Yarin buyuk gun. Purpple da yumurta toplamasi olcak ay hadi hepimiz sevincli haberlerle gelelimBen de kontrole gidicem yarin heycanliyim e2 progesteron bakilcak dendi
Yarin buyuk gun. Purpple da yumurta toplamasi olcak ay hadi hepimiz sevincli haberlerle gelelim
Benimkilerin kaçıncı gün olacağı belli değil, hemşire salı yada çarşamba transfer olur dedi bakalım. Yarın belli olurHiç 3.gün dondurmsdılar mı neden hepsini 5. Güne kadar bekletiyorlar
Amin aminn canim, hepimizden guzel hbr gelsin insallah
Cok heyecanliyim ama
Ve bir de 12.30a kdr nasil susuz duracagim onu dusunuyorum ben susuz yarim saat duramam ya.. baya oruclu gibi olcam
Bendede oldu dün seşfaf akintiKızlar daha çatlatma iğnesi vurmadım bu gece vurcam ama şeffaf akıntım gelmiş böle akıntısı olan var mı opu olmadan yani kendiliğinden çatlamamıştır dimi
Benim dun aksamdan ber midem bulaniyo cnm ya ara ara geliyo. Karnim sisti kasiklarim agriyo. Cok yemisim de agzima kadar doluymusum gibi hissediyorumm.Yarin buyuk gun. Purpple da yumurta toplamasi olcak ay hadi hepimiz sevincli haberlerle gelelim
O konuda bende cok zorlaniyorum ama mecbur dayaniyoruzz insallah kolay gecer guzel haberlerini bekliyoruz.Amin aminn canim, hepimizden guzel hbr gelsin insallah
Cok heyecanliyim ama
Ve bir de 12.30a kdr nasil susuz duracagim onu dusunuyorum ben susuz yarim saat duramam ya.. baya oruclu gibi olcam
Hayırlısı artık çatlatma iğnemi olmadan çatlıycak diye korkuyorumBendede oldu dün seşfaf akinti
Ayni düşünceye bende kapıldım sümükümsü uzayan akıntıydı benimkiHayırlısı artık çatlatma iğnemi olmadan çatlıycak diye korkuyorum
Aynen benimkide ara ara geliyo normaldir inş sen nerde yaptrıyorsun devlet mi özel mi hangi şehirAyni düşünceye bende kapıldım sümükümsü uzayan akıntıydı benimki
Bizi merakta birakma ilk firsatda haber ver umarım enhayırlı şekilde sonuçlanır opunAmin aminn canim, hepimizden guzel hbr gelsin insallah
Cok heyecanliyim ama
Özel bahceci istanbul senAynen benimkide ara ara geliyo normaldir inş sen nerde yaptrıyorsun devlet mi özel mi hangi şehir
Ben kocaeli umuttepede emek doğer doktorum çok iyi diye duydum yiğit hocada vardı ama o acıbademe geçmiş bende orayı çok merak ediyorum ne kadar ücret ve kaliteli mi doktorlarÖzel bahceci istanbul sen
Yanı 8000 tl ilk deneme sanırım benim ikinci oldugu icin 7200 ama ilaclarla birlikte 12 bini buluyorBen kocaeli umuttepede emek doğer doktorum çok iyi diye duydum yiğit hocada vardı ama o acıbademe geçmiş bende orayı çok merak ediyorum ne kadar ücret ve kaliteli mi doktorlar
Doktorlar ilgilimi hangi ilaçları kullanıyorsun belli bir sorunun varmıYanı 8000 tl ilk deneme sanırım benim ikinci oldugu icin 7200 ama ilaclarla birlikte 12 bini buluyor
Olcaksa bişe değil rapor gecerli miYanı 8000 tl ilk deneme sanırım benim ikinci oldugu icin 7200 ama ilaclarla birlikte 12 bini buluyor
Doktori iyi 4 igne kullaniyorum esimde sorunDoktorlar ilgilimi hangi ilaçları kullanıyorsun belli bir sorunun varmı
Rapor bahceci umutda gecerli ben rapor almadım benim dedigim rakamlar raporsuz rakamlarOlcaksa bişe değil rapor gecerli mi
İnşallah hayırlı mutlu haber alırsınız canım ben sakaryadayım ist çok uzak oluyo gidip gelmeye bizdede bmde sorun var amh düşük ve salı opum olmasına ragmen sadece 5 yumurtam var büyüklü küçüklü hangi iğneler kullanıyorsun ben gonal 300 menopur 75 kullandımRapor bahceci umutda gecerli ben rapor almadım benim dedigim rakamlar raporsuz rakamlar
canım merhaba bende unıcorn uterusum. merak ettım de şimdiki denemende kac embrıyo transfer edılecek? yada daha onceki denemelerınde kac embrıyo transfer edıldı.? acaba iki tane konması riskli olur mu? bende ona göre yyol alsam. doktora sormadım daha.Bunlarda iğne yok sadece su ve toz ilaç var. Doktora dedim gonal f iğneleri fazla var Onlarla mi hayir kalçadan vurulan iğneler dedi. Zaten beni korkutan da bu o iğne nasil karnıma girecek
Bizi merakta birakma ilk firsatda haber ver umarım enhayırlı şekilde sonuçlanır opun
İnşallah hayırlı mutlu haber alırsınız canım ben sakaryadayım ist çok uzak oluyo gidip gelmeye bizdede bmde sorun var amh düşük ve salı opum olmasına ragmen sadece 5 yumurtam var büyüklü küçüklü hangi iğneler kullanıyorsun ben gonal 300 menopur 75 kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?