Herkese merhaba.
Benimde yaşım 30.
Amh 0.02 fsh 15ti saraçoğlu kürüyle 9 oldu.
Adetimi bekliyorum raporumu çıkardım bu ay Ankara Gatada ilk devlet denememi yapacağım.
Bende inanmazdımda kullanınca etkisi oldu sanırım erken menapoz kürünü almıştım daha son bitkisel küründeym bakalım ozamana adet olursam kürü tamamlamış başlamış olacağım.Hakkında hayrlisi olsun canm saracoglu kürleri çok etkili
tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah mutlu sona ulaşırsınız :)Herkese merhaba.
Benimde yaşım 30.
Amh 0.02 fsh 15ti saraçoğlu kürüyle 9 oldu.
Adetimi bekliyorum raporumu çıkardım bu ay Ankara Gatada ilk devlet denememi yapacağım.
Bende inanmazdımda kullanınca etkisi oldu sanırım erken menapoz kürünü almıştım daha son bitkisel küründeym bakalım ozamana adet olursam kürü tamamlamış başlamış olacağım.
Biesteron dhea bnde aşırı sivilce yapıyor şimdilik günde bir kullanıyorum tedaviyle artırırım doktora sorarak artık...
Bu ayda tedavi öncesi boş geçmesin diye çatlatma iğnesi ve düzenli ilişki deneyeceğim. Yarın doktor kontrolüm var.
Sizler neler yapıyorsunuz?
Bunları tedavi sırasındamı öncesindemi öneriyorlar? Bir bilgin var mıHakkında hayirlsii.kuzum aynen bak havuç suyu da amh etkiler iç oda iyi bal corekotu tarçın karışımı yiyebilirsn incir yiyebilirsn maşallah baya etki ediyor bunlar bi arastr
Canım. Zaten ben bu karışımı sabah akşam. 1 yemk kaşığı diyorlar ama ben 1 tatlı kaşığı alıyorum mesela incir sabah akşam biz 1 tane sabah alıyoruz havucsuyu sabah akşam normalde biz sadece aksamlari yaştan önce içiyoruz yani bu kürleri hep ilaçla kullandigmz için az az alıyoruz vitamin takviye gibiDoktora sormadan bu tür karışımları kullanmayı ben tercih etmiyorum. Her ne kadar bitkiselde olsa bazen ilaçların etkinliğini artırabilir yada azaltabilir. En azından doktor bilgilendirilmeli ne içtiğimize dair. Benim doktorum folik asit dışında birşey önermiyor. Yalnız gebelikte alınan folik asitte önemli, fazlası otizm yapıyormuş. Bazı seylerin faZlalığıda zararlı
Hepinize merhaba arkadaşlar. Tedavileriniz hayırlı olsun, tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. Bende önümüzdeki hafta histeroskopi olacağım. Rahim filmimde önceki Sezeryanlarıma bağlı rahim girişinde küçük yapışıklık çıktı. O bölgeyi tıraşlayacağız dedi doktorum ve sonrasında 2 ayda iyileşmesini bekleyeceğiz dedi. Histeroskopi den de çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun. Benim hikayem de çok karışık. 8 yaşında bir oğlum var. Geçen yıl Eylül ayında da doğum yaptım ama bebeğim karnımda kaybettim doğuma 3 gün kala. Ki hala atlatamadım bunuda. Ardından acıyla geçen bir yıl ve yeni bebek özlemi ve bir sürü korku. Yaşım 37 oldu, yazın bakılan amh 0,235 çıktı, ultrasonla görülen yumurta sayısı iyiymiş en azından amh değerine göre. 3 doktora gittim 3 üde öyle dedi. Eşimin son sperm testi ileri hareketli 0,normal morfoloji %2. Herşey üst üste geldi anlayacağınız. Ve evde sürekli kardeş bekleyen oğlum. Bende kararımı verdim ve başlayacağım ama önce histereskopiyle, haftaya çarşamba kısmetse
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.çok zor yani şimdi histereskopi olsan aralıkta benimle beraber tup bebeğe baslayacaksn inşallah dimi bence şimdiden bi takviye kullanın öyle tup bebek yapın ki sansiniz artsn yada ilaç kullaniyorsanz devam.edin Allahım büyük hepimize elbet hayrli kapılarını acacaktr peki ilk oğlunuz normal mi oldu yoksa oda tup bebekle mi
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.çok zor yani şimdi histereskopi olsan aralıkta benimle beraber tup bebeğe baslayacaksn inşallah dimi bence şimdiden bi takviye kullanın öyle tup bebek yapın ki sansiniz artsn yada ilaç kullaniyorsanz devam.edin Allahım büyük hepimize elbet hayrli kapılarını acacaktr peki ilk oğlunuz normal mi oldu yoksa oda tup bebekle mi
cnm yumurtaliklarin spermle.dollenip embroyo olusturucakmi diye 3. yada beşinci gune kadar gelisen embriyolar transfer ediliyor ondandr ilk denemenmi ins guzel haberldr olurBugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış yarın çatlatma iğneleri vurulucam. Perşembe’de toplanacak inşallah ... yalnız kafam karıştı bugün doktora saçlarımı boyatmak istiyorum dedim bekle de toplama işleminden sonra 5 gün vaktin var o zamana al randevunu dedi. Yani 5.gün transfer etmeyi planlıyor doktor neye göre 3. Yada 5. Gün bilgisi olan var mı ?
Eveeeet ilk denemem inşallah canım aminnn Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. 3.günü anladım da benim doktor niye daha embriyo oluşmadan 5.günü düşündü onu anlamadım ben tedirgin oldumcnm yumurtaliklarin spermle.dollenip embroyo olusturucakmi diye 3. yada beşinci gune kadar gelisen embriyolar transfer ediliyor ondandr ilk denemenmi ins guzel haberldr olur
5.gune kadar giden embryoda oluyor 5. gun embryo transferi olanlarda var o ihtimali düşünerek solemistir endiselenme Rabbim nasip eder insEveeeet ilk denemem inşallah canım aminnn Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. 3.günü anladım da benim doktor niye daha embriyo oluşmadan 5.günü düşündü onu anlamadım ben tedirgin oldum
Hayirli olsun canimmm. Hayirli haberlerini bekliyoruzzz. 5.gune ulasan yumurta daha iyi gelismis olur. Tabi bu yumurta takibinr bagli belki 3.gunu uygun gorur. Ben daha konusmaya gittigimde 5.gunu transfer olur dedi doktor. Vardir tabi bildikleriBugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış yarın çatlatma iğneleri vurulucam. Perşembe’de toplanacak inşallah ... yalnız kafam karıştı bugün doktora saçlarımı boyatmak istiyorum dedim bekle de toplama işleminden sonra 5 gün vaktin var o zamana al randevunu dedi. Yani 5.gün transfer etmeyi planlıyor doktor neye göre 3. Yada 5. Gün bilgisi olan var mı ?
Ben kullandım ama bende bulantı yapmamıştı,biraz baş ağrısı yapmıştı,bünyeden bünyeye değişiyor tabi,doktoruna sorsan aslında...çok mu yüksek doz ilaç alıyorsun ?ben en son 450 iu alırken olmuştu,geçmiş olsunGünaydın kızlar. Merional kullanan varmı çok bulantım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?