2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Su gune kadar ozel bisey yapmadim canim yarin ananas almayi dusunuyorum transfer gunu de avakado yemeye baslicam. Aslinda simdiden baslayacaktim ama transfere kadar annemlerdeyim evimde kaldi. Sen yapiyomusun biseyler
Aynen bende buzdolabı ananas kivi avakado hahahhaha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kilo kaybetmeye uğraşıyorum tedbir bizden takdir Allah’tan ... avakado için güzel bi tarif var mı ya tadı hoşuma gitmiyor

Arkadaslar ben de avocado yu ilk denedigimde yiyememistim ama sonrasinda salatalarin icine katip yedim. Su an her kahvalti da yarim avocado yiyorum. Kabugu siyah hafif yumusak olanlari alirsaniz onlarin tadi cok guzel oluyor.

Kızlar avokadolar maalesef birçok markette olgunlaşmış olarak satılmıyor. Ben alıp 2-3 gün kese kağıdında bekletiyorum yumusacık oluyor. Kaşıkla soyup dilimliyorum üzerine limon zeytinyağı gezdiriyorum güzel oluyor tadı. Ballı hiç denemedim

Aminn canim insallahhh. 2 kalirsa insallah 2 istiyorum canim. Hayirlisi olsun yine de. Hic kalmamasindan da cok korkuyorum.
İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bizlerin korkuları hiç bitmiyor. Bir aşama geçiyor başka bir korku başlıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…