Ben 4.gunde başlamıştım. İnşallah sizlerde pozitif sonuc alırsınızBenim 4. Gün canım
Valla 2. Cizgi gözüküyor canımC A N O canim senin 4.gun nasildi foto duruyosa atarmisin bi benimkiler boyle
aayyssee34 yapiyorum cnm
Kiz bende goruyorum ama hala tereddutteyimm belirtiler kesildi 5.gun hissizlestim ben yaValla 2. Cizgi gözüküyor canım
Telefonu değiştim canım, bende suan yok ama geçmiş sayfalarda bulabilirsin
Hergün yapmaya devam et testleri. Bende arada kasık ağrısı oluyordu ve idrara çıkmam fazlalaşmıştı ama herkeste aynı aynı belirtiler olmayabilir :)Kiz bende goruyorum ama hala tereddutteyimm belirtiler kesildi 5.gun hissizlestim ben ya
Kimyasqllarda cikmisti canimHergün yapmaya devam et testleri. Bende arada kasık ağrısı oluyordu ve idrara çıkmam fazlalaşmıştı ama herkeste aynı aynı belirtiler olmayabilir :)
Önceki tedavilerinde böyle ikinci çizgi çıkmışmıydı?
Ekimin 25 inde transfer oldum. Transfer dahil 5.gün test yaptım. 5. Gün embriyosuydu.Kimyasqllarda cikmisti canim
Sen hangi gun transfer olmustun testi ayin kacinda yapmistin cnm
Buldum cnm fotolariniEkimin 25 inde transfer oldum. Transfer dahil 5.gün test yaptım. 5. Gün embriyosuydu.
Ne belirtilerin vardı kuzum yaKiz bende goruyorum ama hala tereddutteyimm belirtiler kesildi 5.gun hissizlestim ben ya
Aynen canım 5.gündü, 4. Gün olan belli olmuyordu resimden eklememiştim :)Buldum cnm fotolarini
Alttaki 5.gunmuydu
karnimda batmalar vardi birazcik gidiklanma falan oluyodu arada hepsi gitti bi andaNe belirtilerin vardı kuzum ya
Kan testini ne zaman yapacaksın ? Hiç belirtisiz gebe kalanlar var ya tek umudum onlar benim :)karnimda batmalar vardi birazcik gidiklanma falan oluyodu arada hepsi gitti bi anda
Test gunum 5 ocak canim beklerim sanirim kan testi icinKan testini ne zaman yapacaksın ? Hiç belirtisiz gebe kalanlar var ya tek umudum onlar benim :)
Sen bile benden 1 gün sonrasın doktor bana niye bu kadar erken dedi ya bi de çıkmazsa kanda çok moralim bozulur ... Bende bi kaç daha beklesem mi sence ?Test gunum 5 ocak canim beklerim sanirim kan testi icin
Erken degildir cnm 9. Gun istiyolar 5.gun embriyosundaSen bile benden 1 gün sonrasın doktor bana niye bu kadar erken dedi ya bi de çıkmazsa kanda çok moralim bozulur ... Bende bi kaç daha beklesem mi sence ?
Sağol kuzumErken degildir cnm 9. Gun istiyolar 5.gun embriyosunda
Bu sefer olmuş gibi, hadi inşallah sağlıklı birşekilde devam ederC A N O canim senin 4.gun nasildi foto duruyosa atarmisin bi benimkiler boyle
aayyssee34 yapiyorum cnm
Resim atsana,hadi kanda da görürsün inşalllah.Darısı başıma gürganda aynı dönemde tedavi olmuştuk çok sevindim.Kizlarrrr gunaydiiiiiiin
6. Gunum testim pozitifffff
Aminn canim insallah icim icime sigmiyorr 6.denemem ilk defa hissediyorum bu duygulariBu sefer olmuş gibi, hadi inşallah sağlıklı birşekilde devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?