- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
17 den sonra olsaydınız yarın gitmezdiniz sonraki gün giderdiniz ama sizin yarın gitmeniz gerek benceMerhaba kızlar, bir şey soracağım. Tedaviye başlarken ilk muayenede adetin ikinci günü gelin deniyor ya, bugün öğleden sonra olduk diyelim yarın sabah mı gideceğiz, ertesi gün mü?
Teşekkür ederim cantanem... Devlet hastanesine gidiyorum, aramak gerekmiyor direk gidiliyor. ikinci günü denince, hani diyelim ki öğleden sonra beşte oldum, yarın beşe kadar birinci gün diye mi hesaplanıyor diye kafam karıştıFarketmiyor, ister yarın ister 3. Günü gidin. Ama ilk önce tedavi gördüğünüz yeri arayıp söyleyin, hayırlı olsun :)
Tamam öyleyse, yarın giderim... teşekkürler...17 den sonra olsaydınız yarın gitmezdiniz sonraki gün giderdiniz ama sizin yarın gitmeniz gerek bence
Bende senin gibi aksama doğru olmuştum. Aradık hemşire ister yarın ister 3 . Günü gelin, Farketmiyor dediTeşekkür ederim cantanem... Devlet hastanesine gidiyorum, aramak gerekmiyor direk gidiliyor. ikinci günü denince, hani diyelim ki öğleden sonra beşte oldum, yarın beşe kadar birinci gün diye mi hesaplanıyor diye kafam karıştıiyice aptallaştım....
Onceki tedavimde embriyolar 5.gune ulasamayabilir oyuzden 3.gun transfer yapalim demisti ve cok sukur kizim tutundu. Yani olacagi varsa olur. Kacinci gun oldugunun cokta onemi yok kizlar. Ilk tedavimizdede 5.gun embriyosuydu oda tutmustu5. gün olduğunda hücre sayısı daha fazla oluyormuş tutunma olasılığı daha yüksek oluyor
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyoların olurKizlar selamlaŕr
Ciktim opu dan. Odaya aldilar Kolumda serum dinleniyorum. Bikac saat burdaym bilgi vericeklermis bakalim. Yazarim yine.
Narkozun etkisindeym daha kafam sersem gibi
Hadi hayirli olsun canim. Bende simdi geldim kan vercem bakalim ne durumda yumoşlarKizlar selamlaŕr
Ciktim opu dan. Odaya aldilar Kolumda serum dinleniyorum. Bikac saat burdaym bilgi vericeklermis bakalim. Yazarim yine.
Narkozun etkisindeym daha kafam sersem gibi
Hadi hayirli olsun canim. Bende simdi geldim kan vercem bakalim ne durumda yumoşlar
Hayir canim e2 icin kan verdim muayene icin bekliyorum suan.Belli oldumu yumurta toplama tarihin
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı embriyoların olur
Hadi hayirli olsun canim. Bende simdi geldim kan vercem bakalim ne durumda yumoşlar
Gorusme icin doktorun odasina aliyolar canim eger degismediyse. Orda sahin bey bilgi vercekSagol cnm insallahh
Sagol canim. Aa burdasin sende
Ver hadi kanini insallah guzel cikar
Hayirli haberler alalim
Ben tam cikarken mi bilgi vericekler kac yumurta oldugunu acaba
Gorusme icin doktorun odasina aliyolar canim eger degismediyse. Orda sahin bey bilgi vercek
Yarin oglene kadar ararlar zaten kaci dollendi embriyolar ne durumda bilgi verirler. Saglikla bolunup transferdede sana simsiki tutunsunlar ins
Süper ya hadi inşallahKızlar günaydın iyi haftalar
Bugün tekrar kontrolüm vardı.
Rahim duvarım iyi
Estrofem günde 3 oldu.
Çarşamba tekrar kontrol.
Kısmetse tekrar ateşlenmezsem hormonlarımda iyi çıkarsa 29 Ekim pzt transferim var.
Geçmiş olsun canım benimHimmm ins oyledir iyi olur tabi birebir dr ile gorusmek su asamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?