- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Zor valla senin oğlan yine laftan anlar, benimki 3 yaşında yapma etme demekten anlamıyorAyniyiz canim. Benimde gelenim olamicak zaten gurbetteyiz herkesten uzagiz. Cocuk bi yandan. Okulu bi yandan esim bi yandan isi bi yandannnn...rabbim yardimcimiz olsun. Hayirli haberler almak nasip etsin de bu sorunlar devede kulak kalir
Melekeda :)Kizlar simdi bayragi kim tasiyo bu guruptaonden kim gidiyo
Aynen canim cok sukur laftan anladigi zamanlar oluyorZor valla senin oğlan yine laftan anlar, benimki 3 yaşında yapma etme demekten anlamıyor
Ayy dogru yaa. Bugun gidicekti napti acaba. Hayirli haber alip bizi unuttu muuMelekeda :)
Aynen canim cok sukur laftan anladigi zamanlar oluyor
inşallahAyy dogru yaa. Bugun gidicekti napti acaba. Hayirli haber alip bizi unuttu muu
Sagol canim 3 gunde oldu. Niye oldu anlamadim. Biseye alerjimde yoktur. Degisik bisey de yemedim. Kucuk kucuk iki yerde daha ayni bacagimda var. Kasinmaya korkar oldumÇok geçmiş. Olsun.canm
Biz burdan ne desek olmaz canım, cildiyeye git istersen. Alerji gibi duruyor, bilemedim
Çamaşır deterjanları da yapıyor canım, dikkat etmek lazım.Sagol canim 3 gunde oldu. Niye oldu anlamadim. Biseye alerjimde yoktur. Degisik bisey de yemedim. Kucuk kucuk iki yerde daha ayni bacagimda var. Kasinmaya korkar oldum
Arastirma hastanesine gidicem aksam canim. Cildiye icin pazartesiyi bekleyemicem korkuttu.Biz burdan ne desek olmaz canım, cildiyeye git istersen. Alerji gibi duruyor, bilemedim
Ayy evet bende cok merak ettim nerelerde bu arkadasmelekeda canım nasılsın ? Tedavin nasıl gidiyor :)
Git tabi canım, nolur nolmaz.Arastirma hastanesine gidicem aksam canim. Cildiye icin pazartesiyi bekleyemicem korkuttu.
Bi ara geldi ama yazmadıAyy evet bende cok merak ettim nerelerde bu arkadasgelse de hayirli haberlerini verse
Bende istiyorum olmak bendeeeeeeeKızlar adet olacağım galiba
Gelen giden daha yokBende istiyorum olmak bendeeeeeee
Sicak tut kendini canim. Limonlu su ic kan sulandirici etkisi olur. Sokulmende yardim ederGelen giden daha yokbelirti var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?