2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bak nette buldum

Erkeğin vermiş olduğu meninin 1 mililitresinde bulunan sperm sayısı: Buna sperm konsantrasyonu denir.

Demek ki 1 mililitre de 5 milyon sperm var oluyor

Yani toplam sperm. Sayısı yazsaydi daha fazla sperm.görünecek dimi yani bu iyi birsey mi.ilk.defa 5 mlyon görüyoruz

Tamam da.mesela bu 1 ml tum sperm değil yani eğer tüm sperme baklsaydi
Daha fazla sperm olduğu görünürdu deglmi
Toplam sperm sayısı:
Erkeğin tahlil için verdiği bütün meni (ejakulat) içerisindeki sperm sayısı en az 39 milyon olmalıdır. Bunun altındaki değerlerde sperm sayısı azlığından (oligospermi) bahsedilir. Üst sınır yoktur, bu değerlerin üzerindeki bütün sayılar normaldir.
Toplam sperm sayısını bulmak için önce 1 mililitredeki sperm sayısı hesaplanır ve meninin toplam hacmi ile çarpılır.

Sperm konsantrasyonu:
Sperm konsantrasyonu ne demek? Sperm konsantrasyonu erkeğin boşalma ile verdiği meninin sadece 1 mililitresinde (1ml, 1 cc) bulunan sperm sayısı demektir.
Erkeklerde normal sperm sayısı mililitrede (ml) en az 15 milyon kadar olmalıdır. Bunun altındaki değerlerde sperm sayısı azlığından (oligospermi) bahsedilir. Üst sınır yoktur, bu değerlerin üzerindeki bütün sayılar normaldir.

E hacım 2.5 yazıyor onunla ki çarparak toplam.sperm. Sayısı öğrenmek icin

C cantanem evet bak doğru toplam sperm sayısını bulmak için sperm Sperm konsantrasyonu ve hacım çarpılıyor ve ben de bunu doğrulamak için önceki Mart ayında yaptığımız Sperm testi ne göz attım Orada sperm sayısı konsantrasyon ve hacım yazıyordu nasılsa sayı yazıyor diye Hacim ve konsantrasyonu çarptım ve bir de baktım oradaki yazan sperm sayısı çıktı Şok Oldum şu anda çok mutluyum demek ki şu anki toplam sperm sayımız 14.5 milyon civarı çok mutluyum ya

Gunaydinnn. Testi doktora gostermeden etmeden neden kendine kendine yorumlayip hemen kendini uzulyosun kii canimmm. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin hic bi zaman. Sende erkenden uzme kendini

Evet bende öyle düşünüyorum. Hacim 2.5 olduğuna göre baya fayda etmiş kullandıklarınız :)

Canim uzulme ben tup bebege basladigimda esimin degerleri 77 milyondu kullanmadigimiz sey kalmadi ameliyat bile olsu suanda 12 milyon

Kizlar dun gece gule gule bi hal oldum. Esim o kadar heyecan stres yapmis ki. Bisey yok yattik uyucaz artik. Dondu bana yarin napicaz dedi anlattim muayene ilac falan diye. Kac gun yatican. Ne kadar igne vurucan. Acicak mi. Yumurtalari ne zaman toplucaklar dedi hersey normal sorular normaldi konustuk cevapladim en son sana mi bana mi koyucaklar dedi. Tabi ben sok gulsem mi aglasam mi. Yok dedim sana koysunlar cocugu istiyosan daha iyi bakarim diyosan sende kalsin dedim. Adamin uyku sersemi beyni yandi galibaaa... zor uyudu surekli soru sordu benide uyutmadi. Benden merakliymis

Ay süpermişya bence eşin seni düşünüyor karısına kıyamıyor siz doktora söyleyin ona yükleme yapsın :) Süreç uzun adamlar anlamıyor bu işten. Ben eşime hiç anlatmıyorum adam bu ay tüpbebek yapacağımı bile son 1 gün kala öğrendi

nasil soylemedin ben catlardim. Normalde simdiye kadar hep ilgisiz gibi davrandi. Olursa olur olmazsa olmaz gibisine.Ama dun aksam dayanamadi demek ki gosterdi yuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…