- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Insallah oyledir cnm Allah herkese annelik duygusunu tattirsin ben bir kez tattim Allah kizima saglik versin ama kardesi olsun hayatta yalniz kalmasin istiyorumKim girdi aklina erkenden test yap diye? Yaa varsa ve sen bos yere gunlerce hem kendini hem bebegini uzup tutunmasina mani oluyorsan. Yapma boyle uzulme hemen hele bi test gunun gelsinnn
Aynen canim bizde sirf bu yuzden giristik bu islereInsallah oyledir cnm Allah herkese annelik duygusunu tattirsin ben bir kez tattim Allah kizima saglik versin ama kardesi olsun hayatta yalniz kalmasin istiyorum
Gecmis olsun canimm bol su ic daha kolay atlatirsin insallahiyi aksamlar benim de bugun opu gunumdu hafif ohssyimtransfere kadar insallah toparlanirim geriye dogru baya okudum sizler nasilsiniz?
Canim benimm insallah yukselir degerin lutfen uzulme olumsuz olursada yolumuza devam etcez bizim de sinavimiz bu rabbim herseyin hayirlisini versinEvet erken aslinda ama burda bicok kisinin 7.gunde cikti ondan duramadim cuma tekrarlicaz bakalim
Sen ne zaman tedaviye başlıyorsun canımGecmis olsun canimm bol su ic daha kolay atlatirsin insallah
Canim benimm insallah yukselir degerin lutfen uzulme olumsuz olursada yolumuza devam etcez bizim de sinavimiz bu rabbim herseyin hayirlisini versin
Amin canim insallahGecmis olsun canimm bol su ic daha kolay atlatirsin insallah
Canim benimm insallah yukselir degerin lutfen uzulme olumsuz olursada yolumuza devam etcez bizim de sinavimiz bu rabbim herseyin hayirlisini versin
2 kez daha deneyebiliriz donmuslarimiz var bakalim bikac ay dinlenirimAmin canim insallah
Adeti bekliyorum canim haftaya giderim insallah kontrole. Sen nasilsin nasil gidiyorSen ne zaman tedaviye başlıyorsun canım
Hadi inşallah, senden de olumlu sonuç alırız. Bende iyiyim, şuanda bir sıkıntı yok :)Adeti bekliyorum canim haftaya giderim insallah kontrole. Sen nasilsin nasil gidiyor
Canım sen neden negatifmiş gibi düşünüyorsun daha 7. Gündesin her geçen gün 2 katı artsa belki pozitif gelir 1in altında değilki. İyi düşüm inşallah iyi olacak2 kez daha deneyebiliriz donmuslarimiz var bakalim bikac ay dinlenirim
3 saattir uyuyomusummmm. Disarda firtina kopmus haberim yokKizlaaar napiyosunuzzz
Iyi canim pazartesi transfer oldum. Bugun transferin 3.gunu vakit gecmek bilmiyoKizlaaar napiyosunuzzz
Adeti bekliyorum cnm bende napimm orguye kaptiriyorum kendimi oyle zaman geciriyorumm birini bitirdim hemen oburune basladim. Panco oruyorum simdide. biraz konsuya gittim falan3 saattir uyuyomusummmm. Disarda firtina kopmus haberim yoksen napiyosun nasilsinnnn. Aralik geldi sayilir ne zaman basliyosun hayirlisiylaaaa
Oh azaltmissin sen ben daha ne zaman baslicam bilmiyorum. heycan yapiyorum :) bekliyorum ya gecikecegi tutar kesin. testlerim hazir bekliyoruzIyi canim pazartesi transfer oldum. Bugun transferin 3.gunu vakit gecmek bilmiyo
Adeti bekliyorum cnm bende napimm orguye kaptiriyorum kendimi oyle zaman geciriyorumm birini bitirdim hemen oburune basladim. Panco oruyorum simdide
merhaba cnm bende Aralık adetimi bekliyorum aralıgın kaçında senın günün bnm 2si yada 3 ü gibi olurAdeti bekliyorum cnm bende napimm orguye kaptiriyorum kendimi oyle zaman geciriyorumm birini bitirdim hemen oburune basladim. Panco oruyorum simdide. biraz konsuya gittim falan
Oh azaltmissin sen ben daha ne zaman baslicam bilmiyorum. heycan yapiyorum :) bekliyorum ya gecikecegi tutar kesin. testlerim hazir bekliyoruz
Ohh ne guzel oyalaniyosun. Bende komsunun bebegine baslamistim ipim bitti hala gidip alacam bekliyo oyle orgumm. Hemde sadece kol kismi kaldiAdeti bekliyorum cnm bende napimm orguye kaptiriyorum kendimi oyle zaman geciriyorumm birini bitirdim hemen oburune basladim. Panco oruyorum simdide. biraz konsuya gittim falan
Oh azaltmissin sen ben daha ne zaman baslicam bilmiyorum. heycan yapiyorum :) bekliyorum ya gecikecegi tutar kesin. testlerim hazir bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?