büyüme hormonu bende eksikliği varGenotropin nedir neden kullanıyormuş arkadaşım?
Hımm anladım. Yarın başlıyoruz iğnelere şimdiden hayırlı olsun tedavimiz hayırlısıyla sonuçlansın inşallahbüyüme hormonu bende eksikliği var
amin insallah ya umut işte bitmiyor hicHımm anladım. Yarın başlıyoruz iğnelere şimdiden hayırlı olsun tedavimiz hayırlısıyla sonuçlansın inşallah
İnşallah sağlıkla gelsin minik kardeşMerhaba arkadaslar. Bizde ekimde tekrar baslayacagiz. dondurulmus transferi olacak kismetse. Ilk tedavimden 20 aylik kizim var simdi kardes icin deneyecegiz . Rabbim kolaylastirsin hepimizin tedavisini insallah
Insallah yaa. Kizima arkadas olacak insallah o yuzden acele ediyoruze tabi yaşta geciyorİnşallah sağlıkla gelsin minik kardeş
Selam bende mersindeyim Antalya tercihiniz neden,bende Adana'ya gitmeyi düşünüyorum daBen antalya ivf'de yaptıyorum.. mersinden gidiyorum oraya 1 gün içinde gidiş geliş toplam 8 saat yolculuk( neyse ki opu oldumda kasıma kadar rahatım:))
Hayirli olsun tedavinn cnm. Ben hic kullanmadim bilmiyorum geciktirirmiBen de lucrin vuruyorum birkaç gündür. Regl olmayı bekliyorum takvime göre çarşamba regl. Lucrin geciktiremez insallah
Hayirli olsun canimm insallah guzel sonuclar alirizArkadaşlar iyi haftalar hepinize.
Güzel haberler alacağınız bir hafta olsun inşAllah.
Ben kısmetse yarın 2. tüp bebek transferim için rahim hazırlıklarına başlıyorum. Yani umarım öyledir. Yarın doktor randevum var. Dularınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Seninde tedavin hayirli olsun canimmMerhaba kızlar, ben de Allah izin verirse Ekim ayında tedaviye başlayacağım. Bu ay gerekli tahlilleri dosya açma vs. yapıldı. iki gün önce de ofis histeroskopi yapıldı temiz çıktı çok şükür... folattro diye bir ilaç önerdi dahiliye uzmanı. Sizin tedavi öncesi kullandığınız ilaçlar var mı?
Kizlar sorunlariniz neler yazarsaniz sevinirim benimki pko
Ah pko basimizin belasii nerde tedavi goruyorsunuzBende de pko var, eşimde de sperm sayısı düşük
Ah pko basimizin belasii nerde tedavi goruyorsunuz
Anladim canimm bende 3 tup bebek denememi zubeyde hanimda yaptirdim raporlu. Bir kez gurgan clinic de sonra da baskent gogsen hocada. Gogsen hocadan cok memnunum ona devam edicem bundan sonrasinda da. Rabbim yardimcimiz olsun. Esin icin nohut haslayip suyunu icir iyi geldigini duymustum birde caksir otu cok iyi geliyormus insallah sonuc aliriz insallah bizde kavusuruz bebislerimizeAnkara'dayım ben. 3 kez Etlik Zübeyde Hanım hastanesinde aşılama yaptırdım, olmadı. üç sene rafa kaldırdım tedavi görmedim. şimdiyse Zekai Tahir Burak hastanesinde başladım tedaviye. Eşimin sperm sayısı da düşük çıkınca direk tüp bebeğe yönlendirdiler.
Slm canım ben mersinin ilçesinde oturuyorum alanya'ya çok yakınız mersinin ilçesi olmasına rağmen 5 saat yolculuk olacaktı gidiş geliş toplam 10 saat sürecekti.. bide ben hiç mersinden adanadan hiç tüp bebek doktoru duymadım ama antalyada bu gittiğim merkezi çok duydum. Benim çevremden gidipte olumsuz olan kimseyi görmedim.. oyüzden antalya'yı tercih ettim çok memnunum.. ücretsiz konuk evi de var doktor ertesi günde bakacam bugün burdasınız dediği günler gittik ücretsiz evde kaldık.. ben çok memnunum.. yumurtalarım toplandı döllendi donduruldu 20 kasımda transferim olacak inşallah.. hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun..Selam bende mersindeyim Antalya tercihiniz neden,bende Adana'ya gitmeyi düşünüyorum da
Anladım canım çok teşekkür ederim doğru haklısın o tarafa gitmek daha mantıklı Mersin'de düşünmüyorum da adana da var bi kaç merkez Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda gitsinSlm canım ben mersinin ilçesinde oturuyorum alanya'ya çok yakınız mersinin ilçesi olmasına rağmen 5 saat yolculuk olacaktı gidiş geliş toplam 10 saat sürecekti.. bide ben hiç mersinden adanadan hiç tüp bebek doktoru duymadım ama antalyada bu gittiğim merkezi çok duydum. Benim çevremden gidipte olumsuz olan kimseyi görmedim.. oyüzden antalya'yı tercih ettim çok memnunum.. ücretsiz konuk evi de var doktor ertesi günde bakacam bugün burdasınız dediği günler gittik ücretsiz evde kaldık.. ben çok memnunum.. yumurtalarım toplandı döllendi donduruldu 20 kasımda transferim olacak inşallah.. hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?