2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kim girdi aklina erkenden test yap diye? Yaa varsa ve sen bos yere gunlerce hem kendini hem bebegini uzup tutunmasina mani oluyorsan. Yapma boyle uzulme hemen hele bi test gunun gelsinnn
Insallah oyledir cnm Allah herkese annelik duygusunu tattirsin ben bir kez tattim Allah kizima saglik versin ama kardesi olsun hayatta yalniz kalmasin istiyorum

iyi aksamlar benim de bugun opu gunumdu hafif ohssyim transfere kadar insallah toparlanirim geriye dogru baya okudum sizler nasilsiniz?
Gecmis olsun canimm bol su ic daha kolay atlatirsin insallah
Evet erken aslinda ama burda bicok kisinin 7.gunde cikti ondan duramadim cuma tekrarlicaz bakalim
Canim benimm insallah yukselir degerin lutfen uzulme olumsuz olursada yolumuza devam etcez bizim de sinavimiz bu rabbim herseyin hayirlisini versin

3 saattir uyuyomusummmm. Disarda firtina kopmus haberim yok sen napiyosun nasilsinnnn. Aralik geldi sayilir ne zaman basliyosun hayirlisiylaaaa
Adeti bekliyorum cnm bende napimm orguye kaptiriyorum kendimi oyle zaman geciriyorumm birini bitirdim hemen oburune basladim. Panco oruyorum simdide. biraz konsuya gittim falan
Iyi canim pazartesi transfer oldum. Bugun transferin 3.gunu vakit gecmek bilmiyo
Oh azaltmissin sen ben daha ne zaman baslicam bilmiyorum. heycan yapiyorum :) bekliyorum ya gecikecegi tutar kesin. testlerim hazir bekliyoruz

Adeti bekliyorum cnm bende napimm orguye kaptiriyorum kendimi oyle zaman geciriyorumm birini bitirdim hemen oburune basladim. Panco oruyorum simdide
merhaba cnm bende Aralık adetimi bekliyorum aralıgın kaçında senın günün bnm 2si yada 3 ü gibi olur

Ohh ne guzel oyalaniyosun. Bende komsunun bebegine baslamistim ipim bitti hala gidip alacam bekliyo oyle orgumm. Hemde sadece kol kismi kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…