- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Ben olursa embriyo göndereceğim kaçtane çıkarsa hepsini göndermeyi düşünüyorumYaşı 35 ve üstü olanlar genetiğe gönderecekmisiniz yoksa direk transfer mi?
Canim senin 19 yumurta toplanmisti dimi? Opu oncesi e2 degerin kac cikmisti ogrenebilirmiyim. Benim 2000 uzeri oldgu icin ohhs riski var demistiŞimdiden Allah yardımcın olsun, Şansın açık olsun. Bir sürü sağlıklı yumurtaların olsun, dollensinler inşallah
Canım öyle düşünme ha 30 yumurtan çıkmış 5.güne 1 tane kalmış ha 5 yumurtan çıkmış 5.güne 1 tane kalmış tamamen kısmet. 5.güne gitmek mantıklı mı doktorunla konuşup kendini rahatlat çünkü çiftle alakalı dedi doktorum eşimde sıkıntı olmadığı için gidişata göre bakıcaz 5.güne giderler demişti gerçekten gittiler.selam kızlar bugun kontrolum vardı. iğnenin8. günü yumoslar 17-16-15-9-8 buyuklugunde . yarın son ıgneyı vurcam. pers opu dedıler. burda 30 -35 yumurta sayılarını gorunce bı ümitsiziğe kapıldım. bırde doktor 5. günü beklerse riske atarsa napcam bılemedım. yada 5. günü beklemek mı mantıklı acaba ay bılemedım.
çatlama iğnelerini ne zaman yapıcaksın yarın gecemi . 5. gün transferimi yapıyor merkez seninle aynı şeyi bende düşünüyorum 5. gün diye diretiyorlar 5. güne gitmiyor yumurtam geçen sefer 3 günde iyidi yumurtam 5. güne gidemedi doktorla konuşucam yarın bu durumuselam kızlar bugun kontrolum vardı. iğnenin8. günü yumoslar 17-16-15-9-8 buyuklugunde . yarın son ıgneyı vurcam. pers opu dedıler. burda 30 -35 yumurta sayılarını gorunce bı ümitsiziğe kapıldım. bırde doktor 5. günü beklerse riske atarsa napcam bılemedım. yada 5. günü beklemek mı mantıklı acaba ay bılemedım.
Canım ya kesinlikle konuş niye 3.gün transferi yapmadılar onu sayıya çifte göre anlamaları gerekirdi çok emek ediyoruz Allah’tan korksunlarçatlama iğnelerini ne zaman yapıcaksın yarın gecemi . 5. gün transferimi yapıyor merkez seninle aynı şeyi bende düşünüyorum 5. gün diye diretiyorlar 5. güne gitmiyor yumurtam geçen sefer 3 günde iyidi yumurtam 5. güne gidemedi doktorla konuşucam yarın bu durumu
Hamile kalınmasına ve embriyonun rahimde tutunmasına yardımcı olan ilaçSüper ya hadi inşallahestrofem ne için ?
Rabbim emeklerini boşa çıkartmasınSelam arkadaslar eve geldim sukur
Hafif agrim var ama iyiyim
Sadece 2 yumurta toplanmis
Sansimiz nedir bu durumda bilmiyorum transferi bile gorurmuyuz..
Insallah kaliteli ilerlerler ne diyim
Bu kdr az beklemiyodum uzuldum
Yarin dollenme bilgisi icin arayacaklar ama
Benim modum cok dustu ne yalan soyliyim.
