2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Amin canim insallah
Kendime gelince haberdar edicem mutlaka
12.30da islem saatim. Dua edin sizde guzel sonuclar ciksin
Anestezi az veriyolar islemden cikip odaya gelince uyaniyosun zaten. Yumurta sayisina bagli agri olabiliyo ama cok degil. Insallah guzel gecer canim hayirlisiyla. Islemden 2.30 saat sonra taburcu ediyolar

0,31 canım 5 yumurtam var ama büyük küçük karışık

Insallah kaliteli olsunlar da azmis.cokmus 1 tane yeter

Anestezi az veriyolar islemden cikip odaya gelince uyaniyosun zaten. Yumurta sayisina bagli agri olabiliyo ama cok degil. Insallah guzel gecer canim hayirlisiyla. Islemden 2.30 saat sonra taburcu ediyolar

Cok yumurtam yok gibi ya tam sayi vermedi pek ama 2 3 geveledi en buyuklerimi sayiyo yoksa tumu mu o kdr anlamadim inanki.
Herne olursa olsun hakkimizda hayirlisi.
Ozmn 3 gibi cikarim hastaneden bkalim.

Gobek igneleri cok ince
Bunlarda iğne yok sadece su ve toz ilaç var. Doktora dedim gonal f iğneleri fazla var Onlarla mi hayir kalçadan vurulan iğneler dedi. Zaten beni korkutan da bu o iğne nasil karnıma girecek
Canim menogon ignenin gobekten yapildigini ilk kez senden duydum. Hemsirem ozellikle kalcadan yapilcak ve siz yapmayin diye uyarmisti. Ben hep kalcadan ve acillerde yaptiririm

Hic gordun mu yani eminmisin oyle bakildigina bi ornek vs. Gosterdiler mi canim? Yanlis anlama icine kurt dusurmek degil. bende oyle isticem
Laboratuvar ı hangimiz görebiliriz kı :)
Bıze bunu sundular, kabul ettik. % 8 9 şansı dahada artıyor dediler. Oyle oldu
Gunaydın senin merkez hergünmü ariyor embriyolar ici
Gelişimi ve transfer gunu için evet arıyorlar

Laboratuvar ı hangimiz görebiliriz kı :)
Bıze bunu sundular, kabul ettik. % 8 9 şansı dahada artıyor dediler. Oyle oldu

Gelişimi ve transfer gunu için evet arıyorlar
Tabi gorme sansimiz kesinlikle yok ama bi ornek mesela telefondan sunu gosterelim boyle takip ediliyo gibi bisey gostermediler mi? Gostermezlerse benim icimde kalir amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…