2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bencede verir. Benim dün vermişti yani 9. Gün oluyor. Cumartesi 12. Günde toplanıyor

Ayy heyecanlandim verecek ozmn banada
Dunku kontrolde bile 17 mm ulasmis bi yumurta vardi digerleri de uygunsa 12. Gunumde benide alir belki
Hadi insallah beklemek ne zormus..
Ama bisey diyimmi arkadaslar
Kendi kendimize ugrastigimiz aylardan daha rahatim nedense. Daha bi umut var belki ondanmi. Herseyi ben degilde benim yerime baskalari dusunuyo ondan mi. Bilmem ki bi boş bi hissisizim ya hayir olsun.
Rabbim utandirmasin...

Kizlar mrb sonunda tahlil yaptirabldm normalde doktor cuma gunu tahlil demisti ama bugun yaptrdm yarin sehir disinda olcktm.hcg 104,2 artmasini bekle dedi saglk ocagindaki doktor hala inanamiyorm 8.gun bugun nasl acaba deger
Süper süper maşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin

Bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle. Devamı da gelsin inşallah

Ooo büyümüş, tamam senin bu kontrolde opu günün belli olur canım :)
Bence toplam sayı olmalı. Kaç kez biz bu ilaçları aldıysak odur
Çocuk olduğu da ayrı bir parantez de belirtilir o zaman :)

Ozaman çocuk sayısı sütunu açalım. Olmayanlara tire koyarız. Çocuk olsun yada olmasın kaçıncı tedaviyse o yazılır heralde.

Evet oyle olsun. Cocuk durumu. Merkez olacaksa da bu tedavimizin merkezi olmali eskiler artik gecti gitti.

Kizlar mrb sonunda tahlil yaptirabldm normalde doktor cuma gunu tahlil demisti ama bugun yaptrdm yarin sehir disinda olcktm.hcg 104,2 artmasini bekle dedi saglk ocagindaki doktor hala inanamiyorm 8.gun bugun nasl acaba deger

Isteeee bir super haber dahaa
Bence degerin cok iyi maasallah
Katlanarak artsin insallah canim
Kucaginda gostersin rabbim.

Hayirli olsn papatyaolmakkk benmde 8.gunum 104,2 cikti simdi geldm takp edicez artk
Hayrli olsn papatyaolmak benmde 8 gunum 104,2 cikti takip edicez artk

inşallah ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksiniz kızlar dualarımda sizde varsınız Allahım hepinizin yüzünü güldürsün çektiğiniz üzüntüleri unuttursun canlarım

Ayy süper ne güzel haberler alıyoruz bugün Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

inşallah ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksiniz kızlar dualarımda sizde varsınız Allahım hepinizin yüzünü güldürsün çektiğiniz üzüntüleri unuttursun canlarım

Aminnn. Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin. Insallah pespese bayram edecegiz burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…