22 gündür lucrin 4 gündür 300 üi merional kullanıyorum. Uzun protokol benimki. Birde barsak hareketlerim arttı. Doktordayım şimdi soracağımBen kullandım ama bende bulantı yapmamıştı,biraz baş ağrısı yapmıştı,bünyeden bünyeye değişiyor tabi,doktoruna sorsan aslında...çok mu yüksek doz ilaç alıyorsun ?ben en son 450 iu alırken olmuştu,geçmiş olsun
Ben de uzun protokolde lucrin kullandım ben de kist yapmıştı,inşallah sende güzel sonuçlar verir canım22 gündür lucrin 4 gündür 300 üi merional kullanıyorum. Uzun protokol benimki. Birde barsak hareketlerim arttı. Doktordayım şimdi soracağım
Merhaba bende kısmet olursa başlayacağım bu ay Adana'da. Hangi hastanede tedavi olacaksınız? Ben başkentte.Selam arkadaşlar bende ekimde planlıyorum evleneli Ekim 14 2.yıl olacak 7.ayda hamile kaldım ama 13 haftalık hamileyken gebelik triploidi nedeniyle sonlandı 37 yaşındayım daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum Allah'ın dediği olur ama kendiliğinden olması da biraz zor gibi eşimin sperm değerindede sıkıntı var oyüzden başlamak lazım dimi kızlar varmı Adana'da yaptıracak olan
Merhaba bende Başkent'te düşünüyorum Bülent bey yada tayfun bey siz ?Merhaba bende kısmet olursa başlayacağım bu ay Adana'da. Hangi hastanede tedavi olacaksınız? Ben başkentte.
Ben de uzun protokolde lucrin kullandım ben de kist yapmıştı,inşallah sende güzel sonuçlar verir canım
Ben 3 sene önce başkentte Esra hanıma gittim aşılama ile gebelik oldu 3 yaşında oğlum var. Geçen ay tekrar gittim aşılama yapıldı negatif oldu. Ekim 26 gibi tekrar başlayacağım Esra hanıma.Merhaba bende Başkent'te düşünüyorum Bülent bey yada tayfun bey siz ?
Merhaba bende Başkent'te düşünüyorum Bülent bey yada tayfun bey siz ?
Maşallah Allah esirgesin oğluşu ,Bana da yumurta takibi yapılıyordu dün yumurta 23 mm 15.gün çatlamamıştı doktor iğne dedi bakalım 36 saat Sonra ilişki olacak bende eğer adet olursam gideceğim Esra hanımdan memnunsun ozaman sizde sorun nedirBen 3 sene önce başkentte Esra hanıma gittim aşılama ile gebelik oldu 3 yaşında oğlum var. Geçen ay tekrar gittim aşılama yapıldı negatif oldu. Ekim 26 gibi tekrar başlayacağım Esra hanıma.
Canım valla çocuktan sonra 1 yıl korundum daha sonra bıraktım fakat herhangi bir gebelik oluşmadı. Aslında bende 1 tane var ve daha küçük ve bana ihtiyacı var diye erteledim hep. Hayırlısı olsun bakalim. Sen kaç yıllık evlisinMaşallah Allah esirgesin oğluşu ,Bana da yumurta takibi yapılıyordu dün yumurta 23 mm 15.gün çatlamamıştı doktor iğne dedi bakalım 36 saat Sonra ilişki olacak bende eğer adet olursam gideceğim Esra hanımdan memnunsun ozaman sizde sorun nedir
İki yıllık evliyim benimde 13 haftalık kromozom sorunu nedeniyle sonlanmıştı bide kimyasal oldu kendiliğinden olmasını bekleyelim dedi dr ama yaş gidiyor 37 yaşındayım eşimde sperm sıkıntısı vardı aşılamaya sıcak bakıyormusun gerçi senin aşılamayla başarılı olunmuş kimi doktor ilişkiden farkı Yok diyorCanım valla çocuktan sonra 1 yıl korundum daha sonra bıraktım fakat herhangi bir gebelik oluşmadı. Aslında bende 1 tane var ve daha küçük ve bana ihtiyacı var diye erteledim hep. Hayırlısı olsun bakalim. Sen kaç yıllık evlisin
Kizlar asilamada basari elde edenler var ama tup bebekteki gibi degilmis. Yani cok cok dusuk sans veriyorlar. Yoksa bende ilk basta asilama dusunmustum. Doktor o kadar umutsuzdu ki asilama konusunda %10-15 demisti sansi.İki yıllık evliyim benimde 13 haftalık kromozom sorunu nedeniyle sonlanmıştı bide kimyasal oldu kendiliğinden olmasını bekleyelim dedi dr ama yaş gidiyor 37 yaşındayım eşimde sperm sıkıntısı vardı aşılamaya sıcak bakıyormusun gerçi senin aşılamayla başarılı olunmuş kimi doktor ilişkiden farkı Yok diyor
Biraz şans işi biraz da sanırım sorununa göre değerlendiriliyor yoksa hem maliyeti az hemde yıpratıcıliği tüp bebek gibi değil galibaKizlar asilamada basari elde edenler var ama tup bebekteki gibi degilmis. Yani cok cok dusuk sans veriyorlar. Yoksa bende ilk basta asilama dusunmustum. Doktor o kadar umutsuzdu ki asilama konusunda %10-15 demisti sansi.
