2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

selam kızlar bugun kontrolum vardı. iğnenin8. günü yumoslar 17-16-15-9-8 buyuklugunde . yarın son ıgneyı vurcam. pers opu dedıler. burda 30 -35 yumurta sayılarını gorunce bı ümitsiziğe kapıldım. bırde doktor 5. günü beklerse riske atarsa napcam bılemedım. yada 5. günü beklemek mı mantıklı acaba ay bılemedım.

Canım öyle düşünme ha 30 yumurtan çıkmış 5.güne 1 tane kalmış ha 5 yumurtan çıkmış 5.güne 1 tane kalmış tamamen kısmet. 5.güne gitmek mantıklı mı doktorunla konuşup kendini rahatlat çünkü çiftle alakalı dedi doktorum eşimde sıkıntı olmadığı için gidişata göre bakıcaz 5.güne giderler demişti gerçekten gittiler.

çatlama iğnelerini ne zaman yapıcaksın yarın gecemi . 5. gün transferimi yapıyor merkez seninle aynı şeyi bende düşünüyorum 5. gün diye diretiyorlar 5. güne gitmiyor yumurtam geçen sefer 3 günde iyidi yumurtam 5. güne gidemedi doktorla konuşucam yarın bu durumu

Selam arkadaslar eve geldim sukur
Hafif agrim var ama iyiyim
Sadece 2 yumurta toplanmis
Sansimiz nedir bu durumda bilmiyorum transferi bile gorurmuyuz..
Insallah kaliteli ilerlerler ne diyim
Bu kdr az beklemiyodum uzuldum
Yarin dollenme bilgisi icin arayacaklar ama
Benim modum cok dustu ne yalan soyliyim.
Ben normal siklusumda 2 yada 3 tane dogal halimle yumurtlardim zaten ilaca ramen niye boyle anlamadim.......offf

Canım ya kesinlikle konuş niye 3.gün transferi yapmadılar onu sayıya çifte göre anlamaları gerekirdi çok emek ediyoruz Allah’tan korksunlar

Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın çok heyecanlandım inşallah yarın ikiside döllendi diye ararlar

Allahtan ümit kesilmez bir bakmıssın ikisi de döllenmiş moralini bozma

Gunaydinnnn hilal1907 @-cantanem- P Purple07 islem yaptiracaklarlar ve haber bekleyenler unutmayin biziiii. diger site arkadaslarimmm size deee gunaydinnnn aayyssee34 kiz sana da gunaydinnn. Napiyonnn
Merhaba canimm kontrole gittim bu gun catlatma ignesi carsamba opu olucak bakalimm
İnsallah Hayirlisiyla olur transferin canimm
Kızlar klinikten aradılar. 4 embriyo da şuanda bölünmeye devam ediyormuş. Transfer günü için arayacağız dediler
Harika haberr cok sevindim cnmm
Canim senin 19 yumurta toplanmisti dimi? Opu oncesi e2 degerin kac cikmisti ogrenebilirmiyim. Benim 2000 uzeri oldgu icin ohhs riski var demisti
Bu gun 2900 kusur cikmis canim benimki senin kac cikti
İnsallah saglikli embriyolarin olur canim insallah dollenir transfer olursunn

evet canım catlatmayı yarın gece yapıcam.merkezde 3. günde 5. günde transfer oluyor. ama bu konuyu konusma fırsatı bulamadım.opu oldugum gun konusmayı düşünüyorum.senın opu oldu mu? kac ymurtan var?

aa çiftle alakalı oldugunu bılmıyordum. yanı esımde sıkıntı yoksa 5. güne gıder dogrumu anladım?

embriyo genetiği için ücret ne dediler size acaba. açıkcası bana çok maliyetli geldi rakam kara kara düşünüyorum nasıl göndericem buda tutmazsa diye
350 dolar demişlerdi 1. denemede sanırım yine 350 dolar değişmedi diye düşünüyorum şimdi birde rahim dinlendirme öneriyor bizim merkez 1200 tl rahim dinlendirme alacaklar yazık bizeya :)))

evet canım catlatmayı yarın gece yapıcam.merkezde 3. günde 5. günde transfer oluyor. ama bu konuyu konusma fırsatı bulamadım.opu oldugum gun konusmayı düşünüyorum.senın opu oldu mu? kac ymurtan var?
Benimde perşembe günü opu yarın kontrolüm var ortalama 10 yumurta toplanır dedi doktor geçen seferde 11 toplanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…