Amin canim insallahhYaa ins tutar seni forumlarda takip ediyorum ve gerçekten dua ediyorum ins sağlıkla evlatlarına kavisursun
Kaçıncı gün embriyosuydu?Canòm banada 8 dediler ama otarihe kadar beklemem
6. Gun embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu?
Ayni saatlerde yaptirsan iyi olur cnmm. Benim de gunasiriKızlar bu Protestan iğne benim gün aşırı olacak. Gün aşırı ayni saatlerde mi yapmak lazım. Sormayı unutmuşum da
Tamam canım dikkat edeyim sagolasın.Ayni saatlerde yaptirsan iyi olur cnmm. Benim de gunasiri
Canım benimde 5.gün embriyosu seninle aynı gün kondu test günüm önümüzde ki cuma ayın 4 ü oluyor senden 4 gün önce6. Gun embriyosu
Valla ben zaten 8 den önce yaparim ee hic belirti varmı ☺Canım benimde 5.gün embriyosu seninle aynı gün kondu test günüm önümüzde ki cuma ayın 4 ü oluyor senden 4 gün önce
Bencede beklemeValla ben zaten 8 den önce yaparim ee hic belirti varmı ☺
Valla ben dinliyorum ama hic bir sinyal yokBencede beklemekendimi dinlemiyorum ya belirti varsa da görmezden geliyorum ... sen ne alemdesin miniğin bi sinyal veriyor mu ?
Perşembe’yi bekliyorum canım benKizlarr napiyosunuzz
Yatiştayım başkada birsey yapmiyorumKizlarr napiyosunuzz
Bende cumartesiyo bekliyorummPerşembe’yi bekliyorum canım benasıl haberler sende. Test yapıyor musun. Var mı bi gelişme
Oooh misssYatiştayım başkada birsey yapmiyorum
Benim 5. Gun cnmmKaçıncı gününüz kızlar, bekleyiş nasıl gidiyor
Hadi inşallah canım. Allahım yüzümüzü güldürsün. Bende senden özendim. Test almıyordum transfer öncesi bir iki tane alcam sanırımBende cumartesiyo bekliyorumm
Yapiyorum canim bastan dedigim gibii ikinci gun silik cikti belli belirsiz ignenin etkisi. 3.bisi cikmadi 4.gun silik cikti yine bu gun 5. Gun yine silik cikti bakalim bilemedim.
Oooh misss
Benim 5. Gun cnmm
Test yapmıyor musun ?Bende cumartesiyo bekliyorumm
Yapiyorum canim bastan dedigim gibii ikinci gun silik cikti belli belirsiz ignenin etkisi. 3.bisi cikmadi 4.gun silik cikti yine bu gun 5. Gun yine silik cikti bakalim bilemedim.
Oooh misss
Benim 5. Gun cnmm
Benim 4. Gün canımKaçıncı gününüz kızlar, bekleyiş nasıl gidiyor
Ay sen idrar testi yapiyormusun ben hic yapmadım henüzBende cumartesiyo bekliyorumm
Oooh misss
Benim 5. Gun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?