- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Amin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşAllahInşallah tutar ve bu sefer kucağına almak nasip olur canım..
Merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı benim de inşallah ekimde transfer var
Bende aldim ayni dil alti yapmaya basladimm ama tadini hic sevmedimmBen kullanıyorum 1 aydan fazladır. Saf alıyorum buzluğa duruyor sabahları 2 gram kadar dil altına alıyorum. Faydası var mı yok mu tedavide göreceğiz
Hayirli olsun cnmmEkim ayında tedaviye başlayacak bütün kader arkadaşlarıma selam olsun.
Ben demelekeda arkadaşım gibi uzun protokol ile bu ay başlıyorum tedaviye hem de onunla aynı gün. 4.tedavim olacak inşallah. Umarım güzel haberler verebildiğimiz güzel bir ay olur EKİM..
Gozun aydinn kac tane toplandi insallah hepsi dollenirMerhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı benim de inşallah ekimde transfer var
Yumurta kalitesi diye okudum cnm insallah faydasi vardir pko yuzunden yarisi bos cikiyor benimmNe için kullanılıyormuş arı sütü hiç duymadım ben
21 tane toplandı 18 ı olgun çıktı 9 tanesi döllenmiş bugün aradılar ama o kadar yumurtadan çok az dollendi benimkide mi pkodan acabaBende aldim ayni dil alti yapmaya basladimm ama tadini hic sevmedimm
Hayirli olsun cnmm
Gozun aydinn kac tane toplandi insallah hepsi dollenir
Yumurta kalitesi diye okudum cnm insallah faydasi vardir pko yuzunden yarisi bos cikiyor benimm
Mikroenjeksiyon uygulandı canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi birçoğu 5.güne gelirMojo44 Hayırlı olsun..,güzel güzel büyüsünler insallah ..İyi bence sayın 9 tane ..,önemli olan kaliteli yumurta ..bu arada mikroenjeksiyon mu yoksa normal ıvf mi canım ..,hepsi döllenmeyebilir kafana takma sen 9 tane yumuşa odaklan hayırlısı ile kucağına al bebeğinide..
oo ben bilmiyodum hiç kullanmadım bende pkoluyum 21 toplandı 5. güne kadar 4 tane geldi.Bende aldim ayni dil alti yapmaya basladimm ama tadini hic sevmedimm
Hayirli olsun cnmm
Gozun aydinn kac tane toplandi insallah hepsi dollenir
Yumurta kalitesi diye okudum cnm insallah faydasi vardir pko yuzunden yarisi bos cikiyor benimm
kader arkadaşlarım;
bugün doktorumla görüştüm. genetik testimiz benim sorunsuz ama eşimde küçük bir problem çıktı. gebelikle alakalı olan birşey değilmiş. bebeğimi kaybettiğimden beri adet olmuyordum. muayenede birşey gözükmedi yinede doktorum gebelik testi istedi. Oda negatif çıktı. bugün kısmetse tarlusala başlıcam adetin 3. günü hazırlık için doktorun kapısını arşınlamaya başlıcam. inşAllah bu seferkide tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız. Bundada düşük olursa embriyoları genetik testine yollama şansımız var ama açıkcası ben pek taraftar değilim.
bakalım hakkımızda hayırlısı. Ekimde transfer olurum kısmetse. Tek isteğim Allah nasip ederde tutarsa 14 Ekim evlilik 0yıldönümümüzde sonucu almak :)
Eşimle benim de genetik testlerimiz temiz. Tekrarlayan dusuklerde bence mutlaka pgt yaptirmalısınızkader arkadaşlarım;
bugün doktorumla görüştüm. genetik testimiz benim sorunsuz ama eşimde küçük bir problem çıktı. gebelikle alakalı olan birşey değilmiş. bebeğimi kaybettiğimden beri adet olmuyordum. muayenede birşey gözükmedi yinede doktorum gebelik testi istedi. Oda negatif çıktı. bugün kısmetse tarlusala başlıcam adetin 3. günü hazırlık için doktorun kapısını arşınlamaya başlıcam. inşAllah bu seferkide tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız. Bundada düşük olursa embriyoları genetik testine yollama şansımız var ama açıkcası ben pek taraftar değilim.
bakalım hakkımızda hayırlısı. Ekimde transfer olurum kısmetse. Tek isteğim Allah nasip ederde tutarsa 14 Ekim evlilik yıldönümümüzde sonucu almak :)
Merhaba uzun protokolde lucrin kullanacak değil mi doktorunuz? Aldınız mı ilacı ben henüz almadımEşimle benim de genetik testlerimiz temiz. Tekrarlayan dusuklerde bence mutlaka pgt yaptirmalısınız
Masallah cnmm pko oyle cnm benim ilk iki tedavide 20 kusur toplandi 10 olgun 5. Gune 1 tane gitti kalite problemi var21 tane toplandı 18 ı olgun çıktı 9 tanesi döllenmiş bugün aradılar ama o kadar yumurtadan çok az dollendi benimkide mi pkodan acaba
Bende yeni duydum kullanmaya basladim İnsallah faydasi olur ekimde gorcez bakalim ise yararsaoo ben bilmiyodum hiç kullanmadım bende pkoluyum 21 toplandı 5. güne kadar 4 tane geldi.
Yarın alacağım evet lucrin daily bakalım nasıl ne olacakMerhaba uzun protokolde lucrin kullanacak değil mi doktorunuz? Aldınız mı ilacı ben henüz almadım
Lucrin her gun mu yapacaksiniz? Dr kac gun vurunacaginizi soyledi mi?Yarın alacağım evet lucrin daily bakalım nasıl ne olacak
Merhaba canım, inşallah kızına küçük bir kardes gelir. Hayırlısı olsunMerhaba arkadaslar. Bizde ekimde tekrar baslayacagiz. dondurulmus transferi olacak kismetse. Ilk tedavimden 20 aylik kizim var simdi kardes icin deneyecegiz . Rabbim kolaylastirsin hepimizin tedavisini insallah
Amin inşAllahRabbim gönlünüze göre versin canım. Inşallah size evlilik yıldönümü hediyesi olur hamilelik haberi.
Heyecan dorukta
Haklısınız ama daha ilk düşük. bu yüzden en azından bir kere daha denemek istiyorum.Eşimle benim de genetik testlerimiz temiz. Tekrarlayan dusuklerde bence mutlaka pgt yaptirmalısınız
Lucrin daily diğeriyle karışmasın. Hergün vuracakmışım adet olduğum gün de vuracakmışım o gün doktorun asistanını arayacagim zatenLucrin her gun mu yapacaksiniz? Dr kac gun vurunacaginizi soyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?