- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Tesekkur ederim :)) ne guzelll bana da gec dank etti ama etti rabbim yolundan ayirmasin. Insallah hayirlisini nasip edicektir bende inaniyorum. sadece kendime degil sana, burdaki evlat ozlemi ceken herkese.
Sizde sorun kimdeydi acabaTesekkur ederim :)) ne guzelll bana da gec dank etti ama etti rabbim yolundan ayirmasin. Insallah hayirlisini nasip edicektir bende inaniyorum. sadece kendime degil sana, burdaki evlat ozlemi ceken herkese.
Cok sukur bi sorunumuz gorunmuyormus. Filmlere ve ameliyat raporuna gore kasilmalarim olabilirmis tuplerde. Ve ikisinden cikan ortak karar tuplerde az gecis varmis canim. 4 doktorda ayni seyi soylediSizde sorun kimdeydi acaba
Benim ilk doktorum çok sevecen biriydi, istanbulda kaldı. Bu doktorum başka :)hayırlısı olsunNe guzel konusmus doktorun. Onlarin bile imanlisiyla karsilasalim insallah. Benim konustugumda oyle dedi. Biz elimizden geleni yapariz gerisi takdiri ilahi demisti. Hosuma gitti oyle demesi. Cunki kimi insan egoisttir ben yaptim oldu mantigi vardir. Bizimkiler onlardan degil cok sukur
Cok sukur bi sorunumuz gorunmuyormus. Filmlere ve ameliyat raporuna gore kasilmalarim olabilirmis tuplerde. Ve ikisinden cikan ortak karar tuplerde az gecis varmis canim. 4 doktorda ayni seyi soyledi
Amin cumlemize yardimci olsunAllah yardimcn olsn cnm ya
Insallah ilk doktorundan daha iyidir canim.Benim ilk doktorum çok sevecen biriydi, istanbulda kaldı. Bu doktorum başka :)hayırlısı olsun
Inşallah canım :)Insallah ilk doktorundan daha iyidir canim.
Ayy hadi insallah olunca hemen baslicaksin dimiKızlar adet olacağım galiba
1. Gün telefon edip haber veriyorsun. Adetin 2. Yada üçüncü günü muayene olup ilaçlara başlıyorsun :)Ayy hadi insallah olunca hemen baslicaksin dimi
Hadi hayrlisiKızlar adet olacağım galiba
Rabbim hayirlisiyla bu ay mutluluk goz yaslari versin sanaaaa1. Gün telefon edip haber veriyorsun. Adetin 2. Yada üçüncü günü muayene olup ilaçlara başlıyorsun :)
Sağol canım, senin ilk deneme mi olacak ?Hadi hayrlisi
Amin canım yaaa, inan nasıl olacak bilmiyorum. Kimsemde yok. Çocuk da var. Biraz zor olacak ama dayanacagızRabbim hayirlisiyla bu ay mutluluk goz yaslari versin sanaaaa
Evet kuzum.ilk denemë çok heyecanlıyım. 3 yıllık evliyim 22 yaşındayım eşimde sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0 benimde tüplerim tıkalı inşallah aralıkta ilk adetle baslayacagm tabiki araliga kadr boş durmak yok biz şimdiden rahim ve yumurtaliklari güçlendiriyoz bakalım zman ne gostercekSağol canım, senin ilk deneme mi olacak ?
Ayniyiz canim. Benimde gelenim olamicak zaten gurbetteyiz herkesten uzagiz. Cocuk bi yandan. Okulu bi yandan esim bi yandan isi bi yandannnn...Amin canım yaaa, inan nasıl olacak bilmiyorum. Kimsemde yok. Çocuk da var. Biraz zor olacak ama dayanacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?