Ben dinlenmedeyim canim bikac ay tedaviyi dusunmiyorum acikcasi. Nisan gibi gideriz heralde nasip bakalim. Bugunmuydi senin transferin nasil gectiaayyssee34
@KLMSLM
M masal10
White_angel38
@Esopare41
Naptiniz kizlarr listeye baktim bi biz kalmisiz. Bazi arkadaslardan hic ses seda yok
Canım allah yardımcımız olsun benimde saat 15:00 gibiHayırlı olsun kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eylesinyarın 10 da sana katılıyorum Allah’ın izniyle ... Nasıl hissediyorsun ?
Rabbim hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin canım. İnşallah sımsıkı tutunur minikler :)Canım allah yardımcımız olsun benimde saat 15:00 gibi
Aldım bebeğimiCanım allah yardımcımız olsun benimde saat 15:00 gibi
Amin canimmm sagolasinn. Valla bilmiyorum ki aksam biraz karnimin icinde yanmalar oldu. Ama cok erken hemen belirti aramaya basladikk. Surekli yatmiyorum biraz dinleniyorum biraz geziyorumm cok oturmak istemiyorumm.Hayırlı olsun kuzum Rabbim kucağına almayı nasip eylesinyarın 10 da sana katılıyorum Allah’ın izniyle ... Nasıl hissediyorsun ?
Anladim canim hayirlisi olsun insallahh. İyiydi cok sukur canim dr cok guzel gecti dedi. Bende sorun yasamadim rahattim yani.Ben dinlenmedeyim canim bikac ay tedaviyi dusunmiyorum acikcasi. Nisan gibi gideriz heralde nasip bakalim. Bugunmuydi senin transferin nasil gecti
Dualarimiz seninle canimm minnoslarini al gelCanım allah yardımcımız olsun benimde saat 15:00 gibi
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonuc alacaksinnAldım bebeğimidarısı başına az kaldı sana da Amin canım
Bende aldım minnoşunu eve gidoyorum☺Aldım bebeğimidarısı başına az kaldı sana da Amin canım
Aldım bebeğimidarısı başına az kaldı sana da Amin canım
Amin canimmm sagolasinn. Valla bilmiyorum ki aksam biraz karnimin icinde yanmalar oldu. Ama cok erken hemen belirti aramaya basladikk. Surekli yatmiyorum biraz dinleniyorum biraz geziyorumm cok oturmak istemiyorumm.
Anladim canim hayirlisi olsun insallahh. İyiydi cok sukur canim dr cok guzel gecti dedi. Bende sorun yasamadim rahattim yani.
Dualarimiz seninle canimm minnoslarini al gel
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonuc alacaksinn
Bende aldım minnoşunu eve gidoyorum☺
Sagol canim evet tek istedim benC A N O sağol canım benim inşallah hepimiz mutlu haber veririz ... hilal1907 neden oturmuyorsun ki ? aayyssee34 hayırlı olsun gündaşım tek embriyo mu ?
AmiiiiiinYeni anne adaylarımız da varmış, kızlar rabbim gönlünüze göre versin.Günler çabucak geçsin inşallah...
Progestan ignedennn aciyo totommC A N O sağol canım benim inşallah hepimiz mutlu haber veririz ... hilal1907 neden oturmuyorsun ki ? aayyssee34 hayırlı olsun gündaşım tek embriyo mu ?
Amin canımYeni anne adaylarımız da varmış, kızlar rabbim gönlünüze göre versin.Günler çabucak geçsin inşallah...
en son transfer de bile doktor ısrar etti çift koyalım ben yine de tek koydurdumSagol canim evet tek istedim ben
Amin canimm hepimiz emegimizin karsiligini aliriz insallah cnmm. 5 ocak test gunumen son transfer de bile doktor ısrar etti çift koyalım ben yine de tek koydurdum
hilal1907 ayyy canım ya Rabbime emeklerini zayi etmesin inşallah test gününüz kaçı ?
%20sini oduyoruz cnmBirşey sorucam kızlar. Bugün aile hekimine ilaçları yazdırmaya gittim. crinone jeli vermedi. Onu kadın Doğum uzmanına yazdırın dedi. O şekilde alan oldu mu? Sigorta ne kadarını karşılıyor acaba? Normal alırsam 109 tl imiş. Ben ilk alırken 3 kutu almıştım. Hiç fiyatını sormamıştım.
Teşekkür ederim canım. Kontrole gidince yazdırayım o zaman.%20sini oduyoruz cnm
Aynen cnmm bosuna para vermeye gerek yok.Teşekkür ederim canım. Kontrole gidince yazdırayım o zaman.
en son transfer de bile doktor ısrar etti çift koyalım ben yine de tek koydurdum
hilal1907 ayyy canım ya Rabbime emeklerini zayi etmesin inşallah test gününüz kaçı ?
İyi cnm evin icinde dolanip duruyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?