Gunaydinnn. Testi doktora gostermeden etmeden neden kendine kendine yorumlayip hemen kendini uzulyosun kii canimmm. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin hic bi zaman. Sende erkenden uzme kendini
Canim uzulme ben tup bebege basladigimda esimin degerleri 77 milyondu kullanmadigimiz sey kalmadi ameliyat bile olsu suanda 12 milyon
Evet bende öyle düşünüyorum. Hacim 2.5 olduğuna göre baya fayda etmiş kullandıklarınız :)
nasil soylemedin ben catlardim. Normalde simdiye kadar hep ilgisiz gibi davrandi. Olursa olur olmazsa olmaz gibisine.Ama dun aksam dayanamadi demek ki gosterdi yuzunu
Oooo canm sorma aynen öyle benmde eşim.tedaviye 1 hafta kala herseyi hergün soruyordu
Şunu bir yorumlayın kurban olayim
Evwt haklısın canm ama gerçekten çok kötü oldum ya bilmiyorum şu konsantrasyon yazan yer sayı mi demek yani sperm. Sayısı mi dmek orada 5 yazıyor reference aralığı 12 16 arası verilmiş biliyorum referans aralignda degl ama ne demk ki o
Ben sürekli erteliyordum en son bu ay yapmaya karar verdim . Eşimede 1 gün kala ben doktora gideceğim dedim niye dedi bu ay tüp bebek yapıcam dedim eminmisin dedi eminim dedim. :)nasil soylemedin ben catlardim. Normalde simdiye kadar hep ilgisiz gibi davrandi. Olursa olur olmazsa olmaz gibisine.Ama dun aksam dayanamadi demek ki gosterdi yuzunu
İşte aynı benim eşim o yüzden konuyu hiç konuşmamayı detay vermemeyi tercih ediyorum çok pinpirikli paniktir.Benim koca da sormaz sormaz bi anda ayni oyle bombardimana tutar.
Dun aksam bi sorguya cekti nolcak smdi ne zmn olcak nasil olcak bla bla bla
Senin karnin niye oyle sisiyo bi sorun olmasin sorsana doktora :)
Acaip siskinlik yapiyo igneler bende ya sizde oylemisiniz
Çok gaz yapıyor birde kabızlıkBenim koca da sormaz sormaz bi anda ayni oyle bombardimana tutar.
Ben sürekli erteliyordum en son bu ay yapmaya karar verdim . Eşimede 1 gün kala ben doktora gideceğim dedim niye dedi bu ay tüp bebek yapıcam dedim eminmisin dedi eminim dedim. :)
Ayy demeyinn yaa yapmamasi icin bi caresi yok mu?Çok gaz yapıyor birde kabızlık
ayy cok guldum sanki tek basina yapican cocuguuu. Ilk tupbebek dendiginde esim biraz bekleyelim demisti. Annemde yap kizim ben parasi neyse vericem bakicida tutarim sana tek yapamiyomusun demisti o geldi aklimaaaa
Ayy demeyinn yaa yapmamasi icin bi caresi yok mu?
Hemde nasıl sanırsın hamileyimBenim koca da sormaz sormaz bi anda ayni oyle bombardimana tutar.
Valla yapacağı tek şey gelip sperm vermek gerisini ben hallederim :) İğneleri falan ona hiç göstermiyorum kontrole falan mümkünse yalnız gidiyorum olurda doktor olumsuz bir şey derse morali bozuluyor doktorun dediğine takılıyor işim zorlaşıyor yani :)ayy cok guldum sanki tek basina yapican cocuguuu. Ilk tupbebek dendiginde esim biraz bekleyelim demisti. Annemde yap kizim ben parasi neyse vericem bakicida tutarim sana tek yapamiyomusun demisti o geldi aklimaaaa
Hemde nasıl sanırsın hamileyim
Herkesin bünyesi aynı değil sende yapmaya bilir.Ayy demeyinn yaa yapmamasi icin bi caresi yok mu?
Hahhaha vallahi okdr doktor pesinde kostum gezdim.o kdr ugrastimki bu is icin inanin cocugu tek basima yaptim farzedicem hele ki bu tup asamasinda daha da oyle degilmi yaa adam gelip 5.dk da rahatlayip gidecek bize neler olacagini saymiyorum
Ayy valla ayniBenim eşim o 5 dk olayını bile memleket meselesi yapıyor.
Aynı benim eşim. İlk tedavide götürdüm burnumdan geldi. Doktorun 2-3 saat muayene için beklettiği oluyordu bunalıyordu off poffbeni geriyordu. Üstelik panikten doktorun dediklerinide anlamıyordu doktor en sonunda acelem var sen eşine anlat dediValla yapacağı tek şey gelip sperm vermek gerisini ben hallederim :) İğneleri falan ona hiç göstermiyorum kontrole falan mümkünse yalnız gidiyorum olurda doktor olumsuz bir şey derse morali bozuluyor doktorun dediğine takılıyor işim zorlaşıyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?