2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ben bi kil bi birak yapanlardandim namazi. Ama artik cok sukur akillandim. Daha cok arastirip daha cok uygulamaya calisiyorum. Calisan yada kucuk bebegi olanlara demiyorum ama agzimizi televizyona acmaktansa en azindan namazlarimizin farzini kilip tesbih cekip zikirlerimizi yapsak dua etsek. Eminim rabbim tez vakitte hayirli olan herseyi bize nasip edicektir.

Tesekkur ederim :)) ne guzelll bana da gec dank etti ama etti rabbim yolundan ayirmasin. Insallah hayirlisini nasip edicektir bende inaniyorum. sadece kendime degil sana, burdaki evlat ozlemi ceken herkese.

Tesekkur ederim :)) ne guzelll bana da gec dank etti ama etti rabbim yolundan ayirmasin. Insallah hayirlisini nasip edicektir bende inaniyorum. sadece kendime degil sana, burdaki evlat ozlemi ceken herkese.

Ayyy aminn inşallah canm bilmiyorum ama içimde acayip.bi umut var ya Allah büyük
dunde bana Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karısımi yaptık eşimede o maranki macunu yaptk ilaçlar ve havucsuyu incir kullandigimiz için 1 yemek kaşığı yerine bir tatlı kaşığı yiyoruz mavunlarimizi çok ksristrrmayalm az az yiyelim ki fazla gelmesin diye bakalım hayrlisi

Benim ilk doktorum çok sevecen biriydi, istanbulda kaldı. Bu doktorum başka :)hayırlısı olsun

Sağol canım, senin ilk deneme mi olacak ?
Evet kuzum.ilk denemë çok heyecanlıyım. 3 yıllık evliyim 22 yaşındayım eşimde sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0 benimde tüplerim tıkalı inşallah aralıkta ilk adetle baslayacagm tabiki araliga kadr boş durmak yok biz şimdiden rahim ve yumurtaliklari güçlendiriyoz bakalım zman ne gostercek

Amin canım yaaa, inan nasıl olacak bilmiyorum. Kimsemde yok. Çocuk da var. Biraz zor olacak ama dayanacagız
Ayniyiz canim. Benimde gelenim olamicak zaten gurbetteyiz herkesten uzagiz. Cocuk bi yandan. Okulu bi yandan esim bi yandan isi bi yandannnn... rabbim yardimcimiz olsun. Hayirli haberler almak nasip etsin de bu sorunlar devede kulak kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…