- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Yok isim vermedi kullanabilirsin dediParol filanmi yoksa farkli agri kesicilermi
Parolsa ona izin vermstir belki
Ay benimde kedim var yavrusu oldu 6 tane ben kuş aldim ama yapamadim malesef. Kedi daha iyi candan benle heryere geliyor sabah gelip yatağıma yatıyor evlat gibi valla.Canim kismet isi onlarinda es olmasi. Aynen kedimiz kopegimiz baliklarimiz her turlu ev hayvanimiz oldu ama artik kuslarda karar kildim hepsinin bakimindan daha kolay.kopek gezdirilmek istiyo o yuzden zorlandik ve iri bi cinsti bahceli eve vermistik gecende ölmüs agla agla bi hal oldum.oglumla uyurdu hep. Kedilerde bi sure sonra evden kacti zaten sokaktan hasta yavrulari alirdim. Baliklarda az bi hata yapsan suda hik diye oluyolardi uzuluyodum peslerinden esimde kiziyodu bakma diye. Kuslar iyi geldi bana. Erkek bir de konusuyo esine askimm canimm diye sesleniyo ayy keske atabilsem. Onlari izlerken mest oluyorum resmen. Bi evladimda onlar oldu. Yavrularinin yumurtadan cikmasi buyumesi bu mucizeye tanik olmak ayri bi duygu. Resmen buyukanne olmus gibi gurur sevinc yasiyorum
Sağol canımC cantanem hayılisi olsun hakkında Allahım. Sağlıkla versin ve kan testi pozitif çıkan arkadaslar Allahım kucaginiza almayi nasip etsn bi kaç gündür topicte yoktum ozlemistm sizleri
Dünden beri moralim çok bozuk ağlaya bi hal oldum okadr eşim ilaç macun kur vs. Kullanıyordu dün test yaptı sonuçlar bekledigmn altında çıktı zaten sayıyı da anlamadım yardimci olurmusunuz bu arada çizelge işini süper dusunmussunuz bende katılayım
FATMAHMUT
22 YAŞ
İLK DENEME
SORUN TÜPLERDE TIKANIKLIK+ SPERM SORUCU
ANKARA BASKENT UNİVERSİTESİ HASTANESİ GÖĞSEN ONALAN
Parol filanmi yoksa farkli agri kesicilermi
Parolsa ona izin vermstir belki
Aynen canim ama okadr çok şey kullandık ve okadr çok ümitliydim ki anlatamamSağol canım
Niye ağlıyorsun ki. Rabbim ol dedikten sonra 1 tane olsa yeter
Evet sadece parola verdi banada
Normalde kaçtı, biz ne desek doğru olmaz.Şunu bir yorumlayın kurban olayim
Iste o kadar şeyi karışık kullanmak bazen olumsuz sonuçlar doğura biliyor. Bilinçli kullanmak gerek diye düşünüyorum. Bitki ot deyip geçmeyinAynen canim ama okadr çok şey kullandık ve okadr çok ümitliydim ki anlatamam
Normalde kaçtı, biz ne desek doğru olmaz.eşinin yaptığı bitkisel tedaviden doktorun haberi var mı ?
Bu testleri açıklamamışlar gidip elden teslim alin reel sayılar orda yazar ona göre doktor ilaç vs verirŞunu bir yorumlayın kurban olayim
Elden de aldık aynı sonuçlar canmBu testleri açıklamamışlar gidip elden teslim alin reel sayılar orda yazar ona göre doktor ilaç vs verir
Bak normalde sayıyı yok hareketli sayı olması lazim ileri hızlı vs sonra yapı şekilleri açıklamaları lazim burda herşey yok siz testi elden isteyin onlar doldurup verecek morfoloji durumu falan hic Birsey yazmıyor merak etmeyin bence doktora gidin alipŞunu bir yorumlayın kurban olayim
Canm ben siirtte yaşıyorum burdaki dvlet hastanesi okadr da açıklayıcı sonuç vermems bilmiyorum artkBak normalde sayıyı yok hareketli sayı olması lazim ileri hızlı vs sonra yapı şekilleri açıklamaları lazim burda herşey yok siz testi elden isteyin onlar doldurup verecek morfoloji durumu falan hic Birsey yazmıyor merak etmeyin bence doktora gidin alip
Onda ne yazıyor önemli olan onda yazanlar. Ve mutlaka bir tup bebek uzmanı görsün bizi 6 yıl oyaladılar üroloji doktorlarıElden de aldık aynı sonuçlar canm
Eşimin de 3 aydır vitamin içiyordu, geçen ay 4 milyon çıktı, bu sefer 280 binYa bi sperm.konsantrasyonu ne demek ve ayriyetten hareketli sperm konsantrasyonu ne dmek onları anlamadm esimin bi ara 1.6 mlyondu 1 yıl sonra 2.5 ml olmuştu şimdikini testte anlayamadm sperm konsantrasyonu sayı mi yani bilmiyorum ki evet doktoruma söylemiştim çok güzel şeyler ddi zaten doktorumun verdikleri bitkisellerden kullandm tek fazla olan şey sadece macun.canm yani havuç suyu incir isirgan otu cayini doktor ilaçlarla kullanın dedi ama tek fazla olan maranki macunu yaptm onada doktorum az az yesin hep ddi ki oyke de yaptk
Canm işte buraya attigin sonuçlar aynen kağıtta yazıyor biz zaten kaan aydosun hastasıyız bakalım cumartesi sonuçları yollayacaz pazar günü bize donus yapar umarimOnda ne yazıyor önemli olan onda yazanlar. Ve mutlaka bir tup bebek uzmanı görsün bizi 6 yıl oyaladılar üroloji doktorları
Evwt haklısın canm ama gerçekten çok kötü oldum ya bilmiyorum şu konsantrasyon yazan yer sayı mi demek yani sperm. Sayısı mi dmek orada 5 yazıyor reference aralığı 12 16 arası verilmiş biliyorum referans aralignda degl ama ne demk ki oEşimin de 3 aydır vitamin içiyordu, geçen ay 4 milyon çıktı, bu sefer 280 binarada uçurum var gibi duruyor ama her dönem farklı çıkabiliyor
Yanetkilerinde kizariklik yaziyodu. Bugun vurunca yine ayni oldu hemen kasinmaya basladi için için. Belkide kizariklik kasidigim icindir ama baya olduGunaydin hanimlaaaaar
Amin canim insallah o gunler de olacak.
Yok canim olmadi kasinti filan
Ama acaip siskinlik ve gaz oldu bende de
Sbha kdr karnim agridi ya ilgisi varmi bilmiyormda.
Merhaba. Ben acibadem sahin beye gidiyorum ilk tedavimdede onlaydik bi kizim var. Suan kardes icin yeniden basladik. Kizimda transferim 3.gun oldu cunku embriyolar 5.gune ulasamayabilir demisti. Buyuzden bilgili ve bilincli bi doktor cok onemli. Tavsiye ederimBende tam karar vermedim nereye, hangi doktora gideceğimi ama . Adetimi bekliyorum sizler hangi merkeze gidiyorsunuz, önerebileceğiniz yer içi fikirlere ihtiyacım var. Bende rezerv azlığı ve embiryolarım 5. güne ulaşamıyor. Tabii yaş da var.
Bak nette buldumEvwt haklısın canm ama gerçekten çok kötü oldum ya bilmiyorum şu konsantrasyon yazan yer sayı mi demek yani sperm. Sayısı mi dmek orada 5 yazıyor reference aralığı 12 16 arası verilmiş biliyorum referans aralignda degl ama ne demk ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?