- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 34
Aynen bende buzdolabı ananas kivi avakado hahahhaha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kilo kaybetmeye uğraşıyorum tedbir bizden takdir Allah’tan ... avakado için güzel bi tarif var mı ya tadı hoşuma gitmiyorSu gune kadar ozel bisey yapmadim canim yarin ananas almayi dusunuyorum transfer gunu de avakado yemeye baslicam. Aslinda simdiden baslayacaktim ama transfere kadar annemlerdeyim evimde kaldi. Sen yapiyomusun biseyler
Ben balla yiyorum cnmAynen bende buzdolabı ananas kivi avakado hahahhaha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kilo kaybetmeye uğraşıyorum tedbir bizden takdir Allah’tan ... avakado için güzel bi tarif var mı ya tadı hoşuma gitmiyor
Annem cay kasigiyla yuvarlak yuvarlakcikariyor ustune bal gezdiriyor sabah ac karnima yiyorum cnm. Tutunmadan cok benim kabizlik sorunuma care oldugu icin yuyorum. Oyle kotu gelmiyor tadidaYeni uyeyim cok okuymdim amasvakadoyu bnde dendim yiyemiorum
hayirli olsun cnmmmm cok sevindimmBugün kan testime iki gün vardı. Ama bugün dayanamayıp gine kan verdim. 9.gün değeri:103.5
Ayy ne guzel hayirli olsun bizede dua et nolurBugün kan testime iki gün vardı. Ama bugün dayanamayıp gine kan verdim. 9.gün değeri:103.5
nsallah canim insallah yahilal1907 , 4yaprakli yoncam çok teşekkür ederim. İnşallah katlanarak artar. Hepimizden güzel güzel haberler alırız inşallah
İnsallah canimm. Bu gun embriyolarim cozuldu benimde 1 tane fire vermisiz 3 tane iyiymis carsambaya kadar gozlemlenecek. Carsamba 1:30 da cagirdilarhilal1907 , 4yaprakli yoncam çok teşekkür ederim. İnşallah katlanarak artar. Hepimizden güzel güzel haberler alırız inşallah
İnşallah o üçü seni bekler. Sana kavuşacak zamanı beklesin embriyolar. Kaç tane transfer olacak?İnsallah canimm. Bu gun embriyolarim cozuldu benimde 1 tane fire vermisiz 3 tane iyiymis carsambaya kadar gozlemlenecek. Carsamba 1:30 da cagirdilar
Aminn canim insallahhh. 2 kalirsa insallah 2 istiyorum canim. Hayirlisi olsun yine de. Hic kalmamasindan da cok korkuyorum.İnşallah o üçü seni bekler. Sana kavuşacak zamanı beklesin embriyolar. Kaç tane transfer olacak?
İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bizlerin korkuları hiç bitmiyor. Bir aşama geçiyor başka bir korku başlıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Aminn canim insallahhh. 2 kalirsa insallah 2 istiyorum canim. Hayirlisi olsun yine de. Hic kalmamasindan da cok korkuyorum.
Amin canim aynen oyle hep korku yasiyoruz rabbim sabrini da versinnİnşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bizlerin korkuları hiç bitmiyor. Bir aşama geçiyor başka bir korku başlıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İçini ferah tut canım benim yarın için herşey çok güzel olsun inşallah bebeğini al gelAmin canim aynen oyle hep korku yasiyoruz rabbim sabrini da versinn
Amin cnm insallahhhhİçini ferah tut canım benim yarın için herşey çok güzel olsun inşallah bebeğini al gel
Canım perşembe transfer var beklemedeyim sen neyaptınaayyssee34
K KLMSLM
M masal10
White_angel38
@Esopare41
Naptiniz kizlarr listeye baktim bi biz kalmisiz. Bazi arkadaslardan hic ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?