gunu ama ben kesin dayanamam 9.gun yaparim
Hayirli olsun canim benimm pozitif sonucun olur insallahh

Hayirli olsun cnm transferin. Bende busabah oldum simdi evde uzaniyorum. Cok kalkma bence yine evde gezin ama cok yorma kendini hemsire soylemistir zaten

Kızlar merhaba;
transfer olanlar olacaklar hayırlı haberler alırsınız inşAllah
hamile olan arkadaşlarım inşAllah sağlıkla mutlulukla zamanında bebeğinizi kucağınıza alırsınız
benim dün tüm umutlarım bitti beta hcg 138 e düştü bebeklerimi maalesef kaybettim.
yarın görüşmem var tekrar doktorumla düşükler sebepsiz 6. haftayı atlatamıyoruz maalesef
tekrar ne zaman tedaviye başlarım hiç bilmiyorum çünkü dondurulmuş embriyomda kalmadı
tek pişmanlığım 2 embriyo transferi yaptırmak çünkü şunu anladık bnm transferlerim tutuyor tekde konsa tutacaktı en azından donmuş embriyom kalacaktı
kısmet bu şekildeymiş

Canım gÖzün aydın hayrli olsun darısı bebis haberini almaya insallah

Gecmis olsun canim rabbim sabrini versin. İnsan dicek bisey bulamiyor cok uzuldumm

Canım herşeyin hayırlısını versin Allah rabbim sabır güç kuvvet bol para versinki birdaha tedaviye başla bir önceki ikizlerindemi 6 haftalıktı senin doktorlar aslında araştırır ama iki tedavinide farklı kişiye mi yaptırmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…