Benim de 6. Tedavim allah yardimcimiz olsunYok benim 5. denemem. O nedenle tedirginliğim çoook. İnşallah hamiş olarak burdan sohbete devam ederiz.
Hadi bakalimm hayirli olsun insallah hepsi dollenir. Benim de yarin kontrol var bakalim ne dicekler. Canim sende 225 dozla baslamistin degil mi? Dozunu degistirdiler mi hep ayni mi devam ettinSelam kızlar
Bugün tekrar gittik, kan verdik. Değer normal çıktı. Hayırlısı bakalım. Bu aksam üç ignem var.
Catlatma iğnesi olacağım 23. 30 da
Yarın yok, Cumartesi sabah opu
Embiriyoskop için de olumlu karar verdik. Bakalım neler olacak
İlk hamisimiz hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza da alirsinizzKızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
Sağol canım benim Allah razı olsun tşk ederim içim içime sığmıyorAy çok sevindim inşallah katkat artar değerin
Sağol canım, inşallah.Benim de 6. Tedavim allah yardimcimiz olsun
Hadi bakalimm hayirli olsun insallah hepsi dollenir. Benim de yarin kontrol var bakalim ne dicekler. Canim sende 225 dozla baslamistin degil mi? Dozunu degistirdiler mi hep ayni mi devam ettin
ayy çok çok tşk ederim kızlar darısı sizlere duamda olacaksınızİlk hamisimiz hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza da alirsinizz
Hadi hayırlı olsun arkadaşım. Sağlıklı kucağınada al inşallah. Darısı tüm bekleyenlere olsun.Sağol canım benim Allah razı olsun tşk ederim içim içime sığmıyor
Ayyy çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. Bu sayı katlanarak artsın inşAllahKızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
Sağol canım, inşallah.
Evet bugün dahil, baştan beri 225 yaptım. :)
Allah razı olsun canım çok Sağol inşallah darısı diğer arkadaşlarima Rabbim yüzlerine gülsün inşallahHadi hayırlı olsun arkadaşım. Sağlıklı kucağınada al inşallah. Darısı tüm bekleyenlere olsun.
Tşk ederim tatlım Amin Amin inşallahAyyy çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. Bu sayı katlanarak artsın inşAllah
ÇOk sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah.Kızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
çok çok tşk ederim tatlım benim Amin inşallahÇOk sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah.
C A N O canım ikiz için düşk değer bence. Önemli olan sağlıkla ilerlemesi
Sayı vermedi ama iyiydi. En son 19 küsür olmuştu boyutu. E2 her gittiğimde bakıldı ama sorun yok dendi. Bugunde progesteron a bakıldı. Bir sorun yok dedi.
Anladim canim bana dusurebiliriz demisti ama sonra yenide 225 devam dedi yarin kontrol var. Kac yumurtan varmis saydi mi hic. Yada e2 degerini biliyormusun kac cikti en son
Ama 7. Gün değeri. Benim ikiz degerim 10. Gün 105.6 çıkmıştı. Yinede belli olmaz tabi. Rabbim hayırlı olanı versin :)ÇOk sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah.
C A N O canım ikiz için düşk değer bence. Önemli olan sağlıkla ilerlemesi
Tablo yapayim dedim bi ara ama kimseden ses cikmayinca vazgectim cnmhilal1907 acaba tablo yapabiliyormusun tedavi olanları ve sonuçları görsek yaş ve sorunla ilgili
Anladim canim e2 degerinden az cok ac yumurta cikca belli oluyor da ondan sordumSayı vermedi ama iyiydi. En son 19 küsür olmuştu boyutu. E2 her gittiğimde bakıldı ama sorun yok dendi. Bugunde progesteron a bakıldı. Bir sorun yok dedi.
Onun için editorden yardım alına bilir :)hilal1907 acaba tablo yapabiliyormusun tedavi olanları ve sonuçları görsek yaş ve sorunla ilgili
256 kusurdu bi önceki kontroldeTablo yapayim dedim bi ara ama kimseden ses cikmayinca vazgectim cnm
Anladim canim e2 degerinden az cok ac yumurta cikca belli oluyor da ondan sordum
Inşallah canım yaaa, Rabbim yardımcınız olsun. Benim bitane var. Rabbim sizede nasip etsin. Kendimden çok olmayanlara dua ediyorum. Hepinize tattirsin bu duyguyu mevlammBugün tam 1 ay oldu iğne vurulalı. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?