- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Umarim herşey yolundadır stres yapmaYarın ilk kontrolüm var heyecanliyim
inşaallah duzelmistir, milyonlarca sağlıklı hızlı, Morfolojisi iyi spermleriniz olmuştur. :)Eşim bugun test verecek dua edin kızlar ameliyatın uzerinden 7 ay geçtı duzelmıştır umarim degerleri
Hadi hayirli haberlerle gel bizeee..Yarın ilk kontrolüm var heyecanliyim
Allah kabul etsin canım :)YA HAYYÜ;Her şeye hayat veren diriliği sonsuz,can veren.
YA KAYYUM baki bütün varlığı,gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan.
Allahü Teâlâ’nın bu iki ismi şerifini her gün birlike 184 defa ” Yâ Hayyü Ya Kayyum celle celalühü” şeklinde zikir eden kimselerin,haram olmadığı sürece her dileği kabul olur ve gerçekleşir.
Ben dun aksamdan itibaren cekiyorum kizlar. Zikirmatik aldim 184 cok gibi gorunsede hemen cekiliyor emin olun.
Amin canimmm vericek olan rabbim once ona yalvarip sonra doktorlara guvenicezz artik.Allah kabul etsin canım :)
Öyle, oğlumda doktor transferden sonra baş ucuma gelip, biz elimizden geleni yaptık, gerisi Allahın takdiri demişti, oğlum çok şükür tutundu :)Amin canimmm vericek olan rabbim once ona yalvarip sonra doktorlara guvenicezz artik.
Ne guzel konusmus doktorun. Onlarin bile imanlisiyla karsilasalim insallah. Benim konustugumda oyle dedi. Biz elimizden geleni yapariz gerisi takdiri ilahi demisti. Hosuma gitti oyle demesi. Cunki kimi insan egoisttir ben yaptim oldu mantigi vardir. Bizimkiler onlardan degil cok sukurÖyle, oğlumda doktor transferden sonra baş ucuma gelip, biz elimizden geleni yaptık, gerisi Allahın takdiri demişti, oğlum çok şükür tutundu :)
İnsallah cnmm insalahhhhKızlar hepinize merhaba. Bende 2. Denemem icin ekim ayı reglimi bekliyorum. Bi sürpriz olsada kendiliğinden hamile kalmis olsam keskeeee
HAdi hayırlısı inşAllahYarın ilk kontrolüm var heyecanliyim
Sadece sana demiyorum alinma :)) yaa bu konularda fazla arastirir oldum sadece bilgilerimi paylasma amacli soyluyorum. Sonucta bilgi paylasildikca guzeldir. Insallah demek ilerde nasip et insaa et Allah'im anlamina gelirmis. Bunu ilerki vaadeler dusuncelerimiz icin kullanabilirmisiz. Fakat zamani gelmis istedigimiz biseye hayirlisiyla (iyi) sonuclar al demek lazimmis. Yani mesela benim daha gunume var yada sizin evet insallah diyelim. ama gunu gelmis arkadaslara hayirli sonuclar al diyelim. Daha tesirli olsun.HAdi hayırlısı inşAllah
YA HAYYÜ;Her şeye hayat veren diriliği sonsuz,can veren.
YA KAYYUM baki bütün varlığı,gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan.
Allahü Teâlâ’nın bu iki ismi şerifini her gün birlike 184 defa ” Yâ Hayyü Ya Kayyum celle celalühü” şeklinde zikir eden kimselerin,haram olmadığı sürece her dileği kabul olur ve gerçekleşir.
Ben dun aksamdan itibaren cekiyorum kizlar. Zikirmatik aldim 184 cok gibi gorunsede hemen cekiliyor emin olun.
Çok. Güzel zikir.kuzum bende çekerim. 184 tane.mi çekiliyor
Evet canim 184 tane cekiyosun. Hatta ben not aldigim dua etme sozlerini de yazayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?