Hmm anladim canim neyse takilma vardir baya son test onemli olan benim 5000 kusur cikmisti degerim 2.tedavide 22 toplanmisti. Yaklasik 200 deger 1 yumurta demek demisti doktorum.256 kusurdu bi önceki kontrolde
Doktor ultrason da ölçüm yaparken vardı baya. Opu günü belli olur :)Hmm anladim canim neyse takilma vardir baya son test onemli olan benim 5000 kusur cikmisti degerim 2.tedavide 22 toplanmisti. Yaklasik 200 deger 1 yumurta demek demisti doktorum.
Hadi bakalimm pesinden de ben takip ediyorumm benim erken toplanicak yumurtalarim pazartesi belli olur sanirimmDoktor ultrason da ölçüm yaparken vardı baya. Opu günü belli olur :)
Benim ilk gebeliğimde 12. gün değerim 226, 14. gün değerimde 488 çıkmıştı. Tek gebelikti. İkiz değildi.Ama 7. Gün değeri. Benim ikiz degerim 10. Gün 105.6 çıkmıştı. Yinede belli olmaz tabi. Rabbim hayırlı olanı versin :)
Benim ilk gebeliğimde 3. Gün embriyosu 12. Gün değerim 867 idi. Banada o değer ikiz için düşük geldiBenim ilk gebeliğimde 12. gün değerim 226 ydı tek gebelikti.
ayy Amin Amin canım çok tşk ederim valla bilmiyorum ki iyi mi değer ikisi de tutmuş müdür kiayyy ayyycok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Ikiz gebelik mi acaba
Inşallah canım :)Hadi bakalimm pesinden de ben takip ediyorumm benim erken toplanicak yumurtalarim pazartesi belli olur sanirimm
2015 tüp bebek topiginde ikiz gebe arkadaşların değeri de bu şekilde vardı. Belli olmuyor demek ki :)Benim ilk gebeliğimde 12. gün değerim 226, 14. gün değerimde 488 çıkmıştı. Tek gebelikti. İkiz değildi.
ayy Amin Amin canım çok tşk ederim valla bilmiyorum ki iyi mi değer ikisi de tutmuş müdür ki
bilmiyorum ki canım bugün doktorumla bi konuşayım o ne zaman derse inşallahInşallah canım :)
2015 tüp bebek topiginde ikiz gebe arkadaşların değeri de bu şekilde vardı. Belli olmuyor demek ki :)
O daha belli olmaz. Kese görene kadar anca belli olur :) sonraki kan testini ne zaman yapacaksın
Nick+yaş+ tedavi sebebi+deneme sayısı :)Kizlar tabloyu nasil yapalim hangi bilgiler olsun. Birlikte karar verelimm
Hayırlısı olsun canım, pozitifi gördün ya. Inşallah artarak devam eder :)bilmiyorum ki canım bugün doktorumla bi konuşayım o ne zaman derse inşallah
Adetin 3. günü başlanıyor tedaviye. bnm bütün tedavilerim o şekilde oldu. yanlış mı biliyoruz acaba
Selam kızlar
Bugün tekrar gittik, kan verdik. Değer normal çıktı. Hayırlısı bakalım. Bu aksam üç ignem var.
Catlatma iğnesi olacağım 23. 30 da
Yarın yok, Cumartesi sabah opu
Embiriyoskop için de olumlu karar verdik. Bakalım neler olacak
Kızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
Kizlar tabloyu nasil yapalim hangi bilgiler olsun. Birlikte karar verelimm
ADI YAŞ DENEME TRANSFER SONUÇ hilal1907 33 6 - -
Bencede verir. Benim dün vermişti yani 9. Gün oluyor. Cumartesi 12. Günde toplanıyorBen de 2. Gunu gittim o gun basldik ignelere. 3.gunu de oluyomus sanirim.
Ay hadi hayirlisi canim. Önde sensin
Arkandan geliyoruz insallahhhh
Cumartesi benimde 2.kontrolum 9.gunum olcak.
Opu gunu verir artik belki ne dersin
Ohhh beéeee icim acildi resmen.
Bu harika bi haber. Rabbim insallah kucaginda gormeyi nasip etsin. Ilk bebisimiz geldiigine gore gelsin siradakiler
Benim kaçıncı deneme yazmam gerekiyor, bir oğlum var ya
ADI YAŞ SORUN DENEME TRANSFER SONUÇ hilal1907 33 pko+progesteron yuksekligi 6 - -
Ozaman çocuk sayısı sütunu açalım. Olmayanlara tire koyarız. Çocuk olsun yada olmasın kaçıncı tedaviyse o yazılır heralde.Benim kaçıncı deneme yazmam gerekiyor, bir oğlum var ya
Benim 6. Ama hepsi orda degil boylede yaniltirBak bi de yapilan merkez de olursa
Kisilere fikir olur basari orani vs
Yasak degilse paylasmak sayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?