Ben normal siklusumda 2 yada 3 tane dogal halimle yumurtlardim zaten ilaca ramen niye boyle anlamadim.......offf
Rabbim emeklerini boşa çıkartmasınçok heyecanlandım inşallah yarın ikiside döllendi diye ararlar
Hep yazılıyor da daha o aşamaya gelemediğim için tanışamadık. Sağol canımHamile kalınmasına ve embriyonun rahimde tutunmasına yardımcı olan ilaç
Selam arkadaslar eve geldim sukur
Ben normal siklusumda 2 yada 3 tane dogal halimle yumurtlardim zaten ilaca ramen niye boyle anlamadim.......offf
@p
Ben olursa embriyo göndereceğim kaçtane çıkarsa hepsini göndermeyi düşünüyorum
Merhaba canimm kontrole gittim bu gun catlatma ignesi carsamba opu olucak bakalimmGunaydinnnnhilal1907 @-cantanem- P Purple07 islem yaptiracaklarlar ve haber bekleyenler unutmayin biziiii. diger site arkadaslarimmm size deee gunaydinnnn aayyssee34 kiz sana da gunaydinnn. Napiyonnn
İnsallah Hayirlisiyla olur transferin canimmKızlar günaydın iyi haftalar
Bugün tekrar kontrolüm vardı.
Rahim duvarım iyi
Estrofem günde 3 oldu.
Çarşamba tekrar kontrol.
Kısmetse tekrar ateşlenmezsem hormonlarımda iyi çıkarsa 29 Ekim pzt transferim var.
Harika haberr cok sevindim cnmmKızlar klinikten aradılar. 4 embriyo da şuanda bölünmeye devam ediyormuş. Transfer günü için arayacağız dediler
Bu gun 2900 kusur cikmis canim benimki senin kac ciktiCanim senin 19 yumurta toplanmisti dimi? Opu oncesi e2 degerin kac cikmisti ogrenebilirmiyim. Benim 2000 uzeri oldgu icin ohhs riski var demisti
İnsallah saglikli embriyolarin olur canim insallah dollenir transfer olursunnSelam arkadaslar eve geldim sukur
Canım ya kesinlikle konuş niye 3.gün transferi yapmadılar onu sayıya çifte göre anlamaları gerekirdi çok emek ediyoruz Allah’tan korksunlar
Hep yazılıyor da daha o aşamaya gelemediğim için tanışamadık. Sağol canım
evet canım catlatmayı yarın gece yapıcam.merkezde 3. günde 5. günde transfer oluyor. ama bu konuyu konusma fırsatı bulamadım.opu oldugum gun konusmayı düşünüyorum.senın opu oldu mu? kac ymurtan var?çatlama iğnelerini ne zaman yapıcaksın yarın gecemi . 5. gün transferimi yapıyor merkez seninle aynı şeyi bende düşünüyorum 5. gün diye diretiyorlar 5. güne gitmiyor yumurtam geçen sefer 3 günde iyidi yumurtam 5. güne gidemedi doktorla konuşucam yarın bu durumu
aa çiftle alakalı oldugunu bılmıyordum. yanı esımde sıkıntı yoksa 5. güne gıder dogrumu anladım?Canım öyle düşünme ha 30 yumurtan çıkmış 5.güne 1 tane kalmış ha 5 yumurtan çıkmış 5.güne 1 tane kalmış tamamen kısmet. 5.güne gitmek mantıklı mı doktorunla konuşup kendini rahatlat çünkü çiftle alakalı dedi doktorum eşimde sıkıntı olmadığı için gidişata göre bakıcaz 5.güne giderler demişti gerçekten gittiler.
350 dolar demişlerdi 1. denemede sanırım yine 350 dolar değişmedi diye düşünüyorum şimdi birde rahim dinlendirme öneriyor bizim merkez 1200 tl rahim dinlendirme alacaklar yazık bizeya :)))embriyo genetiği için ücret ne dediler size acaba. açıkcası bana çok maliyetli geldi rakam kara kara düşünüyorum nasıl göndericem buda tutmazsa diye
Benimde perşembe günü opu yarın kontrolüm var ortalama 10 yumurta toplanır dedi doktor geçen seferde 11 toplanmıştıevet canım catlatmayı yarın gece yapıcam.merkezde 3. günde 5. günde transfer oluyor. ama bu konuyu konusma fırsatı bulamadım.opu oldugum gun konusmayı düşünüyorum.senın opu oldu mu? kac ymurtan var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?