Sonu güzel olsunda varsın bekleyelim :)Amin inşallah hepimize nasip etsin... sağlık ocağında da sonuç hemen çıkmıyor, insanı böyle meraktan çatlatıyor.
Hadi hayırlısı olsun, senden de güzel haberler bekliyoruzYok kaç gündür forma takılmıyorum iyim bende gün sayıyorum adet olacağım tarihi bekliyorum
Merhaba hanımlar uzun zamandır yazamıyordum buraya
5 Kasım'da benim de yumurta toplamam yapıldı. Tam tamına 27 adet toplandı. Çok yumurta toplandığı için transfer sonrası da dahil ohss riskiyle 8 gün hastanede yattım. 27 yumurtanın tamamı döllenmiş. 15 kadarı 5. güne gelmiş. buna rağmen dondurulacak embriyon yok dediler. 10 kasımda bir adet 5. gün embriyosu transfer edildi... transferin dokuzuncu günü dayanamadım sağlık ocağında kan testi verdim. 58 çıktı. bugün yani 11. gün tekrar verdim inşallah artar değerim... 58 çok mu az? sıkıntı mı var acaba?
İnşallahSonu güzel olsunda varsın bekleyelim :)
Hadi hayırlısı olsun, senden de güzel haberler bekliyoruz:)
Embriyo hastalıklıydı muhtemelen o yüzdende embriyo genetiği öneriyor işteAllah Allah. Doktor ne diyor düşük İcin
Toparlamaya çalışıyorum cnm teşekkür ederimC A N O @Hulyaylmzalp nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor
akademi1994 canım nasıl oldun toparlandınmı
hilal1907 sen nasılsın
İyiyim canim cok sukurr zaman oldurmeye calisiyorum isteC A N O @Hulyaylmzalp nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor
akademi1994 canım nasıl oldun toparlandınmı
hilal1907 sen nasılsın
Canim bende aynisini dusunuyordum ama embriyolog sey demisti. Dondurulacak laitede gorursek donduruyoruz gelisimine devam edebilecekleri. cozdurdugumuzde bozulcaksa dondurma islemi yapmiyoruz yapisindan anliyoruz.5. Güne gelmişse zaten dondurulacak düzeye gelmiş olmuyormu? 15 tanesi 5. Güne ulaşmış ve sadece 1imi transfere uygun? Şaşırdım açıkcası. Testin güzel çıkmış canım tekrarında da yükselecektir inaşşalah
İyim canım bende gün sayıyorumaayyssee34 sen nasilsin canim nasil gidiyor.
Merhaba hanımlar uzun zamandır yazamıyordum buraya
5 Kasım'da benim de yumurta toplamam yapıldı. Tam tamına 27 adet toplandı. Çok yumurta toplandığı için transfer sonrası da dahil ohss riskiyle 8 gün hastanede yattım. 27 yumurtanın tamamı döllenmiş. 15 kadarı 5. güne gelmiş. buna rağmen dondurulacak embriyon yok dediler. 10 kasımda bir adet 5. gün embriyosu transfer edildi... transferin dokuzuncu günü dayanamadım sağlık ocağında kan testi verdim. 58 çıktı. bugün yani 11. gün tekrar verdim inşallah artar değerim... 58 çok mu az? sıkıntı mı var acaba?
canım sıze bakmaya geldım . :) transfer oldun mu?? bizle beraber bır arkadas daha vardı? o naptı acaba? inşallah senın tutar ya :) bende bu adetle yenıden baslayacagım.İnşallah
Adet bekliyoruz canimmcanım sıze bakmaya geldım . :) transfer oldun mu?? bizle beraber bır arkadas daha vardı? o naptı acaba? inşallah senın tutar ya :) bende bu adetle yenıden baslayacagım.
aa seni gördüğüm sevindim yok canım daha trasnfer olmadım aralıkta olucam senin içinde hayırlısı olur inşallahcanım sıze bakmaya geldım . :) transfer oldun mu?? bizle beraber bır arkadas daha vardı? o naptı acaba? inşallah senın tutar ya :) bende bu adetle yenıden baslayacagım.
Canim merhaba seni hatirladim. Fazla ara vermeden hemen tedaviye baslamana da cok sevindim. Ayni yerdemi baslicaksin. Farkli tedavi yontemleri denenecekmicanım sıze bakmaya geldım . :) transfer oldun mu?? bizle beraber bır arkadas daha vardı? o naptı acaba? inşallah senın tutar ya :) bende bu adetle yenıden baslayacagım.
Evet hormon olduğu için ben hep aynı saatte aldım arada mecburen 30dk 1 saat oynadıKizlar bisey sorcam su progestan igneyi hep ayni saattemi yaptiriyosunuz yani saati onemlimi.
bende öyle canım. Senin 5. Gün embriyosuydu değil mi? İnşallah olacak. Az kaldı heyecan dorukta . Bana haber vermeyi unutma dualarım bu yolda ugrasan herkese :). Bende aralık adetiyle yeniden baslayacağımaa seni gördüğüm sevindim yok canım daha trasnfer olmadım aralıkta olucam senin içinde hayırlısı olur inşallah
Allah razı olsun canım bende hatırlıyorum seni evet ara vermek istemedim. Yas geciyor. Aynı yerde yaptıracagım. Doktoruma cok güveniyorum. Mikroenjeksiyon yapılacak. Bu kez olacak insallah canım. Sen ne asamadasın.Canim merhaba seni hatirladim. Fazla ara vermeden hemen tedaviye baslamana da cok sevindim. Ayni yerdemi baslicaksin. Farkli tedavi yontemleri denenecekmi
mıkroenjeksıyonla tup bebek farklımıAllah razı olsun canım bende hatırlıyorum seni evet ara vermek istemedim. Yas geciyor. Aynı yerde yaptıracagım. Doktoruma cok güveniyorum. Mikroenjeksiyon yapılacak. Bu kez olacak insallah canım. Sen ne asamadasın.
Çoğu yerde bu yapılıyor. Ama bunun daha iyisini yapan yerler var . Yani probleme göre yöntemler farklılasıyormıkroenjeksıyonla tup bebek farklımı
Canım 6.gün embriyosubende öyle canım. Senin 5. Gün embriyosuydu değil mi? İnşallah olacak. Az kaldı heyecan dorukta . Bana haber vermeyi unutma dualarım bu yolda ugrasan herkese :). Bende aralık adetiyle yeniden baslayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?