Hayirli olsun insallah güzel haberlerle dolu sonunda Bebegine kavusacagin bir sürecin başlangıcı olur.Hayirli olsun kizlarr benim baskent uni hastanesinde 6.tedavim olucak
Ben kullanıyorum 1 aydan fazladır. Saf alıyorum buzluğa duruyor sabahları 2 gram kadar dil altına alıyorum. Faydası var mı yok mu tedavide göreceğizKizlar ari sutu kullanan varmi arastirdim biraz almak istiyorum ama cok pahali. Dil altina koyuluyormus.
Bilmiyorum canım çatlatma iğnesi olacağım gün dr coraspini yasakladı.. bana folik asit vermemişti zaten onun yerine elevit vermişti onun içinde de folik asit var zaten yani hepsini çatlatma iğnesi olacağim gün yasakladı 25 ekimde estrofem coraspin ve elevite başlicam..Aynen öyle :)
Neden yasak canım ?
Inşallah hayırlısı olur hepimiz için.Bilmiyorum canım çatlatma iğnesi olacağım gün dr coraspini yasakladı.. bana folik asit vermemişti zaten onun yerine elevit vermişti onun içinde de folik asit var zaten yani hepsini çatlatma iğnesi olacağim gün yasakladı 25 ekimde estrofem coraspin ve elevite başlicam..
Merhaba canım, hepimiz mutlu haberler veririz inşallah.Ekim ayında tedaviye başlayacak bütün kader arkadaşlarıma selam olsun.
Ben demelekeda arkadaşım gibi uzun protokol ile bu ay başlıyorum tedaviye hem de onunla aynı gün. 4.tedavim olacak inşallah. Umarım güzel haberler verebildiğimiz güzel bir ay olur EKİM..
Hiç bilgim yok canımKizlar ari sutu kullanan varmi arastirdim biraz almak istiyorum ama cok pahali. Dil altina koyuluyormus.
Insallah sonrasi iyi olusur ,mikroenjeksiyon da mi olusmadi canim yoksa normal Ivf mi ..,benim Ilk tedavimdede olusmamisti sonra Mikro yaptik..Son tedavimde Onda da olusmadi moralim bozuldu..
Anladım ...Olmuş işte embriyolar ama devam etmemiş ..,aslında o 3. Gün olanı transfer etselermiş keşke, işte bilemiyorlar ilk tedavi olunca ,,.eğer 3. Günden sonra embriyo gelişimi duruyorsa bu spermle alakalı diye biliyorum.embriyoloji lab.koşulları vs onları çok iyi diye düşünecekolursak tabii..,. İnsallah diğer tedavinde önlemini alıp ona göre bir yol izlerler ...geçmiş olsun canım.. umudunu yitirme ..,Tam olarak soruyu anlayamasamda ilk gün 5 embriyo ile başladı 3. güne 1 embriyo kaldı 5. güne gelemedi embriyo böylelikle transfer yapılamadı
Canım sende pkos mu varBen kullanıyorum 1 aydan fazladır. Saf alıyorum buzluğa duruyor sabahları 2 gram kadar dil altına alıyorum. Faydası var mı yok mu tedavide göreceğiz
Bende içmiyorum doktorum söyleyince başlayacak çilem tekrar dekort-coraspin-folbiol-estrofem içicem oksapar-prolutex vurucam clinone jel yapıcam Allah yardımcımız olsunBana şuan yasak folik asit ekimde başlayacakmışım :))
Ne için kullanılıyormuş arı sütü hiç duymadım benKizlar ari sutu kullanan varmi arastirdim biraz almak istiyorum ama cok pahali. Dil altina koyuluyormus.
Hayır yumurta kalitesizliği tembelliği var.Canım sende pkos mu var
insallah ikimizin de yeni tedavisi güzel gecerEkim ayında tedaviye başlayacak bütün kader arkadaşlarıma selam olsun.
Ben demelekeda arkadaşım gibi uzun protokol ile bu ay başlıyorum tedaviye hem de onunla aynı gün. 4.tedavim olacak inşallah. Umarım güzel haberler verebildiğimiz güzel bir ay olur EKİM..
Anladım benim de tembel pkos hastasiyim o yüzden sordum canımHayır yumurta kalitesizliği tembelliği var.
pkos hastalık değil ki 3 kadından birinde var. Merak etmeyin en kısa zamanda gebe kalırsinızAnladım benim de tembel pkos hastasiyim o yüzden sordum canım
Benimde bir sürü ilaçlarım var 2 iğnem var jel var varda varBende içmiyorum doktorum söyleyince başlayacak çilem tekrar dekort-coraspin-folbiol-estrofem içicem oksapar-prolutex vurucam clinone jel yapıcam Allah yardımcımız olsun
Benim 2. olacak kısmetse. İlki tuttu ama 6. haftada kaybettim. Düşük oldu. Bakalım buda tutar inşAllah hayırlısıyla kucağıma alırım.Benimde bir sürü ilaçlarım var 2 iğnem var jel var varda varinşallah emeklerimizin karşılığını alırız.. senin de mi ilk tüp bebek?
Inşallah tutar ve bu sefer kucağına almak nasip olur canım..Benim 2. olacak kısmetse. İlki tuttu ama 6. haftada kaybettim. Düşük oldu. Bakalım buda tutar inşAllah hayırlısıyla kucağıma alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?