- 30 Mayıs 2017
- 239
- 288
- 103
- 42
Bugün ben de aldım lucrini yeni başlangıçlar yeni heyecanlar. İğneyi kullanırken doktor kontrolüne gidecekmisinizLucrin daily diğeriyle karışmasın. Hergün vuracakmışım adet olduğum gün de vuracakmışım o gün doktorun asistanını arayacagim zaten
Ben şuan istanbulda değilim hafta sonu gideceğim. hayirlisi olur insallahBugün ben de aldım lucrini yeni başlangıçlar yeni heyecanlar. İğneyi kullanırken doktor kontrolüne gidecekmisiniz
Hayirli olsun canimmMerhaba arkadaslar. Bizde ekimde tekrar baslayacagiz. dondurulmus transferi olacak kismetse. Ilk tedavimden 20 aylik kizim var simdi kardes icin deneyecegiz . Rabbim kolaylastirsin hepimizin tedavisini insallah
Bazen oluyor canim oyle usutme kendini sicak tutKizlar reglim biteli iki gün oldu bugün pembe lekelemem oldu aşırı bel agrim var sizce neden olabilir
Peki Tsk ederim :)Bazen oluyor canim oyle usutme kendini sicak tut
Öyle canım, ayın kaçında adet oluyorsun. Ben bu ay 9 unda oldum. Ekimde de o tarihlerde olurum, daha var yaniöff bu bekleme işi beni öldürüyor. Daha tarlusal biticek regl olucam 3. günü doktora gidicem de transfer için hazırlıklara başlanacak da oooo sürekli bir bekleme hali Allah hepimizin yardımcısı olsun valla gene çok bunaldım.
benim adet düzensizliğim var 5 ağustostaki düşükten beri adet olmadım. şimdi tarlusal içiorum ki adet olayım. Onlada bakalım ne zaman adet olurumÖyle canım, ayın kaçında adet oluyorsun. Ben bu ay 9 unda oldum. Ekimde de o tarihlerde olurum, daha var yani
Gerci tarlusal içiyorum yazmışsınÖyle canım, ayın kaçında adet oluyorsun. Ben bu ay 9 unda oldum. Ekimde de o tarihlerde olurum, daha var yani
Anladım canım, Rabbim sabrının mükafatını versinbenim adet düzensizliğim var 5 ağustostaki düşükten beri adet olmadım. şimdi tarlusal içiorum ki adet olayım. Onlada bakalım ne zaman adet olurum
Çocuk var mı ? Kaçıncı deneme olacakAynen cnm
Çocuk yok maalesef bu 2. deneme olacak kısmet olursaÇocuk var mı ? Kaçıncı deneme olacak
Hadi hayırlısı Allah yar ve yardımcınız olsunBen yarın lucrine başlayacağım, 26si regl günüm lucrin etkilemezse. Hayirlisi insallah. 15 gündür de genotropin kullanıyorum regl ile beraber tedavi başlayacak insallah
Ben yarın lucrine başlayacağım, 26si regl günüm lucrin etkilemezse. Hayirlisi insallah. 15 gündür de genotropin kullanıyorum regl ile beraber tedavi başlayacak insallah
Hadi hayırlısı kızlar. Inşallah bu sefer güzel haberler alırız.Çocuk yok maalesef bu 2. deneme olacak kısmet olursa
Amin İnşAllahHadi hayırlısı kızlar. Inşallah bu sefer güzel haberler alırız.
amin vok teşekkür ederimHadi hayırlısı Allah yar ve yardımcınız olsun
Amin cümlemiz insallahHadi hayırlısı kızlar. Inşallah bu sefer güzel haberler alırız.
Genotropin nedir neden kullanıyormuş arkadaşım?Ben yarın lucrine başlayacağım, 26si regl günüm lucrin etkilemezse. Hayirlisi insallah. 15 gündür de genotropin kullanıyorum regl ile beraber tedavi başlayacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?