2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Amin inşallah hepimize nasip etsin... sağlık ocağında da sonuç hemen çıkmıyor, insanı böyle meraktan çatlatıyor.
Sonu güzel olsunda varsın bekleyelim :)
Yok kaç gündür forma takılmıyorum iyim bende gün sayıyorum adet olacağım tarihi bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun, senden de güzel haberler bekliyoruz :)

5. Güne gelmişse zaten dondurulacak düzeye gelmiş olmuyormu? 15 tanesi 5. Güne ulaşmış ve sadece 1imi transfere uygun? Şaşırdım açıkcası. Testin güzel çıkmış canım tekrarında da yükselecektir inaşşalah

C A N O @Hulyaylmzalp nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gidiyor

akademi1994 canım nasıl oldun toparlandınmı

hilal1907 sen nasılsın
İyiyim canim cok sukurr zaman oldurmeye calisiyorum iste
Canim bende aynisini dusunuyordum ama embriyolog sey demisti. Dondurulacak laitede gorursek donduruyoruz gelisimine devam edebilecekleri. cozdurdugumuzde bozulcaksa dondurma islemi yapmiyoruz yapisindan anliyoruz.

Canım değerleri hiç kafana takma sonuç pozitif iki gğn sonra tekrar dene 2 ye katladıysa sevinebilirsin geç döllenme olmuştur yanlız neden dondurulcak yumurta kalmadı ben ona şaşırdım

canım sıze bakmaya geldım . :) transfer oldun mu?? bizle beraber bır arkadas daha vardı? o naptı acaba? inşallah senın tutar ya :) bende bu adetle yenıden baslayacagım.
aa seni gördüğüm sevindim yok canım daha trasnfer olmadım aralıkta olucam senin içinde hayırlısı olur inşallah

canım sıze bakmaya geldım . :) transfer oldun mu?? bizle beraber bır arkadas daha vardı? o naptı acaba? inşallah senın tutar ya :) bende bu adetle yenıden baslayacagım.
Canim merhaba seni hatirladim. Fazla ara vermeden hemen tedaviye baslamana da cok sevindim. Ayni yerdemi baslicaksin. Farkli tedavi yontemleri denenecekmi

aa seni gördüğüm sevindim yok canım daha trasnfer olmadım aralıkta olucam senin içinde hayırlısı olur inşallah
bende öyle canım. Senin 5. Gün embriyosuydu değil mi? İnşallah olacak. Az kaldı heyecan dorukta . Bana haber vermeyi unutma dualarım bu yolda ugrasan herkese :). Bende aralık adetiyle yeniden baslayacağım

Canim merhaba seni hatirladim. Fazla ara vermeden hemen tedaviye baslamana da cok sevindim. Ayni yerdemi baslicaksin. Farkli tedavi yontemleri denenecekmi
Allah razı olsun canım bende hatırlıyorum seni evet ara vermek istemedim. Yas geciyor. Aynı yerde yaptıracagım. Doktoruma cok güveniyorum. Mikroenjeksiyon yapılacak. Bu kez olacak insallah canım. Sen ne asamadasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…