2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bende Erbil beyi düşünüyorum açıkcası, doktor kadar da laboratuvarda önemli. O nedenle sorma gereği duydum. İnşallah bir sonraki tedavinizde iyi sonuç alırsınız. Yaşınız kaçtı sizin?
Yavrunuzu Rabbim size bağışlasın. Yaşınız çok genç maşallah, sizin şansınız daha yüksek. Ben 41 maalesef bir mucize gerek.

İlk denemenizmi olacak

İlk tedaviye başladığımızda eşimin sonuçları iyiydi. Sorun bende rezerv az embiryolar ilerlemiyor. Üç transfer oldu tutmadı. Biri tuttu kalp atışı başlamadı. kürtaj oldum. Şimdi genetiğe göndermek istiyorum tabi uygun embiryo oluşursa. Hayırlısı bakalım.

Benimde ilk tedavimde embriyo 5 güne ulaşmadı

Yavrunuzu Rabbim size bağışlasın. Yaşınız çok genç maşallah, sizin şansınız daha yüksek. Ben 41 maalesef bir mucize gerek.
Benim gittiğim klinikte 49 yaşında ikiz gebe var. Öyle düşünmeyin Rabbim ol derse olur. Benim yaşım 30 pko dışında sorunumuz yok ona rağmen olmuyor mesela. Allahın bir bildiği vardır diyorum

Ayy canim bende embiriyoskop dusunuyorum da daha esimle oturup konusamadim bu konuyu. Sansi arttiriyormus mantikli geldi

H.geldin herşeyin yolunda olması güzel hayırlısı ile ç.tesiyi atlatırsın.

Ayy canim bende embiriyoskop dusunuyorum da daha esimle oturup konusamadim bu konuyu. Sansi arttiriyormus mantikli geldi
Evet, bizde araştırdık. 700 lira fazlası var ama olsun. Yapacak bişey yok
H.geldin herşeyin yolunda olması güzel hayırlısı ile ç.tesiyi atlatırsın.
hoş buldum canım, insallah.
Camları falan sildim. Evi bi elden geciririm yarın. Yemekleri de yapar öyle giderim.

ayyy ayyycok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Ikiz gebelik mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…