Çocuk dahil 3. Tedavi oluyor ama yeni bir tedavi 1 mi sayılması gerek.Ozaman çocuk sayısı sütunu açalım. Olmayanlara tire koyarız. Çocuk olsun yada olmasın kaçıncı tedaviyse o yazılır heralde.
Merkez gerekmez benceBenim 6. Ama hepsi orda degil boylede yaniltir
Bencede verir. Benim dün vermişti yani 9. Gün oluyor. Cumartesi 12. Günde toplanıyor
Bence toplam sayı olmalı. Kaç kez biz bu ilaçları aldıysak odurÇocuk dahil 3. Tedavi oluyor ama yeni bir tedavi 1 mi sayılması gerek.
Süper süper maşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsinKizlar mrb sonunda tahlil yaptirabldm normalde doktor cuma gunu tahlil demisti ama bugun yaptrdm yarin sehir disinda olcktm.hcg 104,2 artmasini bekle dedi saglk ocagindaki doktor hala inanamiyorm 8.gun bugun nasl acaba deger
Ooo büyümüş, tamam senin bu kontrolde opu günün belli olur canım :)Ayy heyecanlandim verecek ozmn banada
Dunku kontrolde bile 17 mm ulasmis bi yumurta vardi digerleri de uygunsa 12. Gunumde benide alir belki
Hadi insallah beklemek ne zormus..
Ama bisey diyimmi arkadaslar
Kendi kendimize ugrastigimiz aylardan daha rahatim nedense. Daha bi umut var belki ondanmi. Herseyi ben degilde benim yerime baskalari dusunuyo ondan mi. Bilmem ki bi boş bi hissisizim ya hayir olsun.
Rabbim utandirmasin...
Çocuk olduğu da ayrı bir parantez de belirtilir o zaman :)Bence toplam sayı olmalı. Kaç kez biz bu ilaçları aldıysak odur
Ay negüzel katkat artsın değeriniz inşallahKizlar mrb sonunda tahlil yaptirabldm normalde doktor cuma gunu tahlil demisti ama bugun yaptrdm yarin sehir disinda olcktm.hcg 104,2 artmasini bekle dedi saglk ocagindaki doktor hala inanamiyorm 8.gun bugun nasl acaba deger
Ozaman çocuk sayısı sütunu açalım. Olmayanlara tire koyarız. Çocuk olsun yada olmasın kaçıncı tedaviyse o yazılır heralde.
Kizlar mrb sonunda tahlil yaptirabldm normalde doktor cuma gunu tahlil demisti ama bugun yaptrdm yarin sehir disinda olcktm.hcg 104,2 artmasini bekle dedi saglk ocagindaki doktor hala inanamiyorm 8.gun bugun nasl acaba deger
aynen canım benim Amin gmgajjjHayırlısı olsun canım, pozitifi gördün ya. Inşallah artarak devam eder :)
Hayirli olsn papatyaolmakkk benmde 8.gunum 104,2 cikti simdi geldm takp edicez artkKızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
Hayrli olsn papatyaolmak benmde 8 gunum 104,2 cikti takip edicez artkKızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
Ay tsk ederm akin aminnn cantanem Allahim herkese nasip etsnSüper süper maşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin
Bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle. Devamı da gelsin inşallah
inşallah ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksiniz kızlar dualarımda sizde varsınız Allahım hepinizin yüzünü güldürsün çektiğiniz üzüntüleri unuttursun canlarımBen de 2. Gunu gittim o gun basldik ignelere. 3.gunu de oluyomus sanirim.
Ay hadi hayirlisi canim. Önde sensin
Arkandan geliyoruz insallahhhh
Cumartesi benimde 2.kontrolum 9.gunum olcak.
Opu gunu verir artik belki ne dersin
Ohhh beéeee icim acildi resmen.
Bu harika bi haber. Rabbim insallah kucaginda gormeyi nasip etsin. Ilk bebisimiz geldiigine gore gelsin siradakiler
Artık bi hamilelik takvimi yapın dimiAy tsk ederm akin aminnn cantanem Allahim herkese nasip etsn
ayy süperrrrHayirli olsn papatyaolmakkk benmde 8.gunum 104,2 cikti simdi geldm takp edicez artk
Hayrli olsn papatyaolmak benmde 8 gunum 104,2 cikti takip edicez artk
Ayy süper ne güzel haberler alıyoruz bugün Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahKizlar mrb sonunda tahlil yaptirabldm normalde doktor cuma gunu tahlil demisti ama bugun yaptrdm yarin sehir disinda olcktm.hcg 104,2 artmasini bekle dedi saglk ocagindaki doktor hala inanamiyorm 8.gun bugun nasl acaba deger
inşallah ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksiniz kızlar dualarımda sizde varsınız Allahım hepinizin yüzünü güldürsün çektiğiniz üzüntüleri unuttursun canlarım
Allah razi olsun amin ins Allah hepmze nasip etsnAyy süper ne güzel haberler alıyoruz bugün Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?