Teşekkür ederim canım. İçime biraz su serptin. Artık kötü düşünmiycem diyorum. Kendi kendime ben hamileyim. Allah’ın izniyle kucağıma alınan inşallah diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın diye dua ediyorumburcuburcuuu benim 7. Gün değerim 24 dü zaten seninde yükselmiş soneadan okudumda böyle şeylerle aklını bulandırma hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Teşekkür ederim canım. İçime biraz su serptin. Artık kötü düşünmiycem diyorum. Kendi kendime ben hamileyim. Allah’ın izniyle kucağıma alınan inşallah diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın diye dua ediyorum
Çok şükür çok şükür. Kese ne zaman görülebiliyor?Amin inşallah asıl iş kaldıktan sonra başlıyo stres korku endişe pozitife görene kadar yaşadığının iki katı pozitif düşün 24 ten 10. Haftama geldim çpk şükür
Benimki de yarin allah izin verirseeCanım perşembe transfer var beklemedeyim sen neyaptın
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleBenimki de yarin allah izin verirsee
Cok sagol canimmm benimm. İnsallah hakkimizda hayirlisi olsunnAllah yardımcın olsun canım dualarım seninle
Merhaba baya yoğundum anca gördüm mesajınızı benim yumurta toplandı embriyo oldu 3 embriyo ngs gitti ve 1 sağlıklı embriyo geldi. Inşallah adeti bekliyorum transfer içinaayyssee34
K KLMSLM
@masal10
White_angel38
@Esopare41
Naptiniz kizlarr listeye baktim bi biz kalmisiz. Bazi arkadaslardan hic ses seda yok
Canim kacta transfer heycanlımısınCok sagol canimmm benimm. İnsallah hakkimizda hayirlisi olsunn
Heycan olmaz mii su an tavan yaptii :)Canim kacta transfer heycanlımısın
Hayirli olsun canim benimmBütün test günümdü. 240 çıktı. 17 ün sonra kontrole çağırdı. Kese ve kalp atışı İçin . O zamana kadar ilaçlar ve iğneye devammış. Çok şükür bu sonucu görmek bile mutluluk verici.
hilal1907 sen ne yaptın? Nasılsın?
Canım benim dualarımız seninle. İnşallah bebeğin seninle güzel güzel hayırlısıyla buluşur ve 9 ay boyunca seni bırakmaz inşallahBana dua ediiiiin
Bana dua ediiiiin
Amin cnm insallahhCanım benim dualarımız seninle. İnşallah bebeğin seninle güzel güzel hayırlısıyla buluşur ve 9 ay boyunca seni bırakmaz inşallah
Kizlarr transferim oldu eve geldimm 2 tane transfer edildi cok sukurrSon durumun nedir
Hoşgeldin evineAmin cnm insallahh
Kizlarr transferim oldu eve geldimm 2 tane transfer edildi cok sukurr
İyiydi cnm cok sukur doktorum umutlu insallah tutarrHoşgeldin evineNasıl geçti?
İnşallah inşallah canım yaİyiydi cnm cok sukur doktorum umutlu insallah tutarr
Hayırlı olsun kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eylesinİyiydi cnm cok sukur doktorum umutlu insallah tutarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?