2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Zaten canımı sıkmıyorum. Ilk duyunca bi şaşkınlık oldu sadece. Allah ola derse olacak. 3 5 sayının önemi yok :)
Merhaba cantanem şaşkınlıgını çok iyi anlıyorum benim de 34 yumurtam oluşmuştu 14 tanesi olgun dediler ve onları döllediler 14 taneden de 6 tanesi bana kaldı.. yumurta çok olunca hepsi canlı kalacak sanıyoruz ama öyle degil işte spermin kalitesi de canlı kalmasına etki ettiği için 4 tanesinin gelişimini devam ettirmesi yeter de artar bile hiç canını sıkma.

Merhaba canım, maşallah seninde bayağı yumurtan oluşmuş. Aynen hepsi döllenecek diye birşey yok. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. :) bugünlerde geçecek inşallah

Merhaba canım, maşallah seninde bayağı yumurtan oluşmuş. Aynen hepsi döllenecek diye birşey yok. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. :) bugünlerde geçecek inşallah
Yaşımla alakalı galiba canım zaten doktor ilk muayene ettiğinde demişti çok fazla yumurtan var transferi erteleyecegiz büyük ihtimalle diye. Öyle de oldu

Her doktor farklı işte kafayı yediriyorlar insana hahaha yalnız bizden dondurma için ekstra ücret filan alınmadı maddi olarak bizim için bi fark olmadı yani bi de ben hem pkoyum hem yumurtam fazlaydı bi de e2 çok yüksekti dondurması gerekiyordu. Yine de internetten araştırdıklarım da dondurulup çözülmüş embriyonun tutunma şansının daha Yüksek olduğunu öğrendim yinede bilemiyorum tabi tıp dünyasında bile görüş ayrılığı varken ben bişey iddia edemem. Donmuş yada donmamış hepimizin haberi Kasım ayında gelsin inşallah yarabbimmmmmm

Kaç yaşındasın canım, cok yumurta olunca ohss riski oluyor.
26 yaşındayım. Ohss olmasın diye transferi erteledi düşük doz da ilaç verdi bi de 3 litreden az su içmedim. Bi yan etkisini yaşamadıgıma göre olmamışımdır herhalde. Tam olarak ohss ne onu da bilmiyorum ki

Arkadaş yazmıştı, vücudun su topluyor. Allah muhafaza, zaten olsan duramazsin. Allah korusun.
Bende 3.gün 10 tane 5.gün arayıpta 4 dediklerinde şok olmuştum seni çok iyi hissettim ama rabbim o 4 ten 1 ine ömür versin oda bizim olsun inşallah
Amin canım yaa. Yarın tekrar arayacaklar inşallah bir sorun çıkmadan transfer olurum

Yarin belli olcak bakalim tekrar ultrasonla bakcak e2 de yapilcak ona gore.

Ay insallah canim. Benim doktrumda oyle soyledi artik teknoloji cok gelisti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…