2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Merhaba arkadaslar. Bizde ekimde tekrar baslayacagiz. dondurulmus transferi olacak kismetse. Ilk tedavimden 20 aylik kizim var simdi kardes icin deneyecegiz . Rabbim kolaylastirsin hepimizin tedavisini insallah
Hayirli olsun canimm

Kizlar reglim biteli iki gün oldu bugün pembe lekelemem oldu aşırı bel agrim var sizce neden olabilir

öff bu bekleme işi beni öldürüyor. Daha tarlusal biticek regl olucam 3. günü doktora gidicem de transfer için hazırlıklara başlanacak da oooo sürekli bir bekleme hali Allah hepimizin yardımcısı olsun valla gene çok bunaldım.

Öyle canım, ayın kaçında adet oluyorsun. Ben bu ay 9 unda oldum. Ekimde de o tarihlerde olurum, daha var yani

Öyle canım, ayın kaçında adet oluyorsun. Ben bu ay 9 unda oldum. Ekimde de o tarihlerde olurum, daha var yani
benim adet düzensizliğim var 5 ağustostaki düşükten beri adet olmadım. şimdi tarlusal içiorum ki adet olayım. Onlada bakalım ne zaman adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…