Yavrunuzu Rabbim size bağışlasın. Yaşınız çok genç maşallah, sizin şansınız daha yüksek. Ben 41 maalesef bir mucize gerek.Bizde konyadayiz is icin. Burda baslicaz. Benim 26 yas1 tanede evladim var cok sukur.
Bende Erbil beyi düşünüyorum açıkcası, doktor kadar da laboratuvarda önemli. O nedenle sorma gereği duydum. İnşallah bir sonraki tedavinizde iyi sonuç alırsınız. Yaşınız kaçtı sizin?
Yavrunuzu Rabbim size bağışlasın. Yaşınız çok genç maşallah, sizin şansınız daha yüksek. Ben 41 maalesef bir mucize gerek.
Aminn. Rabbim ol dedikten sonra yasin hic onemi yok. Bu gruptaki herkes hamis kalicakYavrunuzu Rabbim size bağışlasın. Yaşınız çok genç maşallah, sizin şansınız daha yüksek. Ben 41 maalesef bir mucize gerek.
Yok benim 5. denemem. O nedenle tedirginliğim çoook. İnşallah hamiş olarak burdan sohbete devam ederiz.
İlk tedaviye başladığımızda eşimin sonuçları iyiydi. Sorun bende rezerv az embiryolar ilerlemiyor. Üç transfer oldu tutmadı. Biri tuttu kalp atışı başlamadı. kürtaj oldum. Şimdi genetiğe göndermek istiyorum tabi uygun embiryo oluşursa. Hayırlısı bakalım.
Hadi hayirlisi canim benimde opu gunum sali yuksek ihtimal arkandayim. Takipteyimayni hizla yola devam
Benimde sorun eşimde ve oğlum 2. Tedavide oldu. Inşallah sizin de bu sefer olur :)Benimde ilk tedavimde embriyo 5 güne ulaşmadı
Hadi hayırlısı. Cumartesi bol bol kaliteli yumurtalar olsun inşallah.Benimde sorun eşimde ve oğlum 2. Tedavide oldu. Inşallah sizin de bu sefer olur :)
Inşallah canım, hepimizin olsun.Hadi hayırlısı. Cumartesi bol bol kaliteli yumurtalar olsun inşallah.
Benim gittiğim klinikte 49 yaşında ikiz gebe var. Öyle düşünmeyin Rabbim ol derse olur. Benim yaşım 30 pko dışında sorunumuz yok ona rağmen olmuyor mesela. Allahın bir bildiği vardır diyorumYavrunuzu Rabbim size bağışlasın. Yaşınız çok genç maşallah, sizin şansınız daha yüksek. Ben 41 maalesef bir mucize gerek.
Ayy canim bende embiriyoskop dusunuyorum da daha esimle oturup konusamadim bu konuyu. Sansi arttiriyormus mantikli geldiSelam kızlar
Bugün tekrar gittik, kan verdik. Değer normal çıktı. Hayırlısı bakalım. Bu aksam üç ignem var.
Catlatma iğnesi olacağım 23. 30 da
Yarın yok, Cumartesi sabah opu
Embiriyoskop için de olumlu karar verdik. Bakalım neler olacak
Selam kızlar
Bugün tekrar gittik, kan verdik. Değer normal çıktı. Hayırlısı bakalım. Bu aksam üç ignem var.
Catlatma iğnesi olacağım 23. 30 da
Yarın yok, Cumartesi sabah opu
Embiriyoskop için de olumlu karar verdik. Bakalım neler olacak
İnşallah busefer olurBenimde sorun eşimde ve oğlum 2. Tedavide oldu. Inşallah sizin de bu sefer olur :)
Evet, bizde araştırdık. 700 lira fazlası var ama olsun. Yapacak bişey yokAyy canim bende embiriyoskop dusunuyorum da daha esimle oturup konusamadim bu konuyu. Sansi arttiriyormus mantikli geldi
hoş buldum canım, insallah.H.geldin herşeyin yolunda olması güzel hayırlısı ile ç.tesiyi atlatırsın.
Kızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
Ay çok sevindim inşallah katkat artar değerinKızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?