2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

22 gündür lucrin 4 gündür 300 üi merional kullanıyorum. Uzun protokol benimki. Birde barsak hareketlerim arttı. Doktordayım şimdi soracağım

Merhaba bende kısmet olursa başlayacağım bu ay Adana'da. Hangi hastanede tedavi olacaksınız? Ben başkentte.

Merhaba bende Başkent'te düşünüyorum Bülent bey yada tayfun bey siz ?

Ben 3 sene önce başkentte Esra hanıma gittim aşılama ile gebelik oldu 3 yaşında oğlum var. Geçen ay tekrar gittim aşılama yapıldı negatif oldu. Ekim 26 gibi tekrar başlayacağım Esra hanıma.
Maşallah Allah esirgesin oğluşu ,Bana da yumurta takibi yapılıyordu dün yumurta 23 mm 15.gün çatlamamıştı doktor iğne dedi bakalım 36 saat Sonra ilişki olacak bende eğer adet olursam gideceğim Esra hanımdan memnunsun ozaman sizde sorun nedir

Canım valla çocuktan sonra 1 yıl korundum daha sonra bıraktım fakat herhangi bir gebelik oluşmadı. Aslında bende 1 tane var ve daha küçük ve bana ihtiyacı var diye erteledim hep. Hayırlısı olsun bakalim. Sen kaç yıllık evlisin

İki yıllık evliyim benimde 13 haftalık kromozom sorunu nedeniyle sonlanmıştı bide kimyasal oldu kendiliğinden olmasını bekleyelim dedi dr ama yaş gidiyor 37 yaşındayım eşimde sperm sıkıntısı vardı aşılamaya sıcak bakıyormusun gerçi senin aşılamayla başarılı olunmuş kimi doktor ilişkiden farkı Yok diyor

Kizlar asilamada basari elde edenler var ama tup bebekteki gibi degilmis. Yani cok cok dusuk sans veriyorlar. Yoksa bende ilk basta asilama dusunmustum. Doktor o kadar umutsuzdu ki asilama konusunda %10-15 demisti sansi.

Kizlar asilamada basari elde edenler var ama tup bebekteki gibi degilmis. Yani cok cok dusuk sans veriyorlar. Yoksa bende ilk basta asilama dusunmustum. Doktor o kadar umutsuzdu ki asilama konusunda %10-15 demisti sansi.
Biraz şans işi biraz da sanırım sorununa göre değerlendiriliyor yoksa hem maliyeti az hemde yıpratıcıliği tüp bebek gibi değil galiba

Kizlar benim bogaz acimaya basladi hasta olmaya basladim galiba. Dun taylot ictim bugun de asist icmeyi dusunuyorum bi sorun yasatir mi? 2 hafta var ama

Biraz şans işi biraz da sanırım sorununa göre değerlendiriliyor yoksa hem maliyeti az hemde yıpratıcıliği tüp bebek gibi değil galiba
Dogru canim tup bebek kadar pahali ve yipratici degil. Ben gecen sene klomen ve catlatma ignesi kullandim dedim doktora belki o yuzden de gerek duymadi. Zaten benim sorun tuplerde ki az gecisten duruyor.

Zaten bir tane aşılama başarımız olduğu için tekrar aşılama yaptırdım ama Dr yaştan dolayı 33 yaşındayım şans giderek azalır aşılamada dedi. Aşılama kismet işi tamamen kuzenimin eşi aşılama ile üçüz bebek sahibi oldu mesela.

Herseyin hayırlısı olsun bende aralıkta basliycam haberlesiriz

Ne güzel kısmet işte ,Esra hanım çok yoğun oluyor diyorlar istediğin zaman ulaşabiliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…