2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ay benimde kedim var yavrusu oldu 6 tane ben kuş aldim ama yapamadim malesef. Kedi daha iyi candan benle heryere geliyor sabah gelip yatağıma yatıyor evlat gibi valla.

C cantanem hayılisi olsun hakkında Allahım. Sağlıkla versin ve kan testi pozitif çıkan arkadaslar Allahım kucaginiza almayi nasip etsn bi kaç gündür topicte yoktum ozlemistm sizleri

Dünden beri moralim çok bozuk ağlaya bi hal oldum okadr eşim ilaç macun kur vs. Kullanıyordu dün test yaptı sonuçlar bekledigmn altında çıktı zaten sayıyı da anlamadım yardimci olurmusunuz bu arada çizelge işini süper dusunmussunuz bende katılayım

FATMAHMUT
22 YAŞ
İLK DENEME
SORUN TÜPLERDE TIKANIKLIK+ SPERM SORUCU
ANKARA BASKENT UNİVERSİTESİ HASTANESİ GÖĞSEN ONALAN

Şunu bir yorumlayın kurban olayim

Eklentiler

• IMG-20181019-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
Sağol canım

Niye ağlıyorsun ki. Rabbim ol dedikten sonra 1 tane olsa yeter
Parol filanmi yoksa farkli agri kesicilermi
Parolsa ona izin vermstir belki

Evet sadece parola verdi banada

Normalde kaçtı, biz ne desek doğru olmaz. eşinin yaptığı bitkisel tedaviden doktorun haberi var mı ?

Ya bi sperm.konsantrasyonu ne demek ve ayriyetten hareketli sperm konsantrasyonu ne dmek onları anlamadm esimin bi ara 1.6 mlyondu 1 yıl sonra 2.5 ml olmuştu şimdikini testte anlayamadm sperm konsantrasyonu sayı mi yani bilmiyorum ki evet doktoruma söylemiştim çok güzel şeyler ddi zaten doktorumun verdikleri bitkisellerden kullandm tek fazla olan şey sadece macun.canm yani havuç suyu incir isirgan otu cayini doktor ilaçlarla kullanın dedi ama tek fazla olan maranki macunu yaptm onada doktorum az az yesin hep ddi ki oyke de yaptk

Canm ben siirtte yaşıyorum burdaki dvlet hastanesi okadr da açıklayıcı sonuç vermems bilmiyorum artk

Eşimin de 3 aydır vitamin içiyordu, geçen ay 4 milyon çıktı, bu sefer 280 bin arada uçurum var gibi duruyor ama her dönem farklı çıkabiliyor

Onda ne yazıyor önemli olan onda yazanlar. Ve mutlaka bir tup bebek uzmanı görsün bizi 6 yıl oyaladılar üroloji doktorları
Canm işte buraya attigin sonuçlar aynen kağıtta yazıyor biz zaten kaan aydosun hastasıyız bakalım cumartesi sonuçları yollayacaz pazar günü bize donus yapar umarim

Eşimin de 3 aydır vitamin içiyordu, geçen ay 4 milyon çıktı, bu sefer 280 bin arada uçurum var gibi duruyor ama her dönem farklı çıkabiliyor
Evwt haklısın canm ama gerçekten çok kötü oldum ya bilmiyorum şu konsantrasyon yazan yer sayı mi demek yani sperm. Sayısı mi dmek orada 5 yazıyor reference aralığı 12 16 arası verilmiş biliyorum referans aralignda degl ama ne demk ki o

Gunaydin hanimlaaaaar

Amin canim insallah o gunler de olacak.

Yok canim olmadi kasinti filan
Ama acaip siskinlik ve gaz oldu bende de
Sbha kdr karnim agridi ya ilgisi varmi bilmiyormda.
Yanetkilerinde kizariklik yaziyodu. Bugun vurunca yine ayni oldu hemen kasinmaya basladi için için. Belkide kizariklik kasidigim icindir ama baya oldu

Merhaba. Ben acibadem sahin beye gidiyorum ilk tedavimdede onlaydik bi kizim var. Suan kardes icin yeniden basladik. Kizimda transferim 3.gun oldu cunku embriyolar 5.gune ulasamayabilir demisti. Buyuzden bilgili ve bilincli bi doktor cok onemli. Tavsiye ederim

Bak nette buldum

Erkeğin vermiş olduğu meninin 1 mililitresinde bulunan sperm sayısı: Buna sperm konsantrasyonu denir.

Demek ki 1 mililitre de 5 milyon sperm var oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…