- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Hayırlısı olsun canım, inşallah tutunur Sana bebeğin yada bebeklerinKızlar günaydın iyi haftalar
Bugün tekrar kontrolüm vardı.
Rahim duvarım iyi
Estrofem günde 3 oldu.
Çarşamba tekrar kontrol.
Kısmetse tekrar ateşlenmezsem hormonlarımda iyi çıkarsa 29 Ekim pzt transferim var.
Anladım canım, inşallah bu sefer yüzün güler.Benim ilk transfer olmadi yumurtalar 5.gune gelemedi
doktorlar karar veriyor. :)Gunaydiiin kizlarrrrr. Bence 5.gune hic gidememesinden se 3.gun transferi daha mantikli degilmi
Hadi hayırlısı aman dikkat et grip falan olmaKızlar günaydın iyi haftalar
Rahim duvarım iyi
Estrofem günde 3 oldu.
Çarşamba tekrar kontrol.
Kısmetse tekrar ateşlenmezsem hormonlarımda iyi çıkarsa 29 Ekim pzt transferim var.
Kızlar günaydın iyi haftalar
Rahim duvarım iyi
Estrofem günde 3 oldu.
Çarşamba tekrar kontrol.
Kızlar klinikten aradılar. 4 embriyo da şuanda bölünmeye devam ediyormuş. Transfer günü için arayacağız dediler
Biliyorum canim doktorlar karar veriyor. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin. Taze transfer olcak o zaman senin degilmiAnladım canım, inşallah bu sefer yüzün güler.
doktorlar karar veriyor. :)
Saol canım çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım, inşallah tutunur Sana bebeğin yada bebeklerin
Rabbim emeklerini karsiliksiz koymasin. Tez zamanda hayirli haberlerle gelllKızlar günaydın iyi haftalar
Rahim duvarım iyi
Estrofem günde 3 oldu.
Çarşamba tekrar kontrol.
Amanda aman hadi hayırlısıKızlar klinikten aradılar. 4 embriyo da şuanda bölünmeye devam ediyormuş. Transfer günü için arayacağız dediler
Ayy çok tırsıorum valla tekrar hastalanıcam die psikolojim bozulduHadi hayırlısı aman dikkat et grip falan olma
Bu sefer çift olacak yüksek ihtimalleCanım tekmi çiftmi yükleme olacak
Kızlar klinikten aradılar. 4 embriyo da şuanda bölünmeye devam ediyormuş. Transfer günü için arayacağız dediler
Rabbim emeklerini karsiliksiz koymasin. Tez zamanda hayirli
Tek mi cift mi konulacakBiliyorum canim doktorlar karar veriyor. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin. Taze transfer olcak o zaman senin degilmi
Kızlar günaydın iyi haftalar
Rahim duvarım iyi
Estrofem günde 3 oldu.
Çarşamba tekrar kontrol.
Evet, taze transfer olacakBiliyorum canim doktorlar karar veriyor. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin. Taze transfer olcak o zaman senin degilmi
Amanda aman hadi hayırlısı
Amin canım, darısı sizlereayy cok sevindim bu hizla bolunmeye devam etsin minnak bebek adaylari. Sonra da hayirlisiyla tutunsunnn
Çift konulacak, hayırlısıTek mi cift mi konulacakC A N O
amin canım, hepimiz pozitif görürüz inşallahAyyy maasallahh
Haberler super
Hayirlisiyla tamamina ersin insallaaah
Gelsin bebisleriniz kizlar
Farketmiyor, ister yarın ister 3. Günü gidin. Ama ilk önce tedavi gördüğünüz yeri arayıp söyleyin, hayırlı olsun :)Merhaba kızlar, bir şey soracağım. Tedaviye başlarken ilk muayenede adetin ikinci günü gelin deniyor ya, bugün öğleden sonra olduk diyelim yarın sabah mı gideceğiz, ertesi gün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?