2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Merhaba kızlar, bir şey soracağım. Tedaviye başlarken ilk muayenede adetin ikinci günü gelin deniyor ya, bugün öğleden sonra olduk diyelim yarın sabah mı gideceğiz, ertesi gün mü?
17 den sonra olsaydınız yarın gitmezdiniz sonraki gün giderdiniz ama sizin yarın gitmeniz gerek bence

Farketmiyor, ister yarın ister 3. Günü gidin. Ama ilk önce tedavi gördüğünüz yeri arayıp söyleyin, hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim cantanem... Devlet hastanesine gidiyorum, aramak gerekmiyor direk gidiliyor. ikinci günü denince, hani diyelim ki öğleden sonra beşte oldum, yarın beşe kadar birinci gün diye mi hesaplanıyor diye kafam karıştı iyice aptallaştım....

Bende senin gibi aksama doğru olmuştum. Aradık hemşire ister yarın ister 3 . Günü gelin, Farketmiyor dedi biz eşimin işi sebebi ile 3. Günü gitmiştik

5. gün olduğunda hücre sayısı daha fazla oluyormuş tutunma olasılığı daha yüksek oluyor
Onceki tedavimde embriyolar 5.gune ulasamayabilir oyuzden 3.gun transfer yapalim demisti ve cok sukur kizim tutundu. Yani olacagi varsa olur. Kacinci gun oldugunun cokta onemi yok kizlar. Ilk tedavimizdede 5.gun embriyosuydu oda tutmustu

Kizlar selamlaŕr
Ciktim opu dan. Odaya aldilar Kolumda serum dinleniyorum. Bikac saat burdaym bilgi vericeklermis bakalim. Yazarim yine.
Narkozun etkisindeym daha kafam sersem gibi
Hadi hayirli olsun canim. Bende simdi geldim kan vercem bakalim ne durumda yumoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…