2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kizlar yuksek ihtimal sali opu gunum. Ama farenjit oldum bugun. Bogazim agriyo burnum akiyo. Uffff tam da zamani yani. Napmam lazim sizce. Herhangi grip ilaci kullanilabilirmi
Sirkeyle sabah akşam gargara yap canım. Döllenme olmadığı için ben grip ilacı ve antienflamatuar almıştım

Kizlar yuksek ihtimal sali opu gunum. Ama farenjit oldum bugun. Bogazim agriyo burnum akiyo. Uffff tam da zamani yani. Napmam lazim sizce. Herhangi grip ilaci kullanilabilirmi
Tavuk suyuna çorba yap, ıhlamur iç. Boğazını yazma ile sarıp sıcak tutabilirsin. Pastil kullanabilirsin. Ilac için bişey diyemem. Doktoruna sorsan daha iyi olur

Kizlar alakasiz olacak ama size bisey sorucam. Evde 1 cift mubisim var ve 6 adet yavrusu var yavrulari saticam ama kus tuyu vs. Yasaklanir mi bu tedavi suresinde ?

Benim kuslarim hic yavrulamadi hep istedim analarina cekmisler. Simdi de yoklar bi ara kopekim vardi.
Canim kismet isi onlarinda es olmasi. Aynen kedimiz kopegimiz baliklarimiz her turlu ev hayvanimiz oldu ama artik kuslarda karar kildim hepsinin bakimindan daha kolay.kopek gezdirilmek istiyo o yuzden zorlandik ve iri bi cinsti bahceli eve vermistik gecende ölmüs agla agla bi hal oldum.oglumla uyurdu hep. Kedilerde bi sure sonra evden kacti zaten sokaktan hasta yavrulari alirdim. Baliklarda az bi hata yapsan suda hik diye oluyolardi uzuluyodum peslerinden esimde kiziyodu bakma diye. Kuslar iyi geldi bana. Erkek bir de konusuyo esine askimm canimm diye sesleniyo ayy keske atabilsem. Onlari izlerken mest oluyorum resmen. Bi evladimda onlar oldu. Yavrularinin yumurtadan cikmasi buyumesi bu mucizeye tanik olmak ayri bi duygu. Resmen buyukanne olmus gibi gurur sevinc yasiyorum

Aynen en son bende de baliklar kaldi sadece digerlerine bakamadim surekli yer degistiriyorum savit bi yerim yoktu esim de ilgilenemedi kopegi verdik birine kuslar oldu falan. Uzuluyo insan

Yaaaa ben gunlerdir deli gibi romatizma agrimi cekiyorum kipirdayamicak hale geliyorum bazenn ama ona ramen agzima ilac surmedim yumurtalar etkiler diyee gercekten icilebilirmiymissss ben şokkkk:)
Bende adetden once baş agrisi cekmeye başladım sonra doktora gidince ilk sorum agri kesici kullana bilirmiyim diye sordum bende sizin gibi düşünüp içmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…