2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Yarin buyuk gun. Purpple da yumurta toplamasi olcak ay hadi hepimiz sevincli haberlerle gelelim

Amin aminn canim, hepimizden guzel hbr gelsin insallah
Cok heyecanliyim ama
Ve bir de 12.30a kdr nasil susuz duracagim onu dusunuyorum ben susuz yarim saat duramam ya.. baya oruclu gibi olcam

Hiç 3.gün dondurmsdılar mı neden hepsini 5. Güne kadar bekletiyorlar
Benimkilerin kaçıncı gün olacağı belli değil, hemşire salı yada çarşamba transfer olur dedi bakalım. Yarın belli olur
Cok heyecanliyim ama
Ve bir de 12.30a kdr nasil susuz duracagim onu dusunuyorum ben susuz yarim saat duramam ya.. baya oruclu gibi olcam

Allah yardımcın olsun. Sağlıklı döllenen bir sürü yumurtan olur Inşallah :)

Yarin buyuk gun. Purpple da yumurta toplamasi olcak ay hadi hepimiz sevincli haberlerle gelelim
Benim dun aksamdan ber midem bulaniyo cnm ya ara ara geliyo. Karnim sisti kasiklarim agriyo. Cok yemisim de agzima kadar doluymusum gibi hissediyorumm.
Cok heyecanliyim ama
O konuda bende cok zorlaniyorum ama mecbur dayaniyoruzz insallah kolay gecer guzel haberlerini bekliyoruz.

Rapor bahceci umutda gecerli ben rapor almadım benim dedigim rakamlar raporsuz rakamlar
İnşallah hayırlı mutlu haber alırsınız canım ben sakaryadayım ist çok uzak oluyo gidip gelmeye bizdede bmde sorun var amh düşük ve salı opum olmasına ragmen sadece 5 yumurtam var büyüklü küçüklü hangi iğneler kullanıyorsun ben gonal 300 menopur 75 kullandım

Bunlarda iğne yok sadece su ve toz ilaç var. Doktora dedim gonal f iğneleri fazla var Onlarla mi hayir kalçadan vurulan iğneler dedi. Zaten beni korkutan da bu o iğne nasil karnıma girecek
canım merhaba bende unıcorn uterusum. merak ettım de şimdiki denemende kac embrıyo transfer edılecek? yada daha onceki denemelerınde kac embrıyo transfer edıldı.? acaba iki tane konması riskli olur mu? bende ona göre yyol alsam. doktora sormadım daha.

Kac senin amh canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…