0,31 canım 5 yumurtam var ama büyük küçük karışıkKac senin amh canim
Anestezi az veriyolar islemden cikip odaya gelince uyaniyosun zaten. Yumurta sayisina bagli agri olabiliyo ama cok degil. Insallah guzel gecer canim hayirlisiyla. Islemden 2.30 saat sonra taburcu ediyolarAmin canim insallah
Kendime gelince haberdar edicem mutlaka
12.30da islem saatim. Dua edin sizde guzel sonuclar ciksin
0,31 canım 5 yumurtam var ama büyük küçük karışık
Anestezi az veriyolar islemden cikip odaya gelince uyaniyosun zaten. Yumurta sayisina bagli agri olabiliyo ama cok degil. Insallah guzel gecer canim hayirlisiyla. Islemden 2.30 saat sonra taburcu ediyolar
Gobek igneleri cok ince
Canim menogon ignenin gobekten yapildigini ilk kez senden duydum. Hemsirem ozellikle kalcadan yapilcak ve siz yapmayin diye uyarmisti. Ben hep kalcadan ve acillerde yaptiririmBunlarda iğne yok sadece su ve toz ilaç var. Doktora dedim gonal f iğneleri fazla var Onlarla mi hayir kalçadan vurulan iğneler dedi. Zaten beni korkutan da bu o iğne nasil karnıma girecek
Sebepsiz canim. Menogon igne kullaniyorum. Opu tarihim yuksek ihtimal persembe bugun ignelerin 9. Gunuydu12 ekimde başladım iğnelere canım 23 ekimdede opum var senin opu belli mi iğne olarak ne kullanıyorsun bide belirli bi sorun varmı yoksa sebepsizmi
Amin canim insallah
Kendime gelince haberdar edicem mutlaka
12.30da islem saatim. Dua edin sizde guzel sonuclar ciksin
Günaydın canım, nasılsın ?Gunaydinnnnhilal1907 C A N O P Purple07 islem yaptiracaklarlar ve haber bekleyenler unutmayin biziiii. diger site arkadaslarimmm size deee gunaydinnnn aayyssee34 kiz sana da gunaydinnn. Napiyonnn
Gunaydin sekerim işe gidiyorum sen neyapiyorsun nasil gidiyorGunaydinnnnhilal1907 C A N O P Purple07 islem yaptiracaklarlar ve haber bekleyenler unutmayin biziiii. diger site arkadaslarimmm size deee gunaydinnnn aayyssee34 kiz sana da gunaydinnn. Napiyonnn
Iyiyim cok sukur canimmm. Sabah saatlerinde mi ariyorlar ve su kamera takip sistemiyle mi baktiriyodun ?Günaydın canım, nasılsın ?
Benim birazdan ilacım var, saatini bekliyorum.
Embriyolar için telefon edecekler
11 gibi ararlar herhalde, evet embriyoskop ile takip ediliyorIyiyim cok sukur canimmm. Sabah saatlerinde mi ariyorlar ve su kamera takip sistemiyle mi baktiriyodun ?
Kolay gelsinnn. Yumurtalar buyumeye basladi galiba arada sanci oluyo canim onun disinda iyiyim cok sukurrrrGunaydin sekerim işe gidiyorum sen neyapiyorsun nasil gidiyor
Hic gordun mu yani eminmisin oyle bakildigina bi ornek vs. Gosterdiler mi canim? Yanlis anlama icine kurt dusurmek degil. bende oyle isticem11 gibi ararlar herhalde, evet embriyoskop ile takip ediliyor
Gunaydın senin merkez hergünmü ariyor embriyolar iciGünaydın canım, nasılsın ?
Benim birazdan ilacım var, saatini bekliyorum.
Embriyolar için telefon edecekler
Laboratuvar ı hangimiz görebiliriz kı :)Hic gordun mu yani eminmisin oyle bakildigina bi ornek vs. Gosterdiler mi canim? Yanlis anlama icine kurt dusurmek degil. bende oyle isticem
Gelişimi ve transfer gunu için evet arıyorlarGunaydın senin merkez hergünmü ariyor embriyolar ici
Tabi gorme sansimiz kesinlikle yok ama bi ornek mesela telefondan sunu gosterelim boyle takip ediliyo gibi bisey gostermediler mi? Gostermezlerse benim icimde kalir amaaaLaboratuvar ı hangimiz görebiliriz kı :)
Bıze bunu sundular, kabul ettik. % 8 9 şansı dahada artıyor dediler. Oyle oldu
Gelişimi ve transfer gunu için evet arıyorlar
Bizimki birergün arayla ariyordaLaboratuvar ı hangimiz görebiliriz kı :)
Bıze bunu sundular, kabul ettik. % 8 9 şansı dahada artıyor dediler. Oyle oldu
Gelişimi ve transfer gunu için evet arıyorlar
Valla hıc aklımıza gelmedi sormakTabi gorme sansimiz kesinlikle yok ama bi ornek mesela telefondan sunu gosterelim boyle takip ediliyo gibi bisey gostermediler mi? Gostermezlerse benim icimde kalir amaaa
Heryer farklı oluyor demek ki :)Bizimki birergün arayla ariyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?