2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bende istanbuldayım. Benimde genetik yaptırmam lazım. Hangi doktora gittiniz. Bir de kaç tane tup bebek başarısızlığından sonra yapıyorlar. Kolayca yardimci oluyorlar mi.
Ben bakırköy devletten genetik tanı bölümünden randevu aldim. Başarısız tup denemeleri 9 haftalık kalp oluşmaya ve kürtaj ile gittim. Doktorum istedi bende kağıdı verdim ama herşeyi çok ayrıntılı soruyorlar. Bir se mutlaka eşinize de randevu alin kadın erkek ayrı bakıyorlar.

Kızlar menogon iğne yaptıran var mı ben çok kötü oldum. Iki gündür vurdurdum. Kalcalarim cok kotu yürüyemiyorum yatamıyorum. Sinirim bozuldu Yani. Ağlıyorum biz neden bu sıkıntıları çekmek zorundayız diye. Doktoru aradim göbekten yap dedi ama aynı şırınga ile kalçadan vurulan şırınga ile siz hıc yaptiniz mi nasil ağrısı falan. Ben vazgeçmek uzereyim neredeyse o iğne olmadan olmaz diyorlarsa.bugun göbekten vurucam ama korkuyorum çok .

Canim ben ilk tup bebektede menogon igne ile tedavideydim suandada menogon 4toz 2 su seklinde yaptiriyorum bugun 9. Gunu ignelerimin kalcamin ustune bi sure oturamiyorum ama inan alistim. Aci esigim yuksek sanirim. Birde o kadar kotu gribim ki suan igne acisini unuttum. Agzimdan zor nefes aliyorum

Ben ilk kez kullanıyorum ve ne yatabildim ne kalkabildim yataktan. Geceden beri perişan oldum birde üşüme yapıyor sıtma gibi üşüyorum. Bütün eklemlerim ağrıyor. Bende benim acı eşiğim iyi derdim ama değilmiş demekki.

Canim gobekten vurulan siringalardan alman lazim gonalf in icinden cikanlar gibi elinde varsa onlari da kullanabilirsin. Kalcadan vurulan hayatta olmaz kocaman bisi o canin cok yanar

Biliyorsunuz 19 yumurta toplanmıştı. 13 tanesini dollemisler, 4 tanesi canlı olarak devam ediyormuş. Yarın tekrar arayacaklar
Canim benimm insallah 4 ude kaliteli olur ikisini alir ikisini dondurursun. Kalbini karartma hemen. Rabbim nasip edecekse her turlu olacak nasip olmayacaksa da denemeye devam edicez. Hepimiz ayni seyleri yasadik yasiyoruz. Rabbim gucumuze guc katsinn sakin uzulme nolur. İnsallah transfer olacaksin cnm İnsallah tutacak guzel dusunelim guzel olsunn

Inşallah canım, 4 tane kalmış. Inşallah onlar canlı kalır. Hakkımızda hayırlısı olsun. Diyecek bişey yok

Gobek igneleri cok ince ve kücuk size onagore igne vermedilermi

Ya bosversene zaten 1 tane lazim degilmi en kalitelisinden söyle..
Bence fazla yumurta ciktiginda eleme de hizla oluyor bu sekilde okuyorum hep
Hiiiiic canini sikma bunu icin 4 super bi sayi bence hepsi bolunecek belki ozmn tadindan yenmez.
Zaten canımı sıkmıyorum. Ilk duyunca bi şaşkınlık oldu sadece. Allah ola derse olacak. 3 5 sayının önemi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…