2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hadi bakalimm pesinden de ben takip ediyorumm benim erken toplanicak yumurtalarim pazartesi belli olur sanirimm
Inşallah canım :)
Benim ilk gebeliğimde 12. gün değerim 226, 14. gün değerimde 488 çıkmıştı. Tek gebelikti. İkiz değildi.
2015 tüp bebek topiginde ikiz gebe arkadaşların değeri de bu şekilde vardı. Belli olmuyor demek ki :)
ayy Amin Amin canım çok tşk ederim valla bilmiyorum ki iyi mi değer ikisi de tutmuş müdür ki

O daha belli olmaz. Kese görene kadar anca belli olur :) sonraki kan testini ne zaman yapacaksın

Inşallah canım :)

2015 tüp bebek topiginde ikiz gebe arkadaşların değeri de bu şekilde vardı. Belli olmuyor demek ki :)

O daha belli olmaz. Kese görene kadar anca belli olur :) sonraki kan testini ne zaman yapacaksın
bilmiyorum ki canım bugün doktorumla bi konuşayım o ne zaman derse inşallah

Adetin 3. günü başlanıyor tedaviye. bnm bütün tedavilerim o şekilde oldu. yanlış mı biliyoruz acaba

Ben de 2. Gunu gittim o gun basldik ignelere. 3.gunu de oluyomus sanirim.

Ay hadi hayirlisi canim. Önde sensin
Arkandan geliyoruz insallahhhh
Cumartesi benimde 2.kontrolum 9.gunum olcak.
Opu gunu verir artik belki ne dersin

Ohhh beéeee icim acildi resmen.
Bu harika bi haber. Rabbim insallah kucaginda gormeyi nasip etsin. Ilk bebisimiz geldiigine gore gelsin siradakiler

Bencede verir. Benim dün vermişti yani 9. Gün oluyor. Cumartesi 12. Günde toplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…