- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Aynen canim insallah bunlar cogalir tutunurrr. Hayirlisi olsun her zamannnZaten canımı sıkmıyorum. Ilk duyunca bi şaşkınlık oldu sadece. Allah ola derse olacak. 3 5 sayının önemi yok :)
Amin canım, inşallahAynen canim insallah bunlar cogalir tutunurrr. Hayirlisi olsun her zamannn
Merhaba cantanem şaşkınlıgını çok iyi anlıyorum benim de 34 yumurtam oluşmuştu 14 tanesi olgun dediler ve onları döllediler 14 taneden de 6 tanesi bana kaldı.. yumurta çok olunca hepsi canlı kalacak sanıyoruz ama öyle degil işte spermin kalitesi de canlı kalmasına etki ettiği için 4 tanesinin gelişimini devam ettirmesi yeter de artar bile hiç canını sıkma.Zaten canımı sıkmıyorum. Ilk duyunca bi şaşkınlık oldu sadece. Allah ola derse olacak. 3 5 sayının önemi yok :)
Merhaba cantanem şaşkınlıgını çok iyi anlıyorum benim de 34 yumurtam oluşmuştu 14 tanesi olgun dediler ve onları döllediler 14 taneden de 6 tanesi bana kaldı.. yumurta çok olunca hepsi canlı kalacak sanıyoruz ama öyle degil işte spermin kalitesi de canlı kalmasına etki ettiği için 4 tanesinin gelişimini devam ettirmesi yeter de artar bile hiç canını sıkma.
Yaşımla alakalı galiba canım zaten doktor ilk muayene ettiğinde demişti çok fazla yumurtan var transferi erteleyecegiz büyük ihtimalle diye. Öyle de olduMerhaba canım, maşallah seninde bayağı yumurtan oluşmuş. Aynen hepsi döllenecek diye birşey yok. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. :) bugünlerde geçecek inşallah
Kaç yaşındasın canım, cok yumurta olunca ohss riski oluyor.Yaşımla alakalı galiba canım zaten doktor ilk muayene ettiğinde demişti çok fazla yumurtan var transferi erteleyecegiz büyük ihtimalle diye. Öyle de oldu
Her doktor farklı işte kafayı yediriyorlar insana hahaha yalnız bizden dondurma için ekstra ücret filan alınmadı maddi olarak bizim için bi fark olmadı yani bi de ben hem pkoyum hem yumurtam fazlaydı bi de e2 çok yüksekti dondurması gerekiyordu. Yine de internetten araştırdıklarım da dondurulup çözülmüş embriyonun tutunma şansının daha Yüksek olduğunu öğrendim yinede bilemiyorum tabi tıp dünyasında bile görüş ayrılığı varken ben bişey iddia edemem. Donmuş yada donmamış hepimizin haberi Kasım ayında gelsin inşallah yarabbimmmmmmGunaydin kizlar bende tedaviye baslarken sordum doktoruma. Dondurulmus embriyoyla dondurulmamis arasinda fark varmidir neden dondurulur diye. Sansima onumuzdeki ayin 8inde doktorum tup bebek uzmanlariyla konusmasi varmis tamda benim sordugum sorunun konusmacisiymis netten acti gosterdi inanmazsam diye. :)) (artik nasil sorduysam) Adimin onunde profesor yada docent yazmiyor ama goruyosun konusmaci olarak ben gidiyorum tam insanina sordun yani dedi. Su siralar gereksiz yere sorun yokken embriyo dondurma islemi cok yapan merkezler var. Sebep daha cok para kazanmak dedi. Nasil yani dedim. Eger bi kadinin ozel bi durumu yoksa hormonel rahim yumurta sorunu tedavi guzel geciyorsa ve embriyolari alip keyfe dondurma islemi o insandan maddi manevi calmadir dedi. Ama hormonlar yukselmis yada dusmusse ohss olusmussa yada yumurtasi cok olmussa bunlar dondurulabilir dedi. Ve sunuda ekledi sadece pko hastalarina bu dondurma islemi yapmak uygunmus. Dondurulmus embriyonun daha iyi tutmasi diye bisey yok kanitsiz bi soylenti dedi.