Dogru canim tup bebek kadar pahali ve yipratici degil. Ben gecen sene klomen ve catlatma ignesi kullandim dedim doktora belki o yuzden de gerek duymadi. Zaten benim sorun tuplerde ki az gecisten duruyor.Biraz şans işi biraz da sanırım sorununa göre değerlendiriliyor yoksa hem maliyeti az hemde yıpratıcıliği tüp bebek gibi değil galiba
Ayy canimm gecmis olsunnn. Rabbim hayirlara vesile etsinKızlar günaydın bugün transferim vardı biliyosunuz iptal oldu ateşim yüksek bidahaki ay adetin 3. Günü tekrar gidicem. Vardır bi hayrı diyorum
Zaten bir tane aşılama başarımız olduğu için tekrar aşılama yaptırdım ama Dr yaştan dolayı 33 yaşındayım şans giderek azalır aşılamada dedi. Aşılama kismet işi tamamen kuzenimin eşi aşılama ile üçüz bebek sahibi oldu mesela.İki yıllık evliyim benimde 13 haftalık kromozom sorunu nedeniyle sonlanmıştı bide kimyasal oldu kendiliğinden olmasını bekleyelim dedi dr ama yaş gidiyor 37 yaşındayım eşimde sperm sıkıntısı vardı aşılamaya sıcak bakıyormusun gerçi senin aşılamayla başarılı olunmuş kimi doktor ilişkiden farkı Yok diyor
Canımya üzüldüm ama hayırlısı olsun her işte vardır bir hayırKızlar günaydın bugün transferim vardı biliyosunuz iptal oldu ateşim yüksek bidahaki ay adetin 3. Günü tekrar gidicem. Vardır bi hayrı diyorum
Kızlar günaydın bugün transferim vardı biliyosunuz iptal oldu ateşim yüksek bidahaki ay adetin 3. Günü tekrar gidicem. Vardır bi hayrı diyorum
Sağol canım. Kısmet olursa Aralıkta başlayacağım. Eşim bekleme taraftarı ama benim artık moralim sabrım kalmadı. 3 merkeze görüştüm hepsi de 3 ayı geçirmeyin dedi. Ben doğum sigortası yaptırdım bebeğimi kaybedince korkudan ötürü. Haziranda bekleme sürem bitti. Hazirandan beri korunmuyoruz ve birkaç ay önceden de koenzim q10 içmeye başladık eşimle. Gittiğim doktorlardan biri 3 ay neofortil içmemizi söyledi bu ay aldık eşimede banada ama aşırı pahalı. Bi yararı var mıdır bilmiyorum. Histereskopi yi Aret Bey yapacak, İstanbul tüp bebek merkezinde, kendisi özel olarak vitamin önermedi ama siz neler kullanıyorsunuz?
Havuç suyunu okudum yazmışsınız burada bende başlayayım bakalım. Birde sigarayı bırakmam gerek acilen. Allah yardımcımız olsun.
Önceki iki gebeliğimde kendiliğindendi. Yalnız kaybettiğim bebeğime 8 ayda gebe kalabilmiştim. Bu Aralık ayında 2 yıl olucak en son hamile kalma zamanımdan sonra geçen zaman. Çok yıprandım ve yoruldum 3 yılı geçkin zamandır gündemimiz hep bebek. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah
Ne güzel kısmet işte ,Esra hanım çok yoğun oluyor diyorlar istediğin zaman ulaşabiliyormusunZaten bir tane aşılama başarımız olduğu için tekrar aşılama yaptırdım ama Dr yaştan dolayı 33 yaşındayım şans giderek azalır aşılamada dedi. Aşılama kismet işi tamamen kuzenimin eşi aşılama ile üçüz bebek sahibi oldu mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?