2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Yok benim 5. denemem. O nedenle tedirginliğim çoook. İnşallah hamiş olarak burdan sohbete devam ederiz.
Benim de 6. Tedavim allah yardimcimiz olsun
Hadi bakalimm hayirli olsun insallah hepsi dollenir. Benim de yarin kontrol var bakalim ne dicekler. Canim sende 225 dozla baslamistin degil mi? Dozunu degistirdiler mi hep ayni mi devam ettin

İlk hamisimiz hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza da alirsinizz

Benim de 6. Tedavim allah yardimcimiz olsun

Hadi bakalimm hayirli olsun insallah hepsi dollenir. Benim de yarin kontrol var bakalim ne dicekler. Canim sende 225 dozla baslamistin degil mi? Dozunu degistirdiler mi hep ayni mi devam ettin
Sağol canım, inşallah.

Evet bugün dahil, baştan beri 225 yaptım. :)

Ayyy çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. Bu sayı katlanarak artsın inşAllah

ÇOk sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah.

C A N O canım ikiz için düşk değer bence. Önemli olan sağlıkla ilerlemesi

Anladim canim bana dusurebiliriz demisti ama sonra yenide 225 devam dedi yarin kontrol var. Kac yumurtan varmis saydi mi hic. Yada e2 degerini biliyormusun kac cikti en son
Sayı vermedi ama iyiydi. En son 19 küsür olmuştu boyutu. E2 her gittiğimde bakıldı ama sorun yok dendi. Bugunde progesteron a bakıldı. Bir sorun yok dedi.

hilal1907 acaba tablo yapabiliyormusun tedavi olanları ve sonuçları görsek yaş ve sorunla ilgili
Tablo yapayim dedim bi ara ama kimseden ses cikmayinca vazgectim cnm
Sayı vermedi ama iyiydi. En son 19 küsür olmuştu boyutu. E2 her gittiğimde bakıldı ama sorun yok dendi. Bugunde progesteron a bakıldı. Bir sorun yok dedi.
Anladim canim e2 degerinden az cok ac yumurta cikca belli oluyor da ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…