26 yaşındayım. Ohss olmasın diye transferi erteledi düşük doz da ilaç verdi bi de 3 litreden az su içmedim. Bi yan etkisini yaşamadıgıma göre olmamışımdır herhalde. Tam olarak ohss ne onu da bilmiyorum kiKaç yaşındasın canım, cok yumurta olunca ohss riski oluyor.
Bende 3.gün 10 tane 5.gün arayıpta 4 dediklerinde şok olmuştum seni çok iyi hissettim ama rabbim o 4 ten 1 ine ömür versin oda bizim olsun inşallahZaten canımı sıkmıyorum. Ilk duyunca bi şaşkınlık oldu sadece. Allah ola derse olacak. 3 5 sayının önemi yok :)
26 yaşındayım. Ohss olmasın diye transferi erteledi düşük doz da ilaç verdi bi de 3 litreden az su içmedim. Bi yan etkisini yaşamadıgıma göre olmamışımdır herhalde. Tam olarak ohss ne onu da bilmiyorum ki
Amin canım yaa. Yarın tekrar arayacaklar inşallah bir sorun çıkmadan transfer olurumBende 3.gün 10 tane 5.gün arayıpta 4 dediklerinde şok olmuştum seni çok iyi hissettim ama rabbim o 4 ten 1 ine ömür versin oda bizim olsun inşallah
Hiç 3.gün dondurmsdılar mı neden hepsini 5. Güne kadar bekletiyorlarArkadaş yazmıştı, vücudun su topluyor. Allah muhafaza, zaten olsan duramazsin. Allah korusun.
Amin canım yaa. Yarın tekrar arayacaklar inşallah bir sorun çıkmadan transfer olurum
Telaşlanmayın bende de olmuştu doktora da sormuştum sıkıntı yok yani.Kızlar daha çatlatma iğnesi vurmadım bu gece vurcam ama şeffaf akıntım gelmiş böle akıntısı olan var mı opu olmadan yani kendiliğinden çatlamamıştır dimi
ayyy kuzum aynısı bende de oluyor. bende aynı seyı dusundum. çatlamamıstır herhaldeKızlar daha çatlatma iğnesi vurmadım bu gece vurcam ama şeffaf akıntım gelmiş böle akıntısı olan var mı opu olmadan yani kendiliğinden çatlamamıştır dimi
Ay inşallahayyy kuzum aynısı bende de oluyor. bende aynı seyı dusundum. çatlamamıstır herhalde
Ay allah razı olsun rahatladım inankiTelaşlanmayın bende de olmuştu doktora da sormuştum sıkıntı yok yani.
Bunlarda iğne yok sadece su ve toz ilaç var. Doktora dedim gonal f iğneleri fazla var Onlarla mi hayir kalçadan vurulan iğneler dedi. Zaten beni korkutan da bu o iğne nasil karnıma girecekGobek igneleri cok ince ve kücuk size onagore igne vermedilermi
Yarin belli olcak bakalim tekrar ultrasonla bakcak e2 de yapilcak ona gore.Dondurulduktan sonrasi kolay cnm rahmin hazir oldugunda transfer olabilirsin
Insallah 19u da dollenmistirrr
Toplanan yumurta cok olunca agri da artiyo canim 19 igne batirilanla 5 igne batirilan farkli oluyo ben 5 defa farkli dozlarda yasadigim icin biliyotum birde devlette agri kesici yapmmiyolar 1 hafta agridan oluyordum. Iki ozelde yapilanda hem az yumurta gelistirildi hemde fazladan agri kesici aldik seruma kattilar. Kendileri istediler alin diye.oyle opudan sonra gezdim aksama kadar.
Ay insallah canim. Benim doktrumda oyle soyledi artik teknoloji cok gelisti diyePazartesi dilediğin gibi olsun Çarşamba’da kaliteli embriyoların oluşur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. Benim doktorum embriyoların ilk ay transfer edilmemesinin tutunma şansını çok yükselttiğini ve on yıla kadar ilk ay transferlerinin yasaklanacağını söyledi. O yüzden bi sonraki aya kalırım diye stres yapmamanı tavsiye ederim. Herşey kısmet
Ben de kontrole gidicem yarin heycanliyim e2 progesteron bakilcak dendiYarin belli olcak bakalim tekrar ultrasonla bakcak e2 de yapilcak ona gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?