2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

YA HAYYÜ;Her şeye hayat veren diriliği sonsuz,can veren.

YA KAYYUM baki bütün varlığı,gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan.

Allahü Teâlâ’nın bu iki ismi şerifini her gün birlike 184 defa ” Yâ Hayyü Ya Kayyum celle celalühü” şeklinde zikir eden kimselerin,haram olmadığı sürece her dileği kabul olur ve gerçekleşir.
Ben dun aksamdan itibaren cekiyorum kizlar. Zikirmatik aldim 184 cok gibi gorunsede hemen cekiliyor emin olun.

Allah kabul etsin canım :)

Öyle, oğlumda doktor transferden sonra baş ucuma gelip, biz elimizden geleni yaptık, gerisi Allahın takdiri demişti, oğlum çok şükür tutundu :)
Ne guzel konusmus doktorun. Onlarin bile imanlisiyla karsilasalim insallah. Benim konustugumda oyle dedi. Biz elimizden geleni yapariz gerisi takdiri ilahi demisti. Hosuma gitti oyle demesi. Cunki kimi insan egoisttir ben yaptim oldu mantigi vardir. Bizimkiler onlardan degil cok sukur

HAdi hayırlısı inşAllah
Sadece sana demiyorum alinma :)) yaa bu konularda fazla arastirir oldum sadece bilgilerimi paylasma amacli soyluyorum. Sonucta bilgi paylasildikca guzeldir. Insallah demek ilerde nasip et insaa et Allah'im anlamina gelirmis. Bunu ilerki vaadeler dusuncelerimiz icin kullanabilirmisiz. Fakat zamani gelmis istedigimiz biseye hayirlisiyla (iyi) sonuclar al demek lazimmis. Yani mesela benim daha gunume var yada sizin evet insallah diyelim. ama gunu gelmis arkadaslara hayirli sonuclar al diyelim. Daha tesirli olsun.

Bu gidisle sohbet vermis gibi olucam burda ama emin olun bi cogunuz kadar bilgi sahibiyim. sadece biraz daha arastirir oldum. Neyin ne anlama geldigini dua ederken nasil istemek gerektigini falan

Çok. Güzel zikir.kuzum bende çekerim. 184 tane.mi çekiliyor

Peygamber efendimizin sahabelerine ogrettigi dua.
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed S.A.V tarafından da övgüyle bahsedilen bu zikri, her kim darda, içinden çıkmaz bir durumda kaldığında okursa, Allahu Teala sesini mutlaka duyacaktır ve kuluna müthiş kudreti ile yardım elini uzatacaktır.
Her gun her saniye okuyabileceginiz bir zikirdir

Çocuğu Olmayanlar İçin Dua; Zekeriya Duası;

"Bismillahirrahmanirrahim"

Hunalike dea zekeriyya rabbeh (rabbehu), kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh (tayyibeten), inneke semiud dua (duai).

Anlamı; Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti; "Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayi en iyi isitensin.

Evlat özleminin hasretiyle madur kalanları için dua;

"Bismillahirrahmanirrahim"

"Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai"

Anlamı; Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat Ya Rabbi...Amin.

Kizlar anlamini bilerek okumak lazim herseyi. anlamlariyla not alin. Baska bir tane daha var.
Ya rabbim. Sana yalvariyorum. Sevgili Peygamberim Muhammed (s.a.v.)'i araya koyarak senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed (s.a.v.) seni vesile ederek, Rabbime yalvariyorum.
Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yuce peygamberi bana şefaatci eyle, onun hürmetine duami kabul et. Diyip mesela zekeriya duasini okuyabilirsiniz. Zikirlerden sonra bunu diyip duanizi soyleyebilirsiniz. Bu sadece evlat ozlemi icin yananlara degil her dara dusen icin muazzam dualardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…